woprz 13.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 woprz Cóż za ukryte talenty w Tobie drzemią Podziwiam i dziękuję za radę . masz na myśli jedzenie czy masarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 13.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 woprz, no nieźle, zastanawiam się co było inspiracją do opisu...doświadczenie...czy wyobraźnia ... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 13.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 woprz a jak juz sie najedli, napili to z tych nudów czym Ci robili pierwsze malowanie ścian gipsowych? farba czy jakimś gruntem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 koniecznie grunt i to dobry (najlepiej akrylowy ale zależy jaką farbę chcesz później dać) inaczej ściana pije farbę lepiej niż oni nalwkę na pszenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.07.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzięlki woprz za rady - zamierzam sama pomalować ściany - a co (to znaczy mąż) bo ta uciekająca kasa zaczyna wydawać nie świst a złowrogi huk ... Choć może i sama dam rady pomalować - zawsze sami robiliśmy remonty, ja to jestem kobieta pracująca Do widzenia - idę do domu pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 13.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 @ Woprz Jak dobrze pojdzie, to w przyszlym roku zafundujemy sobie takie menu a gorzalke bedziemy sobie przez plot podawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 @ Woprz Jak dobrze pojdzie, to w przyszlym roku zafundujemy sobie takie menu a gorzalke bedziemy sobie przez plot podawac. i tak trzymać ! no ewentualnie chłodny browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 14.07.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ufff ale gorąco!!!! Widzę przez okno bo w pracy klima Jutro kończymy konstrukcję dachu czyli wiecha- dobrze się składa piątek i weekend! Nikt dzisiaj tu nie urzęduje?? Haaaaaaaaalo! Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gorąco strasznie hot hot hot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 14.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Betty&M kolejne pytanko z serii kominy - klnkier na kominy kładzie Ci Pan Waldek czy może ktoś inny (chyba że nie masz klinkieru - to nie ma pytania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 14.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Pan Waldek ma kłaść. Mamy kominy systemowe z Kom- Wentu i na to pójdzie połówka klinkierowa zgodnie z zaleceniem wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.07.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 BK mam pytanie, jakie schody sobie zafundowalas ?? zmyslily mnie te dwie klatki schodowe sa to schody wewnetrzne czy zewnetrzne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 14.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Czesc grupo, nie było mnie tu tak dawno ze nie wiem czy zdołam nadrobic zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 14.07.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 witam grupę;Aka mnie tez chyba z rok nie było,ale "podgładałam",Woprz jak bedziesz robił imprezke z takim menu to daj zdjęcia tego stolu;kasztanka fatalnie,że masz takie doświadczenie dalej bedzie tylko lepiej;super że wszyscy "walcza z budowa domów",ja tez zamierzam powalczyc,szkoła skończona,wiec nie mozna czasu marnować,obecnie jestem przy ofertach okien no i mam zagwózdke,ale napewno drewniane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 witam grupę;Aka mnie tez chyba z rok nie było,ale "podgładałam",Woprz jak bedziesz robił imprezke z takim menu to daj zdjęcia tego stolu; kasztanka fatalnie,że masz takie doświadczenie dalej bedzie tylko lepiej; super że wszyscy "walcza z budowa domów",ja tez zamierzam powalczyc,szkoła skończona,wiec nie mozna czasu marnować,obecnie jestem przy ofertach okien no i mam zagwózdke,ale napewno drewniane! sorry ale wiech ale już była terez czas na parapetówę bardzo prosete menu pół litra na łeb i krakersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 14.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 brak kaski po budowie?czy zmiana upodoban?krakersy ok ale co do nich?czerwone wytrawne?polwytrawne,Chile,Kalifornia,pld Afryka czy poprostu SOFIA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam wieczorowo! Woprz jakie krakersy?? - co to za zwyczaje do flaszki to tylko (koniecznie) staroradzieckim zwyczajem chleb no a dla bardziej wybrednych proponuje dodac po ogorku kiszonym do lapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no dobra perzekonaliście mnie trochę biednie tak więc zmiana menu 0,7 na parę i krakersy z dżemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 15.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to kiedy ta parapetówa? to a juz przyniosę dżem truskawkowy własnej roboty bedzie jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 15.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 czy mozecie polecić solidne biuro nieruchomości, muszę sprzedać mieszkanie w Jelczu-Laskowicach.Może ktoś chce kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts