blondyna 01.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 witam grupemmarysia moge prosic o namiary na firme od rolet,mam co prawda juz 2 wyceny tylko nie wiem dlaczego?roznica w wycenie jest dosc spora 1)3200,2) 4800 moze jeszcze ze dwie wezme to znajde odpowiednia ofertekapelusik mała sliczna woprz czy polecana przez ciebie norta cos u ciebie robiła rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Izka,urlop się udał - 2 tyg. w miejscu bez zasięgu komórki i dostępu do internetu to rzadkie miejsca w tym kraju ale udało się wypocząća jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Izka, urlop się udał - 2 tyg. w miejscu bez zasięgu komórki i dostępu do internetu to rzadkie miejsca w tym kraju ale udało się wypocząć a jak budowa? skoro już o to pytasz to powiedz jak tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 01.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Halo, halo, okolice sw. Kaski.Ja znowu po rposbie.Zna kots jakiegos chlopa, co by zechcial skosic sobie 1/2 metrowa trawe.Jakies 700metrow mi zostalo, sami nie damy rady, a i ze skladowaniem zielska jest problem.Albo moze jakas firme ogrodnicza, z facetem z kosa elektryczna na stanie?Mam niekoszony od roku trawnik i mega bable na rekach po 300 metrach. Pilnie potrzebny mi ktos, kto mnie uwolni od tej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 01.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Albo zna ktos miejsc, gdzie mozna sobie wynajac kose elektryczna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ja znam, ale naocznie, bezadresowo. Mogę Ci powiedzieć jak tam dojechać. A masz jaki teren na tej działce - żwirki i wigurki? Bo mi zjechał działkę traktorem i klął, że o mało nie rozwalił sobie na mojej działce jakis osprzętów do traktora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 01.09.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Xena, to tak naocznie napisz.Ewentualnych z-w nie widac, bo WSZYSTKO PRZESLANIAJA CHASZCZE!Tam trawnik ponoc byl zrobiony, tylko rok nie koszony. Ale po tych 300-400 metrach, ktore skosilismy sami widac, ze nierowny jest paskudnie i pewnikiem trzeba baedzie od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Wilkoński 01.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wojty chodziło mi o wysokość i długość bloczka do policzenia ceny za m2!!! BK jestem przekonany do silikatów a w wycenie miałem bloczki z Ludynitylko kurcze przed zimą niezdąże ocieplić ale fachowcy twierdzą że przetrzyma bez problemów. Ekipa postawiłą mi warunek - żądają baraku lub barakowozu!!!!Jeśli ktoś by miał na zbyciu to proszę o kontakt!!!! Kuba Wilkoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz,u mnie cisza i spokój - zbieram siły na kampanie jesienną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz, u mnie cisza i spokój - zbieram siły na kampanie jesienną no ja na jesień planuję wielki finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz,to wreszcie dasz mi namiary na swoich co lepszych wykonawców i na P.architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.09.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz, to wreszcie dasz mi namiary na swoich co lepszych wykonawców i na P.architekt? no pewnie, że ci dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz, to czekam niecierpliwie na maila lub info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 01.09.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 buuuu Przyszedl gosciu od parkietow poogladac i pomierzyc. Zalamal mnie, bo powiedzial, ze podloga jest nierowna i makabrycznie spekana. Napomknal o zrywaniu podlog Dzwonie do kierownika budowy, zwala na poprzedniego. A jak sie wczesniej pytalam kierownika czy podlogi sa pod parkiet mowil, ze tak. To samo powiedzial architekt (teraz zmienia zeznania, mowi, zeby klamrami zespolic pekniecia). Jeszcze mialam "niezlaeznego" budowlanca do ogladania jakosci wykonania i nie mial zastrzezen. A podloga faktycznie spekana i skrzypi. Slepyby zauwazyl. Jak sie pytalam czy to tak moze byc to mnie zapewniali, ze moze. Buuuuu Dom kupilam. Teraz nie wiem do kogo pukac po koszty ewentualnej naprawy. Do poprzedniego wlasciciela? Do poprzedniego wykonawcy??? Przeciez taka wylewka ma chyba jakas gwarancje??????? gggggggggggghhhrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 01.09.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Halo, halo, okolice sw. Kaski. Ja znowu po rposbie. Zna kots jakiegos chlopa, co by zechcial skosic sobie 1/2 metrowa trawe. Jakies 700metrow mi zostalo, sami nie damy rady, a i ze skladowaniem zielska jest problem. Albo moze jakas firme ogrodnicza, z facetem z kosa elektryczna na stanie? Mam niekoszony od roku trawnik i mega bable na rekach po 300 metrach. Pilnie potrzebny mi ktos, kto mnie uwolni od tej pracy. Nordma, podejdź popołudniem lub wieczorem pod sklep w Katarzynie - ten na rogu drogi prowadzącej do Żernik - kiedykolwiek tamtędy przejeżdżam stoją tam piwkujące osoby -zapytaj ich - myślę że od ręki znajdziesz chętnych, przerabiałem to kilka razy i działa. Oczywiście do bardziej zaawansowanych technologicznie prac nie polecem takiego poszukiwania wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.09.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 woprz, to czekam niecierpliwie na maila lub info na priva Widze WOjtek ze nie dosc ze wypoczales to dostales niezlego powera do budowy/wykanczania domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.09.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wojty chodziło mi o wysokość i długość bloczka do policzenia ceny za m2!!! BK jestem przekonany do silikatów a w wycenie miałem bloczki z Ludyni tylko kurcze przed zimą niezdąże ocieplić ale fachowcy twierdzą że przetrzyma bez problemów. Ekipa postawiłą mi warunek - żądają baraku lub barakowozu!!!! Jeśli ktoś by miał na zbyciu to proszę o kontakt!!!! Kuba Wilkoński Kuba - te wymiary masz przeciez na stronie producenta!!! A ceny nadal nie podam - dopiro jak wroce do domku wieczorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 wojty,kończy mi się ulga i muszę odzyskac trochę kasy od naszego kochanego państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 01.09.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wojty chodziło mi o wysokość i długość bloczka do policzenia ceny za m2!!! BK jestem przekonany do silikatów a w wycenie miałem bloczki z Ludyni tylko kurcze przed zimą niezdąże ocieplić ale fachowcy twierdzą że przetrzyma bez problemów. Ekipa postawiłą mi warunek - żądają baraku lub barakowozu!!!! Jeśli ktoś by miał na zbyciu to proszę o kontakt!!!! Kuba Wilkoński Kuba tu masz link z wymiarami Kluczy http://www.silikaty.pl/produkt6nfd_pioro.php - ja mam takie i też zostawiam nieocieplone na zimę. A baraki poszukaj w Autogiełdzie - jak chciałem kupić to było tam trochę ofert, a w końcu nie kupiłem bo moj wykonwaca ma swój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 U nas bloczki wysly srednio po 2,9 brutto z transportem i rozladunkiem - to chyba nie drogo zwlszcza ze w hurtownich najtaniej zaoferowali chya za 3,2 Bloczki rownei, niekiedy troche obite - chcialam to reklamowac, ale kierownik poweidzial ze to nawet i lepiej - bedzie sie tynk lepiej trzymac. Prawde mowic nie zaluje ze nie wybralam Silki - zawsze to kilka tysiecy w kieszeni My zalozenia w tym roku nie ocieplamy domu na ziwme zostanie tylko stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts