bartar 25.07.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 na okres wykupionych wczasów. wczasy? a ja to sobie trzy lata temu wykupiłam niekończący sie turnus na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.07.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 bartar,po wczasach wszelakiego rodzaju i agroturystyce stworzyłas nową turystyczną atrakcję - turnus wczasowy na budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 26.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie.Wojtek 62 też mi się marzy taki urlop,ale brak kasy.Bartar ja jeżdże właśnie na te obozy(nie jako harcerz )Narcyza szczeście do pogody urlopowej miałem rok temu(było pochmurno i deszczowo ) IVO gratulacje za wspaniałe oceny córki.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 26.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 na okres wykupionych wczasów. wczasy? a ja to sobie trzy lata temu wykupiłam niekończący sie turnus na budowie Ale Ty już niedługo zamieszkasz a mnie to jeszcze trochę zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 IVO gratulacje za wspaniałe oceny córki.Pozdrawiam Wiech fuksiara...nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 26.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 ja jeżdże właśnie na te obozy(nie jako harcerz ) jako kadra? właśnie syn chwalił kadrę ze tak fajna luzacka był dwa razy w Stilo, a w nastepnym roku mamuśka wymyśliła ambitnie kurs jezykowy w Anglii, a to trzeba było dać na jakąś praktykę do np.kafelkarza i fach byłby konkretny w ręku i kasa by była i praca same korzyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 26.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 IVO nie bądż taka skromna Średnia 6 pierwszy raz w historii szkoły toż to wyczyn na miarę lotu w kosmos. Bartar jeżdże wcześniej do Stilo przygotowując bazę,póżniej zostaje jeszcze na obozie.Byłem tam 11razy. Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 26.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 BK.Jeżeli będziesz miała dobrze przygotowaną ściane radze malować we własnym zakresie.U mnie malowała żona z synem,ja w miarę wolnych mocy przerobowych .Nie kupuj najgorszych farb.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 26.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Hello Grupo! Możecie mi podpowiedzieć jaki kupić impregnat koloryzujący do deski czołowej i wystających krokwi? Chodzi o firmę no i oczywiście o cenę co wybrać? Pozdrawiam Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Hello Grupo! Możecie mi podpowiedzieć jaki kupić impregnat koloryzujący do deski czołowej i wystających krokwi? Chodzi o firmę no i oczywiście o cenę co wybrać? Pozdrawiam Betty Drewnochron jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 26.07.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 dobrzykowice pytanie o szczegóły. Z tego co widzę jest do wyboru: Drewnochron - Głęboko penetrujący impregant (koloryzujący) Drewnochron - Lakierobejca (najdroższa)Drewnochron Bariera co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 dobrzykowice pytanie o szczegóły. Z tego co widzę jest do wyboru: Drewnochron - Głęboko penetrujący impregant (koloryzujący) Drewnochron - Lakierobejca (najdroższa) Drewnochron Bariera co wybrać? Ja wybrałem ten pierwszy http://www.dekoral.pl/produkty_szczegoly.php?id=1496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 26.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dzięki dobrzykowice !!! Właśnie tak myślałam, że to ten! Teraz trzeba wybrać pasujący kolor do antracytowej dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam po miesięcznej urlopowej przerwie.Strasznie dużo naprodukowaliście stron na forum (poczytam w wolnych chwilach).Byłem w Stilo w Polsce blisko Łeby.Pogoda była fatalna ,świeciło cały czas słońce (oprócz nocy) .Jeżeli ktoś się lubi opalać i wygrzewać w słońcu to dla niego pogoda idealna( ja lubię chłodek).Pozdrawiam Wiech Mam taki sam pogląd na temat pogody! Nie lubię gorąca, opalania się, leżenia na plaży....boli mnie głowa, jestem słaba i zła.... Bardzo lubię chłód, piękne chmurki, nawet deszcz(ale latem). Wtedy chce się żyć! Nie pojechałabym latem na południe Europy z własnej woli, a dla większości to szczyt marzeń. Na szczęście mój mąż podziela mój poglad. Marzą mi się wakacje np. w Norwegii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj, Żaba jak ja Cię dobrze rozumiem. Dwa lata temu byliśmy nad Bałtykiem. Wszyscy uciekali bo słońca nie było - a dla nas to był najlepszy urlop. Dzisiaj byliśmy we Wrocku. Jak ja się cieszę, że mieszkam w JG (a raczej prawie w JG ). Już przy pierwszym korku wiedziałam, że zwariowałabym mieszkając w dolnośląskiej stolicy. Przenoście się bliżej gór - tu piękniej i spokojniej. Ivo, dzięki za prognozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj, Żaba jak ja Cię dobrze rozumiem. Dwa lata temu byliśmy nad Bałtykiem. Wszyscy uciekali bo słońca nie było - a dla nas to był najlepszy urlop. Dzisiaj byliśmy we Wrocku. Jak ja się cieszę, że mieszkam w JG (a raczej prawie w JG ). Już przy pierwszym korku wiedziałam, że zwariowałabym mieszkając w dolnośląskiej stolicy. Przenoście się bliżej gór - tu piękniej i spokojniej. Ivo, dzięki za prognozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj, Żaba jak ja Cię dobrze rozumiem. Dwa lata temu byliśmy nad Bałtykiem. Wszyscy uciekali bo słońca nie było - a dla nas to był najlepszy urlop. Dzisiaj byliśmy we Wrocku. Jak ja się cieszę, że mieszkam w JG (a raczej prawie w JG ). Już przy pierwszym korku wiedziałam, że zwariowałabym mieszkając w dolnośląskiej stolicy. Przenoście się bliżej gór - tu piękniej i spokojniej. Ivo, dzięki za prognozę Mój biedny mąż codziennie jeździ do Wrocka do pracy. Czasem traci ponad godzinę, bo stoi w korkach, a do Oławy jest tylko 27 km. Oława to dość spokojne miasto, ale nie ma co porównywać z Twoimi rejonami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 27.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mój biedny mąż codziennie jeździ do Wrocka do pracy. Czasem traci ponad godzinę, bo stoi w korkach, a do Oławy jest tylko 27 km. Oława to dość spokojne miasto, ale nie ma co porównywać z Twoimi rejonami... Jejku żeby mnie ktoś tak żałował ja też codziennie jeżdże do Wrocławia tylko tyle że ze Strzelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 27.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mój biedny mąż codziennie jeździ do Wrocka do pracy. Czasem traci ponad godzinę, bo stoi w korkach, a do Oławy jest tylko 27 km. Oława to dość spokojne miasto, ale nie ma co porównywać z Twoimi rejonami... Jejku żeby mnie ktoś tak żałował ja też codziennie jeżdże do Wrocławia tylko tyle że ze Strzelina Natka, ja Ciebie żałuję A mnie wczoraj facet rozwalił bramę, jak wyjeżdżał ciężarówką z podwórka. Przekrzywił słupek, a skrzydło bramy zerwał z zawiasów, wykrzywił romboidalnie i huknął onym o ścianę. Brama co prawda bardzo stara, ale jeszcze jara, a tu taki niefart. Żałuje mnie ktoś? Acha, facet ją ma naprawić. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam. Cieszę się że nie jestem odosobniony w sprawach pogodowych. Betty&M .Ja niestety nie mam dobrego doświadczenia z drenochronem.Impregnujac wystające krokwie (impregnat koloryzujący),musiałem malować po 2 latach innym (najpierw baza głęboko penetrująca ,a następnie kolor firmy Dullux). Drewnochron nie zabezpieczał powierzchni drewna (deska na powierzchni strzępiła się).Wydaje mi się że najpierw trzeba malować impregnatem a następnie kolorem.Szczególnie jest to ważne gdy deska narażona jest na deszcz ,słońce,mróz.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts