Frankai 22.11.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Nie wierzcie Gagacie! Owszem przyznaję się do zapowiedzi (str.4:cool: i do kontaktów 2 stopnia, ale ostrzegałem w nich, że przylecę o 14 i byłaby to chyba "robocza wizyta". Czy mam prawo komuś przeszkadzać w pracy? Chyba nie, więc jak się złożyło, że samolot wylądował przed czasem i mogłem złapać wcześniejszy pociąg to uznałem to za znak, że jednak nie wolno. Qlturalnie przeproSMSiłem. Mamy więc trzy - nazwijmy to delikatnie - nieścisłości w poście koleżanki: - nie czekała w domu, - nie "nie zdążę" tylko "udało mi się złapać", - nie używałem angielskiego. Poza tym okolicznością łagodzącą niech będzie urok osobisty koleżanki, który mógłby spowodować spóźnienie na kolejne pociągi, a tym samym mój rozwód. To z kolei spowodowałoby konieczność szybkiego ukończenia budowy, a to pociągnie za sobą zniknięcie z Forum. Proszę o łagodny wymiar kary. Please!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.11.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Natychmiastowa reacja (wyrzuty sumienia....?) oraz gęste i zawiłe tłumaczenia spowodowały stopnienie mojego twardego serca. WYBACZAM. ps. faktycznie - nie używał angielskiego. Ale tak juz całkiem serio - jak tylko jest taka możliwość - próbujemy sie spotkać. Jeśli nic z tegi nie wyjdzie - nie szkodzi (ale próbowaliśmy.. patrz Jack Nicolson w pewnym niezłym filmie). A jeśli chodzi o przeszkadzanie w pracy - polecam się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Oczywiście ( i oczy wiszą ) jak tylko będę we Wrocławiu, a na 100% będę, to się odezwę i umówię. Jeżeli pojadę z żoną, to może być trochę trudniej, bo domyślacie się ile kobiety potrafią chodzić po sklepach z lompami (moja zwłaszcza po tych lepszych). W takim wypadku rozważam specjalny wyjazd tylko towarzyski. Gagata - skoro zostało mi wybaczone, to będę próbował jeszcze raz. "Roboczy" temat też może poruszę, bo jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w marcu planuję ostateczne podejście do cyrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 witaj Dobrzyku -bardzo sie za Tobą stęsknilismy ostatnio jechałam przez dobrzykowice i rozglądałam się za dachem z karpiówki, ale niestety nie wiem dokładnie gdzie stoi Twa chałupka i nie mogłam jej znależć. przyznaje sie jednak że nie szukałam bardzo, po prostu tamtędy przejeżdżałam. Zielone okna widziałam w gebauerze, z okiennicami - wyglądały super !!! A własnie - czyje masz okna? Frankai, Ryniu - widzę że rzeczywiscie dobrzykowice wnoszą tu to "cos", nez niego jest głucho i smutno, nieprawdaż? Gagata - może jednak uda się zorganizować jeszcze jakies spotkanko przed swiętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.11.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Ja, tak czy owak, organizuję u siebie ANDRZEJkI (w tym roku wypada to sympatycznie w sobotę). Zapraszam! Szczegóły przez prv!Jeśli zechce choć dwoje z Was - już utworzy się frakcja budujących! Choć niekoniecznie zapewniam tematykę budowlaną...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.11.2002 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 witam Ivo, z drogi mozna dojrzeć moja chałupkę ale rzeczywiscie trzeba wiedzieć gdzie patrzeć a okienka robiła mi niewielka firma stolarska którą swego czasu poznałem na targach zwie się WÓJCIK i ma chyba nawet stronę www. Okienka robi bardzo staranne i solidne. Zanim się na nich zdecydowaliśmy obejrzeliśmy sobie ich inne wykonania i wszyscy byli zadowoleni. Jezeli chcesz zobaczyć ich stolarke to pofatyguj sie do salonu meblowego ATLAS (przy piłsudskiego tam gdzie kiedyś był Benetton)- okna wystawowe i drzwi to ich robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.11.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Gagata sorki ale w tym czasie bedę w Brzegu http://www.afternight.com/smiles/wzbigcry.gif i nie bedę mógł do Ciebie wpaść ....Ale wierzę że inni dopiszą http://www.afternight.com/smiles/council.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2002 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 dobrzykowice - dzieki za wyjasnienia, a co do sklepu ATLAS to i tak sie wybieram, bo z tego co pamiętam jest tam fajna scianka kuchenna (projektowana przez Twoją małżonkę). A jak okna cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.11.2002 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 generalnie okna drewniane nie są tanie. Ja za swoje wraz z drzwiami wejściowymi dałem ok. 20 tys zł. no ale nie wiesz ile mam okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2002 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 dobrzykowice - z góry dziękuję . jesli jeszcze zdążę to najbardziej interesuje mnie cena okna 1500x1500 UR+R oraz dzwi balkonowych 1800x2360 R+R (wymiary w swietle oscieży) oraz okiennic do ww. okien.jesli uda Ci się cos dowiedzieć byłoby super. A może jeszcze jakies http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(B).gif w stosownym terminie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.11.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 okno dwudzielne 150x150 cm ok 1300 zł nettookno balkonowe 197x235 cm ok. 2500 zł nettoto sa oczywiście ceny na dzień dobry i w zalezności od ilości mozna z nimi powalczyć. jakbyś była zainteresowana to mógłbym ci w tej "walce" pomóc. Troche juz ich znam. Co do okiennic to musze się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 dobrzyku - wygląda na to że ceny oscylują mniej więcej tak jak u innych. teraz tylko jakosc wykonania. Zrobie tak - najpierw pójdę do Atlasa obejrzec (bo jeszcze nie doszłam A moge gdzies o nich poczytać (stona www), kto zacz? Na wyszukiwarce wojcik to wiesz co mam - sama idea slask wroclaw. Z góry dziękuje za przychylnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 znalazłam ich strone (przynajmniej tak podejrzewam), ale nie chce za nic w swiecie się otworzyć próbowałam i IE i Netscape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.11.2002 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 to prawda nie chce się otworzyc, ale z tego co pamietam nie za wiele na niej było. jeżeli chodzi o jakość to okna mają OK, obsługa też jest niczego sobie. Ale czy się na nich zdecydujesz to juz od Ciebie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.11.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 No moi drodzy, jeszcze nigdy nasza grupa nie upadła tak nisko jak obecnie. Wymarliście jak dinozaury czy co ? Ivo jest usprawiedliwiona bo robi wszystko aby nas dogonić z budową ale reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Dobrzykowice - a co pomilczeć nie można? Zawsze uważam, że jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to sobie z kimś pomilczę. Zaglądałeś już na Forum "Nie tylko budowa..."? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Właśnie przenieśli wątek do "Klubu ...". Faktycznie seks to nie hobby, chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 o podsunelismy się trochę do góry, uffff myslalam że spadniemy nawet na drugą strone ale pierwsi nie jestesmy ..inny tema t dzis króluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.11.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Ivonesca - ja tam stron nie pilnuję. Otwieram od razu "Szukaj" i szukam, czy ktoś nie wywoływał Frankai. Potem idzie szukanie bez parametrów i dostaję listę ostatnich 200 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Frankai - a jak szukac czy ktos Ciebie nie wywoływał? wlasnie ja mam czasem problem ze o cos gdzies pytalam i potem buszuje po wszystkich watkach w nadzieji ze znajde. szczegolnie jak pare dni nie zaglądam. dobrzykowice - dzięki za rozgrzeszenie . co do tempa budowy to nie wiem co się tam dzieje. mieli przywiexć więźbę, ale cholerka ten deszcz. a jak zamoknie to co? nic się jej nie stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts