Hadraadae 06.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 MAM WKOPANE SZAMBO trwało to parę godzin, wymagało współudziału kilku ludzi dobrej woli i sprawnego misia koparka, ale jest! Aż bym się wódki napiła - z tej ulgi... Marzka - witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 MAM WKOPANE SZAMBO trwało to parę godzin, wymagało współudziału kilku ludzi dobrej woli i sprawnego misia koparka, ale jest! Aż bym się wódki napiła - z tej ulgi... Marzka - witam w klubie suuuper gratuluje a jakie bedziesz miala szambo? pojemnosc? i zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 06.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 witaj, gdzie się budujesz? kurka wodna, sobota a ja pracuję zaraz jednak biorę towarzystwo, kilka par kaloszy , ze trzy zmiany ubrań (dzieci uwielbiają kałuże) i pędzę na działkę u nasz już jedna łazienka skończona i cały salon, kuchnia, przedpokoje etc. wykafelkowane Czekamy na drzwi i parapety, potem malowanie, panele i ... dzięki za miłe przyjęcie buduję się w Malinie ale macie fajnie już macie kafelki w domu a ja na razie gołą działkę...chociaż nie taka goła bo wierzba na niej rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kręgi (ostatnie z dnem), pojemność nieduża (6 kręgów), bo w ciągu najbliższych lat mamy obiecaną kanalizację gminną. Ale stres był nieziemski, bo trafiliśmy na podziemny strumyk. Wczoraj pod koniec nawet operator koparki się przyznał, że był pewien, że cała ta operacja się nie uda Ale się udało Przy okazji - odstąpię tanio 2 kręgi betonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.08.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A pojutrze (tfu przez lewe ramię ) wylewamy z miksokreta podłogę zasadniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 07.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 marzka witaj na forum!!!! Hadraadae gratuluję pomyśnych wykopów szamba! i znowu pogoda barowa....eh trza jechać na działkę i posprawdzać stan zalania działki oczywiście! pozdr. Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Hadraadae gratuluję pomyśnych wykopów szamba! i znowu pogoda barowa....eh trza jechać na działkę i posprawdzać stan zalania działki oczywiście! pozdr. Betty Dzięki, Betty. A ja muszę dziś odpracować czas, który wczoraj przeszambowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Had, siostro - doskonale wiem o czym mówisz ... ja też wczoraj zajrzałam na te kafeleczki a dziś mam duuuużo pracy na działce mam piękną zieleń - spod rozwiezionej ziemi coraz bujniej wyrasta coś co na pierwszy rzut oka wygląda jak śliczny trawnik, a na drugi rzut oka okazuje się być perzem, lebiodką i chyba jakimś zbożem, w każdym razie na pewno nie trawą jeszcze dużo roboty - aż strach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 BK - damy radę, prawda? z drugiej strony lepiej mieć duuuużo pracy, niż nie mieć pracy A co do chwastów - to dopiero w tym roku doceniłam ich bogactwo gatunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 07.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Witajcie. W związku ze złymi danymi w projekcie zamówiłem za dużo bloczków z betonu komórkowego (stoją 3 nierozpakowane palety). Dałem już ogłoszenie w dziale ogłoszeń, ale może przeczyta to ktoś, kto chciałby je za naprawdę niewielkie pieniądze (palety są nieotwarte). Bloczki 36 cm, pióro+wpust. Więcej danych podam na priva albo na mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Witam!!! Gratuluje wszystkim duzych postepow na budowie!!!!! U mnie niestety przebiega to teroche wolniej Jutro dokanczaja dopiero ukladanie styropianu. Mam nadzieje ze jak wejdziemy w etap murowania scian to wszystko bedzie przebiegalo sprawniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Witajcie. W związku ze złymi danymi w projekcie zamówiłem za dużo bloczków z betonu komórkowego (stoją 3 nierozpakowane palety). Dałem już ogłoszenie w dziale ogłoszeń, ale może przeczyta to ktoś, kto chciałby je za naprawdę niewielkie pieniądze (palety są nieotwarte). Bloczki 36 cm, pióro+wpust. Więcej danych podam na priva albo na mail. Pozdrawiam filemon, szkoda że nie wiedzieliśmy ze dwa tygodnie temu - ale może jeszcze się przydadzą. Może jednak zostawcie je sobie - na pewno przydadzą się do wymurowania schodów do wejścia, na taras, może pod podjazd do garażu - krawężniki do podjazdu mamy na bloczkach, murki pod tarasy też na bloczkach - może będziecie chcieli zrobić domek na drewno kominkowe albo coś w ogrodzie - bloczki zawsze się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 07.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Had chętnie kupię te kręgi tylko jak je przetransportować, ile ważą, potrzebuję 4 więc po drodze kupilbym resztę, jaką mają średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 07.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Beatko to beton komórkowy i mam 3 nierozpakowane palety i 3 rozgrzebane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.08.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Had chętnie kupię te kręgi tylko jak je przetransportować, ile ważą, potrzebuję 4 więc po drodze kupilbym resztę, jaką mają średnicę? Byłoby fajnie. Wysłałam Ci wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 08.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 filemon spróbuj oddać tam gdzie kupowałeś. Nie powinno być problemu. Najwyżej można "zamienić" za inny towar- też przerabialiśmy ten wariant. Nam zamówił za dużo sprzedawca więc przyjęli z powrotem bez szemrania nadmiar Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 08.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 macie jakiś namiar na tani sam. z HDS'em ?? byłabym wdzieczna- może ktoś widział we Wrocł. wpromocji max'a 220- kurka promocja od Krakowa aż po Nowy Sącz a u nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 macie jakiś namiar na tani sam. z HDS'em ?? byłabym wdzieczna- może ktoś widział we Wrocł. wpromocji max'a 220- kurka promocja od Krakowa aż po Nowy Sącz a u nas?? Hej Mam namiary na faceta, nie wiem, czy jest tani, ale wysyłam Ci zaraz namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A u nas znowu pod górkę - jutro mieli lać podłogę z miksokreta, ale maszyna zdechła i czekamy na część z Niemiec. Nic to - widać tak ma być wzdech... Znacie jakieś firmy, które się zajmują usługami internetu radiowego w mojej okolicy - gmina Kąty Wrocławskie? Bo na pewno mam we wsi TP SA i na pewno nie mam Dialogu, a coś muszę zacząć myśleć w tym kierunku. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.08.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 WItam! Hadzik, jaka "górka"? Przynajmniej beda pracowali u was na "prawie nowej" maszynie Zawsze to lepiej gdyby miala u was charczec, a potem pasc w srodku roboty. A ja wczoraj zadzwonilam z "pewna doza niesmialosci" do "mojej koparki" w celu umoiwenia sie na male tete-a-tete na dzialce i o dziwo Pan Koparka bedzie mial dla mnie czas . I niech mi tylko nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts