nordma 04.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Pochwale sie, bo dzisiaj jakis zupelnie niepragmatyczny optymizm mnie owladnal. W chaosie naszego wykanczania na budowi grasuje glazurnik i elektrycy., jutro chaszcze beda koszone, panowie przyobiecali, ze je zabiora. Moj glazurnik palnal taki tekst, ze warto go gdzies zapisac. poprosilam pana coby przygotowal sobie pytania do architekta, bo arch. liczy sobie za odbyta wizyte, zeby nie trzba bylo znowu goscia sciagac. Glazurnik umysl praktyczny, "a ile on sobie za wizyte liczy". Podalam sume, glazurnik sie zgorszyl okopnie. Wtedy uraczyl mnie " zanojmy prowadzi agencje towarzyska i tam dziewczyny mniej biora".)) Strasznie mnie kusilo, zeby architekta cenowo na ziemie sprowadzic tym argumentem hihihihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 http://img225.imageshack.us/img225/504/img2775a8gi.th.jpg' alt='img2775a8gi.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 http://img225.imageshack.us/img225/504/img2775a8gi.th.jpg' alt='img2775a8gi.th.jpg'> suuuperowo a gdzie kupowalas ten kamien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 http://img328.imageshack.us/img328/7883/img2778a7rt.th.jpg Udało się Na razie nieczyszczony i nieimpregnowany. Ale efekt jest fajny. Najlepiej wygląda wieczorem podświetlony od góry. Dzisiaj robione z lampą, bo wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 gdzie kupilas to???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Ten kamień jest w takich dużych płytach, ale bardzo cieńki. Nadaje się tylko do obkładania. Mogłam ułożyć jak kamień na płasko, ale podoba mi się jak klinkier.Gdzie kupiłam??Przywiozłam go spod Opoczna tj. Jazie Góra. Wiem, że tutaj w okolicy też można kupić, ale trzeba się zorientować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 04.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 [Nikt nie ma rozeznania, jeśli chodzi o klinkier? właśnie poczytałam zaległości U nas kładli klinkier w cenie 2 zł za sztukę. Obudowywali kominy - bardzo ładna i dokładna robota. Mogę dać namiar. Czy ktoś z grupy wie gdzie można kupić tanio kabel YKY 5x10 w ilości ok 40 m? Mam namiar na hurtownię gdzie sprzedają po 20 zł za mb. Natomiast wiem, że można kupić o wiele taniej czy ktoś wie gdzie? Pozdrawiam Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Wiem, bo kupowałam. W Castoramie jest po około 15 zł. Taniej nigdzie nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam porannie! Betka - slicny ten twoj kamien!!!! Co do Castoramy - to widze, ze wbrew pozorom mozna tam niektore rzeczy taniej kupic. My tam widzelismy chyba najtanszy styropian - jesli sie nie myle 4cm- 107zl/m3. Byl tez tani cement, ale ostanio sie nasluchalam o jakosci cementu z Castoramy wiec nie ryzykowalam. A u mnie dzisiaj murowania ciag dalszy. Nestety musielismy sie troche "cofnac" - podnosimy nadproze nad drzwiamu wejsciowymi. Nawet nie zauwazylam ze w projekcie mialam tylko 2,00, a do tego szerokie drzwi. Wiec mogloby to w przyslosci wygladac jak wejscie do ziemianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam porannie! Betka - slicny ten twoj kamien!!!! Co do Castoramy - to widze, ze wbrew pozorom mozna tam niektore rzeczy taniej kupic. My tam widzelismy chyba najtanszy styropian - jesli sie nie myle 4cm- 107zl/m3. Byl tez tani cement, ale ostanio sie nasluchalam o jakosci cementu z Castoramy wiec nie ryzykowalam. A u mnie dzisiaj murowania ciag dalszy. Nestety musielismy sie troche "cofnac" - podnosimy nadproze nad drzwiamu wejsciowymi. Nawet nie zauwazylam ze w projekcie mialam tylko 2,00, a do tego szerokie drzwi. Wiec mogloby to w przyslosci wygladac jak wejscie do ziemianki a jakie bedziesz miala szerokie i wysokie drzwi? zrobcie sobie standardowy wymiar, zeby sie nie okazalo ze musicie kupic drzwi za10 tys! z naswietlami itp........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a co jest nie tak z cementem z castoramy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 05.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Podobno bardzo dobry jest górażdże i taki kupowałam, ale w Castoramie coś mają kiepski i leroy merlin też. Moi Wykonawcy nie chcieli tych z marketów. Podobno się bryli czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 05.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Wiem, bo kupowałam. W Castoramie jest po około 15 zł. Taniej nigdzie nie kupisz. Znalazłam już ofertę po 10,90 ale nie we Wrocławiu. Myślałam, że ktoś z Was osobiście szukał na miejscu lub okolicach tańszej oferty. Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 05.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 hello! czy ktoś z Was korzystał z pomocy specjalisty przy aranżacji wnętrz z okolic Wrocławia? chętnie zleciłbym projektantowi takie zadanie ale musi to być ktoś sprawdzony i godny polecenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 05.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja korzystałam. Jednak projektant nie jest z Wrocławia ale w dobie internetu to nie jest ważne U mnie aranżacja wyszła super Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 05.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Betty&M gdzie mogę zobaczyc efekty? możesz też podac namiary? a tak przy okazji to buduje się dosyć blisko Ciebie bo Nieciszowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 05.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Boowa niestety dom jest w stanie surowym, więc projekt jeszcze nie zrealizowany Wrzuciłam kilka fotek do albumu to pooglądaj sobie. Namiar na projektanata wysyłam na priv. Nie jestem pewna gdzie jest Nieciszów Ja buduję w Smardzowie k. św Katarzyny. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Betty - swietne te twoje wizualizacje!!! Kasztanka - nie ma obawy co do drzwi maja szerokosc 1,50 (o ile sie nie myle ) wic spokojnie 2,10m a nawet ciut wiecej moze byc Co do zamawianych to nie koniecznie beda drozsze - Had kupowala ostatnio takie na zamowienie i wcale tak drogo nie wyszly - prawdza Hadzik? Satandardowo produkuja 2,00-2,20 wiec sie zmieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Betty - czyzbys ty tez (tak jak ja ) miala schodki w salonie? Bardzo Waldek narzekal na nie - bo u nas sie raczej nie ucieszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts