bartar 22.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 U mnie wylewki robił Łątka 0604539199( u woprza też).Jak był Goliszek od parkietu to pytał się kto robił wylewki, bo są bardzo dobrze zrobione.Mam trochę pajaczków na tarasie bo zrobiły sie w upały -taras od południa, ale ma przyjść zobaczyć. Facet był ze średniej półki cenowej ale ja nie wierzę w tanich i dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 U mnie wylewki robił Łątka 0604539199( u woprza też).Jak był Goliszek od parkietu to pytał się kto robił wylewki, bo są bardzo dobrze zrobione.Mam trochę pajaczków na tarasie bo zrobiły sie w upały -taras od południa, ale ma przyjść zobaczyć. Facet był ze średniej półki cenowej ale ja nie wierzę w tanich i dobrych. u mnie pękła w jednym miejscu i w jednym wyszła mała górka (w obniżeniu generalnie trudna rzecz do zrobienia) pan przyszedł popatrzył i nie marudząc powiedział żeby mu dać znać kiedy ma przyjechać to podszlifuje i sklei - jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzięki Bartar Woprz, a kto Tobie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hadraadae,na forum jest janzar ze Swidnicy, którego wszyscy chwalą za podłoża z miksokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzięki Bartar Woprz, a kto Tobie robił? no właśnie Łątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No właśnie doczytałam Bardzo dziś jestem błyskotliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hadraadae, na forum jest janzar ze Swidnicy, którego wszyscy chwalą za podłoża z miksokreta a jest ktos komu janzar robil posadzke ?? Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o ile mnie pamięć nie myli to robił u Dobrzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 22.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o ile mnie pamięć nie myli to robił u Dobrzyka i u nas. Kilka miesięcy potem kładłem podłogę drewnianą i to był jeden z rzadkich przypadków u mnie na budowie kiedy jeden fachowiec (od podłóg) nie zaczął od narzekania na poprzednika. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 24.07.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Sprzedam 2 okna dachowe Velux GGL 78/118+kołnierz EDW cena z 07-05-2004r.Wiecej wiadomosci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 25.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No to mamy rekord wpisów!!!!! Za cały weekend jeden wpis!!!! Pewnie wszyscy pracowicie zajmują sie swoimi budowami albo byczą się na urlopach :) Miłego tygodnia życzę!!! Wielkich postępów, wspaniałych kontaktów z wykonawcami i super promocji na potrzebne materiały !!!!! to byłam ja... Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witajcie, mam do Was oogromną prośbę: jutro zamierzamy wybrać się z glizdeczką do ZOO wrocławskiego. Pogoda ma być jednak niepewna. Czy ktoś mógłby tu jutro rano napisać czy we Wrocku pada? Rano, tzn koło 7... Pomożecie?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witajcie, mam do Was oogromną prośbę: jutro zamierzamy wybrać się z glizdeczką do ZOO wrocławskiego. Pogoda ma być jednak niepewna. Czy ktoś mógłby tu jutro rano napisać czy we Wrocku pada? Rano, tzn koło 7... Pomożecie?.. Aga - mogę napisać ale dopiero koło 8 - albo....zobacz na priva.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam po miesięcznej urlopowej przerwie.Strasznie dużo naprodukowaliście stron na forum (poczytam w wolnych chwilach).Byłem w Stilo w Polsce blisko Łeby.Pogoda była fatalna ,świeciło cały czas słońce (oprócz nocy) .Jeżeli ktoś się lubi opalać i wygrzewać w słońcu to dla niego pogoda idealna( ja lubię chłodek).Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Wiech,powinienes urlop spędzać na północy Szwecji lub Finlandii - tam było tylko 15st co i tak było upalnie jak na tamte strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ivo, serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 AgnesK witaj zajrzyj kiedyś tam gdzie zwykle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam po miesięcznej urlopowej przerwie.Strasznie dużo naprodukowaliście stron na forum (poczytam w wolnych chwilach).Byłem w Stilo w Polsce blisko Łeby.Pogoda była fatalna ,świeciło cały czas słońce (oprócz nocy) .Jeżeli ktoś się lubi opalać i wygrzewać w słońcu to dla niego pogoda idealna( ja lubię chłodek).Pozdrawiam Wiech witaj tak właśnie ostatnio myślałam sobie że coś Cię nie widać ...a to po prostu urlop był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 25.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Miłego tygodnia życzę!!! Wielkich postępów, wspaniałych kontaktów z wykonawcami !!!!! to byłam ja... Betty Ja to sobie życzę normalnych kontaktów z wykonawcami, nie muszą być wspaniałe.W końcu padło na mnie i musiałam zrobić głośne czytanie lektury budowlanej regipsiarzowi. [/b]Wiech zazdroszczę Ci tak długiego urlopu.Mój syn był kiedyś na obozie harcerskim w Stilo.Wrócił bardzo zadowolony, pełny luz do tego stopnia,że mydło w mydelniczce wróciło nierozpakowne Myslałam że go niedoszoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam po miesięcznej urlopowej przerwie.Strasznie dużo naprodukowaliście stron na forum (poczytam w wolnych chwilach).Byłem w Stilo w Polsce blisko Łeby.Pogoda była fatalna ,świeciło cały czas słońce (oprócz nocy) .Jeżeli ktoś się lubi opalać i wygrzewać w słońcu to dla niego pogoda idealna( ja lubię chłodek).Pozdrawiam Wiech Ale Ty jesteś szczęściarz ja dopiero idę od 16.08.2005 r. i jeszcze nie wiem ile dni dostanę może mi dadzą chociaż na okres wykupionych wczasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts