Gagata 28.02.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Jeszcze raz wszem i wobec zgłaszam - też chcę pogadać z budującymi choć jestem remontująca, ale nie ma dla takich jak ja specjalnego FORUM . Ale to pewnie dlatego, że problemy mamy podobne - ja dom zakupiłam i teraz go remontuję czyli robię po swojemu (to co muszę i to co chcę). No i cieszę się bardzo, że Wrocław może być naszym gościnnym miastem!! Nie znam lepszego miejsca na spotkania, szczególnie te z elementami TOWARZYSKIMI . To jak, zmieszczę się??? Czy może powinnam szukać KLUBU REMONTUJACYCH (domy poniemieckie)?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.02.2002 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Oj Gagata, jasne że Cię przyjmiemy, remont domu to często większe wyzwanie niż budowa nowego Dzięki za informacje o parkingu, teraz chyba wszędzie są płatne, ale chodziło mi o to, żebyśmy nie krążyli jak idioci wokół rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.02.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Gagata - jak myślisz, że potrzebowałabyś specjalnego miejsca dla remontujących, ze względu na specyfikę tego przedsięwzięcia, to skrobnij priva do Redakcji - oni są otwarci na propozycje. Ja myślę, że w "Wymianie Doświadczeń" masz większą szansę na odpowiedź. Możesz też założyć klubik remontujących jako wątek we forze "Klub Budujących" - tam podyskutujecie sobie luźniej i pobijecie "Grupę Wrocławską". Ciebie i wszystkich innych, którzy jeszcze nie poznali nas, oczywiscie serdecznie zapraszamy na nasze spotkanie. Im więcej tym lepiej. Przy takiej ilości osób w większości krajów dostaje się kielonka na wyjście. Szkoda, że przyjadę samochodem, ale wygodnictwo weszło mi w krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 28.02.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Ludzie, cyba dam radę i przyjadę!. Zostawcie jeszcze moje miejsce:smile:. A tak poważnie, to mechanior mi mówił, że naprawi mi samochód do soboty (powiedziałem,że jak nie zdąży, to on będzie rozwiązywał moje problemy na budowie:smile:), więc będę. Frankai, trenuj język bo Ci go wyciągnę hi hi. pzdrw Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.03.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Jadę. Auto zrobione nie tak jak chciałem , ale jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 "To ciebie jest dwóch?". Jeden ma problem z autem, drugi ma problem z autem ... czy Bobiczek=Lullabysta? Czy to przypadek rozdwojenia jaźni? Raz loguje się tak, innym razem inaczej. Ale obaj mają jeszcze jedną rzecz wspólną z nami - problemy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Zaczyna się weekend, więc ostatnie odliczanie:Agnicha1704, Alanta, Baba, Beata(spóźni się), Bobiczek, Frankai, Gagata, JANO69, KrzysiekS, Lullabysta, Piotr, Piramidka, Yemiołka.Razem 13. Niech jeszcze ktoś przyjdzie, bo to się źle skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.03.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Widziałem głupsze rzeczy niż to , że dwóch facetów w Polsce ma w tym samym czasie problemy z autem.Lullabiscie zepsuł się na pewno Mercedes, a mnie na takiego nie stać.Widzisz więc że jest dwóch róznych ludzi.(patrz czas logowania na forum, bądź dobrym detektywem, a nie por.Borewiczem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.03.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Bobiczek - przepraszam czymkolwiek Cię zdenerwowałem. Tu jest takie luźniejsze miejsce, więc czasem sobie żartuję. Mam nadzieję, że cokolowiek służy Ci do poruszania, będzie Ci służyło. Zresztą Lullabyście życzę tego samego. Ja też nie jeżdżę Mercedesem, bo mnie przez budowę nie stać i jeszcze długo nie będzie, ale "nic to". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.03.2002 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 No proszę jaka dzisiaj cisza (przed burzą - mózgów). Tylko Frankai się odezwał. Jak ten czas leci, już jutro skubańcy macie spotkanie, czyżby stąd ten brak ruchu? Życzę owocnych obrad plenarnych. Dajcie znak jak Wam poszło. Pozdrowienia od "ściany wschodniej" i zapraszamy za tydzień. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.03.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Aha, jak Wam brakuje "jednego do szczęścia" to duchem będę z Wami - czternasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 02.03.2002 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Hotel Maria Magdalena w pobliżu. Lub na Wita Stwosza. znajdzie sie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Tylko niestety Wrocław 500 km stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 03.03.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Jeśli teraz właśnie trwają wasze gorące dyskusje - to baaardzo wam zazdroszczę!!!! Przyjemnego spotkania - i zeby was jutro głowy nie bolały od tej wymiany zdań Napiszcie potem jak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 03.03.2002 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2002 Było super !!! tak mi się bynajmniej wydaje. Ba jestem pewien. Dla Irka podaję e-mail [email protected]. Przesyłaj tę więźbę jak najszybciej. Damy radę. Pozdrawiam wszystkich Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.03.2002 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Piotr - zaraz jedę po dwg, a po południu będę weryfikował wymiary z życiem Potwierdzam to co mówił Piotr - było tak super, że aż tchu brakuje, by pisać. Bardzo żałuję, że nie do wszystkich zdążyłem dotrzeć, by porozmawiać. Może faktycznie potem przy ognisku. Bobiczek - czy Ty jeszcze do nas przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 04.03.2002 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Hej,Strasznie mi smutno, ze tak szybko pojechałam, ale mąż wciąż chory. Królik nie był wart zachodu - za mały.A jak wam smakował stek Horusa?Do której byliście?No i powiedzcie czy przewidujecie następny termin spotkania i na kiedy?pozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.03.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Agniecha - ja z Piotrem wychodziłem jako ostatni. Było napewno po 16. Następne spotkanie będzie z całą pewnością. I tak jak to zaczął JANO69 - najlepiej na działce. Proponuję więc, by ktoś zdeklarował się jako gospodarz. Termin chyba gdzieś w maju. Ja chwilowo mam ustawiony służbowy wyjazd w bardzo fajne miejsce, nie powiem gdzie by nie zapeszyć, ale może akurat zdążę wrócić i jeszcze nie wyjechać. Gdyby Wam się chciało przyjechać do Ostrowa i będę w kraju to może być u mnie. Proponuję, by to było po połowie maja, bo na działce może być zimniej niż w lokalu i zarezerwować sobie więcej czasu. Twoje i Alanty zdjęcia przejrzałem "w locie", że nie wspomnę iż nie obejrzałem Waszych zdjęć. Czy tworzymy jakiś osobny wątek o wspominkach ze spotkania, czy zostajemy w tym? Przy naszym gadulstwie raz dwa tu będzie kilkadziesiąt stron, a nie 5 jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Frankai, jak tam lęki przed podgrupami?? wyleczyły się? ya & Jano też musieliśmy uciec wcześniej, niestety... ale mam nadzieję, że będziemy organizować jakieś spotkania ad hoc, np. gdy ktoś z przyjezdnych będzie akurat we Wro. i będzie miał trochę czasu - proponuję wcześniej walnąć tu info. albo się "zesemesować" [mój numer szarej komóry dostępny przez pocztę, adresik poniżej ] oczywiście pomysł grilla jest także jak najbardziej wskazany do realizacji!! pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.03.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 łubu-dubu, to pisałam ja, Yemiołka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts