EDZIA 06.12.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Frankai z Majką było tak: On 2002-11-16 13:30, Majka wrote: Kiedy spotkanie - nie wiem. Dopiero puścilam w eter zaproszenie. Ale jak będziesz jechała do Krakowa i zrezygnujesz z kawałka autostrady, bedziesz mnie miała po drodze. W weekendy jesteśmy Nie pasowało mi wtedy skręcić z autostrady Teraz już do Ciebie należy decyzja czy w imieniu Majki odpłcisz mi pięknym za nadobne pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2002 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 On 2002-12-02 21:15, Agnicha1704 wrote: Yemiołka - jak maleństwo? Zdrowe? Duże? Napisz cos!!! Żabeczko, na jednej nodze to jeszcze nikt nie urodził - a ja wciąż jestem jedną nogą... Grupo, cosik się opuszczacie - stron nam powoli przybywa,,, ale przynajmniej łatwo nadrobić zaległości... hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 08.12.2002 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Yemiołko, Yemiołko - to chociaż podciągnij dziennik Może być na jednej nodze nawet. A co my zrobimy w Wigilię, jak Yemiołki zabraknie nad drzwiami???? Pozdrowionka dla Grupy Wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.12.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 ludziska musze was na tydzień opuścić, jadę za granycę jak będę miał dostęp do sieci to nie omieszkam z niego zkorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 dobrzyku - i jak tu będzie bez Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 o i już widać jak jest - nijak....pusto i nikt nie zagląda hop, hop, wrocławianie - spicie już snem zimowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.12.2002 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 A ja tam się cieszę, że spotkanko grudniowe się nie odbyło, bo dopiero dziś o nim przeczytałam! Oj, wkurzyłabym się... MOżę to zastój spowodowany nieludzkim mrozem????Jak ja sobie gratuluję, że zrobiliśmy w tym roku ocieplenie domu!!!! Ale i tak myśle, coraz więcej o piecu (kaflowym!!) wolnostojącym, na dole w salonie. Bez rozprowadzania ciepłego powietrza, bo na górze jest ciepluto i tylko na parterze czuć tę nieocieploną piwnicę. Ale z tym tematem przejdę do adekwatnego wątku. No i powoli zaczynam się rozglądać za sensownym stolarzem, który zrobi mi drewniany taras (wiosną, wiosną!). Zrobimy tam majóweczkę, piwko, słoneczko, .... rozmarzyłam się. Już dziś zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.12.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 oj czekamy na to słoneczko, czekamy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.12.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Fakt, faktem, że zimno odbiera ochotę na wszystko prócz ciepłej pierzynki. Mi nie chciało się nawet mocować konstrukcji mojego wielkiego okna. W dodatku coraz gorzej widzę perspektywę robót na budowie w przyszłym roku. Długo mnie nie będzie Może jakoś to znowu się rozwiąże, tak jak wiele innych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.12.2002 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Edzia - byłem czwartek/piątek i będę chyba poniedziałek/wtorek. To za krótko, by kogoś prócz rodziny odwiedzić, tym bardziej, że chyba wyskoczymy z kuzynem i jego dziewczyną do "Majki na basen", tj. Majki też z braku czasu nie odwiedzę, ale basen w jej mieście tak. Raz tam byłem i ciągnie mnie na te zjeżdżalnie, których jeszcze nie spróbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.12.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Frankai na Twoim miejscu też tak bym wybrała, bo zjeżdzalnie to super zabawa a wizytowanie budowy w taki ziąb to żadna przyjemność. Życzę miłych wrażen w aquaparku i tylko nie szalej za bardzo cobyś nam się nie utopił liderze pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.12.2002 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 gruppo, po raz ostatni chyba w tym roku internetowo ślę całuski - miłych Świąt i Sylwestrowania! LUŚKA, no co Ty, miałabym być wisielem?! brrr hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.12.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Rety, nawet Frankai uciekł do grupy Wielkopolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.12.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Alanta - nigdzie nie uciekłem. Po prostu wtrącam swoje trzy grosze, tam gdzie mnie ciekawi jakiś temat. Gdyby nie kiepski okres, to może w końcu wybrałbym się do odwiedziny i do Edzi i do Ciebie. Wszak z mojej trasy było bardzo blisko do Twojego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.12.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Kto się tłumaczy, ten się do winy przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.12.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 No nie wiem. Tak czy inaczej wróciłem i powinnaś uczcić powrót ojca marnotrawnego jakimś przyjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.12.2002 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Ło rety, czyjego ojca ??? Bo mój się z domu nie ruszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.12.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Ojca Grupy Wrocławskiej znaczy się mie To jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.12.2002 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Hip hip, hurra, niech nam żyje Pan Prezes marnotrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.12.2002 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 No to rozumiem ... i wszyscy Członkowie Grupy :wink:I Członkinie oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts