woprz 17.10.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 ]15.01.04 - zakup działki 15.10.06 finisz woprz chodzilo Ci pewnie o 15.10.2005? No chyba ze ten 2006 rok to wlasnie na te drzwi sobie zarezerwowales No i troche Ci zazdroszcze... ... brawoo za uwage ale wszystko to ta ekscytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.10.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Woprz i Mohag - dzięki za wskazówki Ja się zaprzyjaźniłam z chłopakami z samu i dostaję bardzo zgrabne kartony po mrożonych bułkach Na dół pakuję książki, a na nie coś lżejszego. Worków się trochę boję, bo jednak wiele rzeczy może się w nich obtłuc. Ja zabieram też kilka sztuk mebli, więc jakaś większa fura będzie niezbędna. Myślę, że folia do pakowania drobnicy to jest super pomysł Dobrzyk - a kto powiedział, że miś nie może być młody i przystojny? W końcu wszystkie dziewczyny za młodu tulą misie, to chyba lepiej (dla dziewczyn), żeby były atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.10.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 woprz, gratulacje. Bardzo się cieszę. Wiem co czujesz Teraz to będziesz codziennie mógł podziwiać te wschody i zachody słońca, mgłę, śnieg, sarny, zające, bażanty, myszy ... Zupełnie inna jakość życia. Mnie to się teraz nie chce w ogóle do roboty wyjeżdżać Czy i u Was myszy polne włażą do domu? Wcisną się w każdą dziurę, a łapki omijają po mistrzowsku - zjadają kiełbaskę, nie wpadając w pułapkę myszy to bestyje są .. a cwane to Taaa myszy to podstawa. Zaczybam je nawet lubic chociaz ciągle bardziej podobają mi sie martwe A walka z nimi zaczyna być moją wielką pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 No to pięknie - jak ja w końcu sie zdecydowałam zaszczepic po tylu latach - bo "mnię" ptasia grypa straszy - to tu taka bulba. Ale panika nie? Jakby powiedzieli ze wit. C moze pomóc to tez by ludziska wykupili zapasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kacha, zawsze jakas przygoda z budowlancami musi byc Dobrze ze juz po wszystkim A w ogole jak sie mieszka? Jak córcia zaakceptowała nowy domek? Olka jest wniebowzięta ) My zresztą też Zamieniliśmy już skrzynki na owoce na komodę i szafę Super. Siec juz tez jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ale cisza dzisiaj. Hej chłopcy, dziewczęta hej dalej spieszmy się , elewacja czeka, woła nas z daleka....... Bo pytanie mam takie. Mój domek zaczyna sie ocieplać - choc ciezko to idzie - w sumie jeszcze chyba początku brak bo nie moge wykonawvy upilnować- jak była pogoda fajna to nie wyszło a teraz.... No właśnie co teraz - bo zmieniła sie koncepcja - z tynku, gzymsów i opasek wokół okien - zrodził sie domek prosty ale w małej części obłozony plytkami klinkierowymi - decyzja ostatnich dni - czy przy tej pogodzie i założeniu ze pomału dopiero sie ocieplamy zdąrze jeszcze dokończyc tą elewacje czy odpuscic sobie - ocieplic i z estetyką poczekać do wiosny?? Chciałam jak to babka wszystko od reki - ale boje sie pogody i jej wplywu na jakość tych prac- jaka musi byc pogoda zeby bez problemu otynkować jeszcze dom i połozyc płytki tak aby mi zaraz nie poodpadały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 18.10.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Woprz gratulacje, widzieliśmy domek jest rzeczywiście ślicznie wykończony. A okolica to naprawdę baśniowa. Będziecie na wiecznych wczasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.10.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam. Marysiu prace z ociepleniem powinno się wykonywać jak temp. zew. wynosi minimum 5 st . Jeżeli w nocy temp. jest ujemna to powinno sie poczekać aż słoneczko ogrzeje mury do tej temp.jeżeli chłopaki sie wezmą ostro do pracy to mogą zdążyć z ociepleniem .Ale z drugiej strony jak sprawdzisz że nie będą wykonywac pracę nie w czasie przymrozków .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 19.10.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Halo, potrzebuje wiertacza studniowego (nie mylic z kretaczem) temat byl poruszany w tej Grupie, ale nie zaowocowal kontaktami na liscie dobrzyka sasiadowi robil koles za 200 zl/mb moze znajdzie sie tansza oferta? Ktos pomoze? Pozdrawiam, burgundczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Halo, potrzebuje wiertacza studniowego (nie mylic z kretaczem) temat byl poruszany w tej Grupie, ale nie zaowocowal kontaktami na liscie dobrzyka sasiadowi robil koles za 200 zl/mb moze znajdzie sie tansza oferta? Ktos pomoze? Pozdrawiam, burgundczyk pan Wianecki 372 63 97 mi robił po 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 pan Wianecki 372 63 97 mi robił po 80 umiescic na liscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.10.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 pan Wianecki 372 63 97 mi robił po 80 umiescic na liscie ? tak jestem z niego zadowolony i generalnie nikt ze znajomych którym go poleciłem nie złożył reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.10.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 rano było u mnie -1 zaczyan się robić zimno brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 19.10.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam, zima idzie, a ja skonczylem aby na fundamecie. Dzisiaj przeprowadzilem szczera rozmowe z wykonawca i w zasadzie zrezygnowal. Nie rozumiem tego ale widac bezrobocie nie jest problemem w tym kraju. Chyba murarz wyjezdza na saxy. CZY KTOS MOZE MNIE PORATOWAC ZAUFANYM KONTAKTEM na EKIPE CO MI WYMURUJE Z YTONGA. Please bo do aktualnej ekipy nie mam juz cierpliwosci. Prosze o namiary na Priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 20.10.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ropson - teraz juz chyba ciezko z ekipą bedzie- ja bym miała kogoś - ale widzę ze jest bardzo zajęty i ma zobowiazania wobec mojego sąsiada więc teraz już nic nowego nie weźmie- gdybyś sie interesował na wiosne to ci polecę. Ja z kolei szukam ekipy która zrobiłaby nam kawałek drogi dojazdowej do domu - trzeba wykorytować dojazd nawieść gruzu, tłucznia, i czegos tam na wierzch plus krawęzniki - to jeszcze nie ma byc ostateczny standard bo sąsiedzi sie budują - ale taki stan zeby nam pozwolił do domu dojechać a był podstawą do ostatecznego wykończenia kostką po zakonczeniu budów. Będę wdzięczna za pomoc - baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 20.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam wszystkich i też mam prośbę czy ktoś zna jakiegoś brukarza co by w Czernicy chciał zarobić trochę grosza, pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.10.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Pobudka !!!!!!! Wrocławianie- gdzie sie podziewacie przez ostatnie dni - tak tu nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 21.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dostajemy zadyszki przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 21.10.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 dzisiaj o 11 zalewają u nas ławy, wysłałam właśnie męża z górą groszą do wsypania w wykopy. czy są jakieś specjalne wytyczne do zapewnienia sobie szczęścia w przyszłości na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts