Xena z Xsary 28.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 sluchajcie, a może ma ktos z was do odsprzedania barak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 28.07.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ja sie tylko zastanawiam, co sobie myslal handlowiec, ze my nie umiemy odrznic bloczkow od innych producentow?? Nie mowiac juz o tym , jak sobie wyobrazala laczenie bloczkow o rówżnych wymiarach Podejrzewam, że handlowiec sobie nie zadał trudu, żeby myśleć albo sobie wyobrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 ja sie tylko zastanawiam, co sobie myslal handlowiec, ze my nie umiemy odrznic bloczkow od innych producentow?? Nie mowiac juz o tym , jak sobie wyobrazala laczenie bloczkow o rówżnych wymiarach Podejrzewam, że handlowiec sobie nie zadał trudu, żeby myśleć albo sobie wyobrażać moze slyszal ze "myslenie boli", wiec wolal nie myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A u mnie już kafeleczki w jednej łazience położone ... Efekt niesamowity - mała łazienka jest w małych białych kafelkach (10 na 10) a część w mozaice w kolorze bursztynowo - beżowym. Wygląda jak sklep mięsny bo na razie bez fug, zastanawiam się czyby nie położyć ciemnoszarej fugi - żeby było w klimatach lat 80-tych wyszło ślicznie (nie chwaląc się rzecz jasna ...) - może dlatego że to pierwsze wykończone - prawie - pomieszczenie, dlatego jesteśmy zachwyceni BTW - fajne mozaiki - niedrogie - są w Cermagu. Cena 169 za m2. TO naprawdę OK jak na mozaikę. I mają armaturę - ceramikę (kibelki, umywalki) w naprawdę fajnych cenach - np. kibelek do małej złazienki kupiliśmy za 200 PLN, umywalkę za 99 PLN (40 cm), bateria za 160, etc. Co przy cenach dużej łazienki jest naprawdę ekstra. Na tą większą chyba poczekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 29.07.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 BK idziesz jak burza Kafle podłogowe bardzo ładne.Ja też mam upatrzone w cermagu, kupuje tanie opoczno i troche droższych dekorów. Pokażesz zdjęcie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witam z rana! Kurde, chyba moja ekipa czyta forum, bo dzisiaj o dziwo przyjechali Ja ja sie ciesze BK - tez z checia bym obejrzala zdjecia z twojej wykonczeniowki Ciekawie ja pogoda bedzie dzisaj - ja na wszelki wypadek przyjechalam dzisiaj do pracy na 6.00 z nadzieja ze uda mi sie wyrwac o 15.00 wiec moze mnie omina "upaly w pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 29.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Wojty całkiem możliwe, że czytają forum. My powiedzieliśmy, że mamy ich namiary z forum muratora i p. Waldek miał sobie poczytać Forum to bardzo potrzebne miejsce. Dobra firma ma wielu klientów. Gorzej jak coś zaczyna się psuć... wszyscy o tym wiedzą. Wojty teraz pozostaje po skończonej pracy jechać za ekipą do Wołowa. Pod domem p. Waldka rozbić namiot i koczować do rana. Oczywiście wszystko w zamaskowaniu co by się ptaszyna nie spłoszyła :) Hadraadae namiary na koparki wysłałam na priv Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.07.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Betty - Dzięki serdeczne za namiary. No i dziękuję wszystkim za wyrazy współczucia Gorąca mi... Skoro czytają to forum także ekipy budowlane, to niniejszym składam im także wyrazy współczucia, bo jakbym miała w takim słońcu pracować fizycznie to buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Betty - Dzięki serdeczne za namiary. No i dziękuję wszystkim za wyrazy współczucia Gorąca mi... Skoro czytają to forum także ekipy budowlane, to niniejszym składam im także wyrazy współczucia, bo jakbym miała w takim słońcu pracować fizycznie to buuu... hadzik, nie zapomnij wspolczuć ludziom, ktorzy nacodzien stykaja sie z tymi robotnikami.... Wrazenia wechowe wrecz nie do opisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 hadzik, nie zapomnij wspolczuć ludziom, ktorzy nacodzien stykaja sie z tymi robotnikami.... Wrazenia wechowe wrecz nie do opisania No dzięki, drugiego śniadania już dzisiaj nie zjem P.S Współczuję, współczuję SMS'a dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 hadzik, nie zapomnij wspolczuć ludziom, ktorzy nacodzien stykaja sie z tymi robotnikami.... Wrazenia wechowe wrecz nie do opisania No dzięki, drugiego śniadania już dzisiaj nie zjem P.S Współczuję, współczuję SMS'a dostałaś? A co ja mam powiedziec????? Dostalam sesemesa. Wojcio mailika do nich wyslal, ale jescze nie odpowiedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ok, dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 29.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Czy na dworze da się wytrzymać? Niedługo trzeba wyjść z pracy a w aucie klimy brak Przeżyję? Współczuję wszystkim, którzy muszą pracować w upale!!!!! Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.07.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Olaboga!!! Podobno w Pelczycach byla w nocy jakaś lokalna wichura.Elektryk dzwonil zameldować koniec roboty i przy okazji poinformował mnie ze na dzialce pobojowisko a gałąź wprawdzie z odległego drzewa ale jednak "dofrunęła" i przyatakowała dach. Poszły dwie dachówki skrajne i trzy zwykłe. Aż mnie serce boli jak o tym pomysle i o tym co innego zastanę na tej dzialce. W mieszkaniu burze jedynie mnie przerazały efektami a całą reszte ( w sensie dbałosć o stan techniczny budynku ) miałam w nosie, a teraz trzęsę sie przy kazdym anomaliach nad ewentualnymi szkodami. To okropne. Najgorsze ze od tego nie mozna sie uchronić. Po pracy jade ogladać szkody . Trzymajcie kciuki. hmmmm.... skąd tylko ta wichura - we wrocku była jedynie całkiem standardowa burza......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Betty&M - jak w aucie klimy brak to bardzo współczuje. Ja swój klimatyzowany wehikuł przestawiałam jedynie w ciagu dnia do cienia - i klamka oraz włączniki elektryczne szyb - doslownie poparzyły mi łapki. To jakis kosmos jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 29.07.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Olaboga!!! Podobno w Pelczycach byla w nocy jakaś lokalna wichura. Elektryk dzwonil zameldować koniec roboty i przy okazji poinformował mnie ze na dzialce pobojowisko a gałąź wprawdzie z odległego drzewa ale jednak "dofrunęła" i przyatakowała dach. Poszły dwie dachówki skrajne i trzy zwykłe. Aż mnie serce boli jak o tym pomysle i o tym co innego zastanę na tej dzialce. W mieszkaniu burze jedynie mnie przerazały efektami a całą reszte ( w sensie dbałosć o stan techniczny budynku ) miałam w nosie, a teraz trzęsę sie przy kazdym anomaliach nad ewentualnymi szkodami. To okropne. Najgorsze ze od tego nie mozna sie uchronić. Po pracy jade ogladać szkody . Trzymajcie kciuki. hmmmm.... skąd tylko ta wichura - we wrocku była jedynie całkiem standardowa burza......... Trzymamy za Ciebie i za siebie bo zapowiadają następne burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witam, juz po pracy, ufff! mmarysia - ja też trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze Betty - ja też wracam do domku autkiem bez klimy, ale u nas atmosfera panujaca w aucie wszystko zalatwia - wystarczy dobrze otworzyc szybki i trochu grupowo pospiewac Ale ja sie ciesze ze jz sie zaczal weeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.07.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ale ja sie ciesze ze jz sie zaczal weeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!!! Komu się zaczął, temu się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ale ja sie ciesze ze jz sie zaczal weeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!!! Komu się zaczął, temu się zaczął kto zaczal prace o 6.00 ten zaczal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.07.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ile kaw musisz wypic w takim dniu? Bo ja wstałam o 6:30 i właśnie kończę trzecią, i to nie jest moje ostatnie słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts