mmarysia 07.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja planuję taki kominek- niestety na solary nie zdecydowałam sie kominek bedzie z Makroterma - z tego co wiem on jest dostepny w orginale w pakietach z solarami. U nas niestety nieszczęsna butla- chwała Bogu ze przynajmniej podziemna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.07.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam czwartkowo:) Czy ktoś z Was ma może kominek z płaszczem wodnym (lub planuje taki)? Ja właśnie zastanawiam się nad połaczeniem jego z solarem i ogrzewaniem elektrycznym. Jakoś butla na propan-butan (bo na gaz ziemny nie ma szans) mi się nie uśmiecha:( Pozdrawiam Monika P.S BK, wysłałam priva:) widzę że każdy musi wejść do tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 07.07.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Halo, halo tu Smardzów k/Św. Kasi cały czas na forum. Gdzie się budujesz, daj jakieś info o projekcie. Pozdrófka Halo halo To niedaleko! Ja się buduje w Iwinach..., ta sama Gmina. Projekt mam w dzienniku budowy (tzn. miewam, bo czasem mi znika;) Widze że niedługo stawiacie daszek ? Hej Xena w którym miejscu w Iwinkach wznosisz swój Pałacyk Co do daszku to najpierw strop bo też drewniany ale myślę że do soboty będzie już piękny zarys. Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 07.07.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ot właśnie co do kominka z płaszczem wodnym to też jestem w tej wodzie, bez solarów. Niestety butla w ziemi z perspektywą 5 letnią na gaz z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 dzień dobry grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 08.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 dobry dzień, bo piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzień Dobry- pusto tu Mam pytanie czy ktoś robił tynki cementowo-wapienne i ma godnych polecenia tynkarzy?? - Jestem już umówiona z ekipą od gipsów ale zaczynają mnie przerazać ostrzezenia o nietrwałości tego materiału zwlaszcza przy małych dzieckach - i zaczynam sie poważnie obawiać. Chętnie zobaczyłabym efekty pracy takich tynkarzy i same tynki- bo chyba nie za bardzo mam wyobrażenie - jak teraz wygladaja tynki tradycyjne - mam jedynie skojarzenia z przeszłości - ale to chyba inna technologia i jakość. Jest w stanie ktos pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 marysia gips jest miękki ale daje się łatwo naprawiać bez śladów Przy tynkach cementowo wapiennych każda naprawa będzie widoczna. po tynkach do końca budowy jest jeszcze dużo czasu i naprawy na 100% będą konieczne nie wspominając o dodatkowych kablach do np. kina domowego które będziesz chciała przesunąć w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Woprz - na takie naprawy gispowego można sobie pozwalać na etapie przed malowaniem. Ale przecież potem w czasie użytkowania nie bedziemy biegać po całym domu ze szpachelką - a co gorsza z farbą- toż to tu dopero bedzie widać różnice bo zamierzam mieć sciany kolorowe nie białe. A w obecnym mieszkaniu widzę jakie szkody potrafi zrobić dziecko - dorosli tez nie są ostrożni i boję sie ze dostawię krzesło w kuchni do ściany i już ubiję kawałek, dziecko będzie ciągać jakieś swoje graty i kolejne uszczerbki - nie chce sie stresować - co wcale nie znaczy ze jestesmy zdecydowani- chce zobaczyc wogóle jak takie tynki wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzień Dobry- pusto tu Mam pytanie czy ktoś robił tynki cementowo-wapienne i ma godnych polecenia tynkarzy?? - Jestem już umówiona z ekipą od gipsów ale zaczynają mnie przerazać ostrzezenia o nietrwałości tego materiału zwlaszcza przy małych dzieckach - i zaczynam sie poważnie obawiać. Chętnie zobaczyłabym efekty pracy takich tynkarzy i same tynki- bo chyba nie za bardzo mam wyobrażenie - jak teraz wygladaja tynki tradycyjne - mam jedynie skojarzenia z przeszłości - ale to chyba inna technologia i jakość. Jest w stanie ktos pomóc?? tynki cementowo-wapienne możesz zobaczyć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 hej gruppo! padam na klawiaturę - co zrobić gdy 135 kawa nie pomaga??? słuchajcie, poradzcie niebudowlanie: gdzie najlepiej domenę www zarejestrować? firmową, ze skrzynką pocztową.... pozdrowienia ciocia gienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 hej gruppo! padam na klawiaturę - co zrobić gdy 135 kawa nie pomaga??? słuchajcie, poradzcie niebudowlanie: gdzie najlepiej domenę www zarejestrować? firmową, ze skrzynką pocztową.... pozdrowienia ciocia gienia nie wiem nic na temat domen....ale z radością pozdrawiam ciocię gienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czesc Bety&Mlokalizacje na prv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 08.07.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cześć, witam z zaświatów! Budowa pochłania mnie w 100%, rzadko tu teraz bywam. Mam niestety spore problemy z wykonawcą, w związku z tym nie czas na necik, trzeba dziadów pilnować i ucho im co jakiś czas naciągać......... Ja również planuję kominek z płaszczem, też Makroterm. Jedyne co mnie niepokoi, to głosy, że "pompka huczy" w salonie, wiecie coś o tym? Myśląc o kominku z płaszczem przewidźcie dla niego dopływ i odprowadzenie wody a także czerpnię powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam - Miwol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 miwol,na czym polegają Twoje problemy z wykonawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.07.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cześć, witam z zaświatów! Budowa pochłania mnie w 100%, rzadko tu teraz bywam. Mam niestety spore problemy z wykonawcą, w związku z tym nie czas na necik, trzeba dziadów pilnować i ucho im co jakiś czas naciągać......... Ja również planuję kominek z płaszczem, też Makroterm. Jedyne co mnie niepokoi, to głosy, że "pompka huczy" w salonie, wiecie coś o tym? Myśląc o kominku z płaszczem przewidźcie dla niego dopływ i odprowadzenie wody a także czerpnię powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam - Miwol. hej miwol miło Cię widzieć na zdjęcu widzę chałupka rośnie pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cześć, witam z zaświatów! Budowa pochłania mnie w 100%, rzadko tu teraz bywam. Mam niestety spore problemy z wykonawcą, w związku z tym nie czas na necik, trzeba dziadów pilnować i ucho im co jakiś czas naciągać......... Ja również planuję kominek z płaszczem, też Makroterm. Jedyne co mnie niepokoi, to głosy, że "pompka huczy" w salonie, wiecie coś o tym? Myśląc o kominku z płaszczem przewidźcie dla niego dopływ i odprowadzenie wody a także czerpnię powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam - Miwol. ojjj zycze Ci zeby to nie byly takie problemy jaki my mielismy z "ekipa" od dachu .......... powodzenia i wyjscia na prosta zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.07.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam 2 zmianowo Ale dzisiaj ciszaaaaaaaaaaa kasztanka chyba widzialm twoje laty i kontrlaty...... na dachu moich sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 wojty,czarny humor Cie ogarnął- nie stresuj tak karmiącej kasztanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.07.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam 2 zmianowo Ale dzisiaj ciszaaaaaaaaaaa kasztanka chyba widzialm twoje laty i kontrlaty...... na dachu moich sasiadow to zart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts