Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

A dopiero wykończeniówka tak na prawdę Ci wykończy. Panele czy parkiet? A może desk z drewna egzotycznego? To kosztuje 100, ale za 110 mamy coś lepszego, skoro zdecydowałem się wyrzucić 110, to do 120 różnica niewielka, a za niecałe 130 mam super jakość, itd. A różne bajery, które nam się podobają - jak je dobrać ze sobą i z kolorystyką mebli. Kompletny obłęd :wink:

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Builder II - tuż przed wiaduktami wiodącymi do Krakowskiej (to chyba jest róg Ziębickiej), tel.3366085. Ceny faktycznie mają dość przyzwoite, transport w promieniu 40 km za darmo, tylko z liczeniem u nich nie zawsze jest wszystko w porządku (z dachu 280 m wyszło im 220 m, strop też źle przeliczyli)

Asiu - nie tylko u nich. Jakbyś dała do dach przeliczenia do 10 hurtowni, wątpię, by którekolwiek wyliczenia by się pokryły, zwłaszcza w elementach dodatkowych. Przy zamawianiu trzeba głównie sprawdzić, by nie brakło (dodatkowy zakup może już być w innym kolorze, bo z innej partii) i zastrzec możliwość oddania. Dobrze byłoby też, by dekarz miał możliwość sprawdzenia tego przed zamówieniem.

Witam serdecznie Grupę Wrocławską.Ja jestem z Grupy Krakowskiej.Do Frankai-dziękuję za słowa otychy.U nas dziś wieje trochę mniej,no i nareszcie nie pada.Życzę wszystkim wytrwałości,odpowiedniego zabezpieczenia budowy przed zimą,dużo forsy(bo tej potrzeba !oj! potrzeba!),a to że nie pozrywało Wam dachów świadczy o dobrych wykonawcach!Więc głowy do góry!Hej!