Ivonesca 08.11.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Witaj Gagata! czy ja dobrze zrozumialam - juz mieszkasz w NOWYM domku? Gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.11.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Oj, Ivonesca, czytaj uważniej wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.11.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No - dziekuję Ci bardzo Ivonesca, ale mój dom jest nowy "Drugą Nowością" (ma ...80 lat, taka jest prawda, chmmmm...). Staramy się zachować jego klimat "poniemiecki" ale odmłodzić go jednocześnie. Chyba nam się udaje..Gratulacje jak najbardziej przyjmuje jest czego gratulować. A kiedy stanęłam przed paletą kolorów, aby wybrać ten jeden jedyny kolor tynku mojego domu ...nooooooo-kto tego nie przeżył ten nie wie.Ivonesca - jeszcze jedno! Wyczytałam, że budujesz się w Ligocie Pięknej! Ach - tam jest przeslicznie. O mało mało nie kupiliśmy tam domku. Lasy, lasy, cisza, autobus do Wrocławia. Chętnie Cię tam kiedyś (kiedy????????) nawiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.11.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Ja nie wiem - do Elity to może per Pani ??? _________________ <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Gagata dnia 2002-11-08 14:24 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.11.2002 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Uwaga nadlatuję. Kogo jutro zwizytwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 12.11.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 A ja mam wreszcie posadzkę na parterze ! Co prawda jeszcze jej nie widziałam , ale dzisiaj po południu mam dyżur przy podlewaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Alanta - czy uwierzysz, że my wciąż nie zrobliśmy tego włącznika w łazience ??? Ja wiem - nie ma się co wstydzić tylko trzeba działać. Najgorsze, że mi się to teraz dopiero przypomniało kiedy znów zaczęłam zaglądac na forum i wspomniałam nasze spotkanie... Teraz to już na pewno go zrobimy ... na dniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Frankai - Batman (prawie się rymuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.11.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Zapomnialem dodac, ze laduje we Wroclawiu po poludniu. Moze ok.14,a moze ok. 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Do nas zapraszam permanentnie - jak juz będziesz i będziesz miał czas (o ochocie nie wspomnę....) - tel. znasz. Będziemy się umawiać! Nie wiem ile będziesz miał tego czasu? My do ok.17.00 jesteśmy w pracuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2002 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Gagata- oczywiscie zapraszam, choc jak na razie to mozna tylko obejrzec mury. Ale dzisiaj wylewaja strop! Pogoda dopisuje !!!!! Hurrrra !Alanta - chyba rzeczywiscie gdzies przeoczylam ze Gagaty domek jest nowy "drugą nowoscią" jak sama o nim powiedziala. Ale ze to Pawłowice to chyba dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Ivonesca- ja tez bywam we Wrocku - przynajmniej raz na miesiąc!!! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.11.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Ivonesca - pamiętasz bardzo dobrze! Gratulacje:smile:A powiedz - macie jakiś plan (minimum i maximum) kiedy wprowadzić (!!!) się do własnego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 gagata - plan jest taki: super by bylo przyszle Boze Narodzenie, wersja mniej optymistyczna wiosna 2004. wlasnie dzwonił mąż z budowy - mówi że jest na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Yacek - zaproszenie jest oczywiscie dla wszystkich, jesli nie na budowie, to moze gdzies na kawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 15.11.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 A tak, na kawie na wrocławskiej starówce bardzo chetnie, pieknych miejsc tam nie brakuje jak tylko moge to tam zaglądam, a z tego co pamiwtam budujecie pod Wrocławiem (jeżeli się mylę to popraw mnie) więc jest to oczywiście możliwe i chętnie sie spotkam najbliższy wypad do Wrocka szykuję na początku grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.11.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 No i widziałam wreszcie swoją szlichtę w całej okazałości (wcześniej widziałam ją tylko po ciemku, a właściwie nic nie widziałam bo wysiadło nam światło i podlewaliśmy "na czuja" ) Mimo, że nie zrobiliśmy dylatacji, NIC NIE PĘKŁO !!! Nie ma ani jednej ryski !!! Oczywiście podłoga była zbrojona włóknami plastikowymi i w niektórych miejscach, nad kanałami zbroiliśmy siatką. Beton był półsuchy, wykładany z wywrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 21.11.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Ale tu cisza ostatnio! Frankai, może rzucisz jakiś kawał dla rozruszania grupy i polepszenia szarojesiennego nastroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.11.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Rzucam - kawały rzucam tak przy okazji. Faktycznie brakuje tu Dobrzykowic - wtedy razem pisujemy jakieś pierdoły i licznik grupy stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 cicho tutaj, cicho, a ja się cieszę http://www.afternight.com/smiles/offwall.gif, gdyż : mam już strop !!!!! i kawałek scianki kolankowej !!!!! i kawałek komina !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts