kacha110 27.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 W cenie jest montaż, osadzenie wszelkich sprzętów, wycięcie otworów.Z transportem. Z montażem okapu.Mam jeden kosz cargo.Dodatków do szuflad nie mam i okucia mam metalbox. Boki szuflad są metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasons 27.06.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam:) Kłaniam się pięknie i proszę o przyjęcie do Grupy:) Buduję się pod Wrocławiem na małej wsi koło Sadkowa:) Jesienią planuję przeprowadzkę, chociaż jeszcze jest b.dużo do zrobienia (Ale kto powiedział, że nie można mieszkać bez drzwi wewnątrznych?) Chłopaki moje rozrabiają, więc czytać Was będę pewnie po nocach;) (a jest duuużo do poczytania:) Pozdrawiam serdecznie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam! - dzisiaj na tym forum 2 zmianowo Blinkey- witam nowych forumowiczów - wszystkich 3 Wielkiego berbecia zmachaliscie- rozumiem ze domek bedzie równie okazaly!! :D slodki maluszek - mozna liczyc na kolejne zdjecia? Aha, nie napisales najwazniejszego - jak sie bedzie nazywal najmlodszy forumowicz?? monika&sons - witam równie serdecznie - i ciebie i twoich synów Widze ze wreszcie ktoś z okolic Sadkowa - to sie Had ucieszy - biedaczka martwila sie, ze w jej okolicach nikogo z forum nie ma . Nie ukrywam tez ze sama tez sie ciesze, bo jak bede jechala do kolezanki Had to moze po drodze zobacze kolejny znajomy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Aha - jeszcze cichutenko musze sie pochwalic, ze u mnie chyyyyba cos zaczyna sie ruszac....., ale nic wiecej nie mowie, zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasons 27.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Oooo Bardzo się cieszę, że ktoś znajomy z forum będzie mieszkał ( a może już mieszka?) w moich okolicach:) Wojty i Had - miło mi będzie Was przywitać w moich skromnych progach mam nadzieję, że zdążę do jesieni zrobić podjazdy, bo jak spadnie deszcz to mam straszliwe błoto i wizytować będzie można tylko w gumiakach;) Pozdr. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Monika, dzieki za zaproszenie A ty gdzie dokladnie sie budujesz? bo Had w samym Sadkowie - srodek wsi a ja z drugiej strony Wrocka, czyli Kamienien (slynna gmina Czernica ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 27.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 no cena rzeczywiście kosmiczna ale powiedz co obejmuje bo wygląda na to że dużo wiecej u mnie @ Woprz Z tego co widzę to w cenie jest działka 15, stan surowy zamknięty identycznie jak na 14 (bez kamienia elewacyjnego), zaadaptowane poddasze (6xVelux) i ocieplony dach, szambo, ogrodzenie od frontu, przyłącze wody, energetyczne i taras który trochę przeprojektowałem żeby zachodził na zachodnią stronę domu. Budować chcą teraz podobno już tylko z Silki. Okna Szewpol(?), drzwi Polskone, brama Hörmann, dachówka cementowa Braas. Zapomniałem jeszcze im podać, że chciałbym zlikwidować ten nieszczęsny słup na wyjściu na taras bo kto wie ile guzów sobie nabiję. Ewentualnie chciałbym jeszcze wylać dodatkowo fundamenty pod gankiem i tarasem a nie jak w projekcie na glebie. Miałem w planach dzisiaj podjechać do Chrząstawy popołudniu ale Kacperek złapał w szpitalu wirusową infekcję gardła i dzień znów minął na trosce o jego zdrowie. W tym tygodniu napewno jednak tam podjadę. Jeżeli nie będą bardziej elastyczni z ceną to chyba zacznę rozglądać się jeszcze gdzie indziej. Jadąc tam tydzień temu myślałem, że wszystkie działki są już sprzedane i stoi całe osiedle. Tymczasem ta sprzedaż jakoś ciężko im idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 28.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ktoś pytał o rzeczoznawę ,mój mąż znalazł panią która robi wycenę za 450 zł jeżeli chodzi o wycenę działki ,natomiast wycena szacunkowa po zakończeniu inwestycji jest o 200 zł drożej.Pani jest na liście bankowej.tel.373 10 16 Naszą działkę oglądała wczoraj więc wycenę będziemy mieli dopiero za 4-7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Trochę to dziwne nawet w jakiejś gazecie ostatnio widziałem że oferują budowę za 1690 netto za m2 + działka pow. 800 m2 po 45 za każdy następny m2 + przyłącza (uzbrojenie) + droga Okna dachowe w tym projekcie koniecznie uchylno obrotowe - nie koniecznie velux Okna szewoplu są ok - są na całym osiedlu po mniej więcej sezonie dwóch wydają się na prawdę ok co do siliki to nie powiem nic na ten temat bo się nie znam ale to raczej nie jest jakaś mina nie brał bym ocieplenia poddasza - zrobił bym to sam Zmiany projektowe hmm mniej więcej co sobotę można spotkać panią Basie z domku obok na pewno wpuści cię do środka i wtedy dopiero będziesz miał pojęcie o wyobrażeniu co i jak zmieniać Jakby co to dzisiaj mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 woprz,czyli z zewnątrz takie same domki ale wenatrz każdy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 z zewnątrz też każdy inny zresztą zobacz sam http://www.archipelag.pl/artykul.php?KatID=3010500&ArtID=1386&CanBack=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 woprz,a na którym zdjęciu jest Twoja rezydencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kombinuj Widzisz jaki mam obrazek koło nika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 widzę ale czy na tych zdjęciach jest pokazany Twój rzeczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 28.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 @ Woprz Napewno w sobotę się pojawię w Chrząstawie. Być może jeszcze dzisiaj zajrzę tam jeszcze pooglądać okolicę. PozdrawiamBlinkey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Dzię dobry, MOJE DROGIE FORUM!! Czy mnie jeszcze pamiętasz?! Donoszę, że żyję, remontuję, produkuję kafle do kuchni i słyszę, że mam nowego sąsiada obok swojej pięknej wsi I to w dodatku imienniczkę Moniko, od razu Cię pocieszę, że my - o ile nam się uda przeprowadzić tej jesieni, bo mamy podobne plany - też nie będziemy mieli drzwi wewnętrznych. W każdym razie nie więcej niż jedne, do łazienki Postaram się trochę zaglądać częściej, ale słowo honoru, że zalatana jestem, Druga Połowa Wojtego mi świadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Blinkey w sobote mnie nie ma robię sobie zasłużony wyjazd, co prawda będzie ekipa ale oni nie wiele wiedzą o osiedlu będę za to w czwartek i piątek Wojtek taki jak na obrazku tylko odwrotna orientacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 28.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam po dłuzszej przerwie , po miesiącu walki z dojazdem materiałów budowlanych do działki (brak drogi, a deszcze nie chcały odpuscić) mam w końcu ułożony strop i wypadałoby go zalać. Poradzcie czy można wylewać strop korzystając z taśmy a nie z pompy - różnica w kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 28.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Woprz mam pytanko co do kostki przed Twoim domkiem - kto Ci ją układał i za ile? a tak w ogóle to piękny domek masz chłopie ...i okolica też cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 28.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Woprz mam pytanko co do kostki przed Twoim domkiem - kto Ci ją układał i za ile? a tak w ogóle to piękny domek masz chłopie ...i okolica też cudo... dzięx kostkę kładli"moje chłopaki" ale nie wyszło im to najlepiej ceny ci nie podam bo część była w ryczałcie cześć robił jeszcze ktoś inny a część obecna ekipa tak czy inaczej cena 90-120 za m2 z materiałem jest ceną realną - dobra podbudowa to podstawa a to niestety kosztuje więcej niż można by się spodziewać okolica perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts