dziuba 22.12.2002 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2002 Świąt wesołych i radosnych, a Roku Nowego obfitego i szczęśliwego!!!Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gars 30.12.2002 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 witammoze znacie tanią ( bo z kasą sie nie przelewa) i dobrą ekipę do BK na wiosnę, buduję 40 km od Wrocka w stronę Opolapozdrawiamdo siego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.12.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Gars - w tamtych rejonach się nie orientuję, ale są tu osoby, które Ci pomogą. A tak w ogóle, to zrobiło się cieplej, a tu wieje nudą! Yemiołka jest usprawiedliwiona , nie wiadomo co z Agnichą. Dobrzykowice i Ryniu - a Wy co??? Ivonesca też wymiękła? Ludzie - cośta zapadliście w zimowy sen? Baba poszła pewnie do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.01.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 tak się sklada Frankai że ostatnio bylo Boże Narodzenie i Sylwester a pomiedzy tym najcześciej wziety urlop. Daj trochę ludziskom odpocząć i pomysleć o innych rzeczach Ja mogę sie pochwalic że w okresie międzyświątecznym nie próżnowalem i ocieplilem sobie caly dach (oczywiscie od wewnątrz) a i tak czuje oddech Ivo na plecach W przyszlym tygodniu zabieram sie za elektrykę a co za tym idzie za instalacje alarmowa, telefoniczną, komputerową i antenowa *chyba nic nie pominąlem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.01.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 GARS buduję z ceramiki tak więc Ci nie pomogę, popytaj jednak w hurtowni z ktorej bedziesz bral material, ja tak znalazlem wykonawce do dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Cześć ludzie z Wrocka! Czy ktoś wie jak projektuje wrocławski Horyzont - jak NAJWIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW proszę. P.S. Działam na forum od 2 dni a już próbowałem założyć własną listę wrocławską - oduczcie mnie wmyślania prochu na nowo - to forumowisko jest potężne Bartt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.01.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Bartt - witamy. Ja Ci nic nie powiem, bo nie mieszkam we Wrocławiu. Co do oduczania, to kiedyś dużo było złośliwych tekstów jak autor dawał nic nie mówiący tytuł. Ja sam kiedyś zamiast kliknąć na Odpowiedz dawałem Nowa wiadomość, a Forum jeszcze nie było takie potężne. Przyzwyczaisz się. Do opanowania masz używanie "Wiadomości prywatnych" (tzw. priv), mordki (opisane są w FAQ) i zgrabne używanie funkcji "Szukaj" (wyszukiwanie czy ktoś nie wywołał Ciebie - dajesz Bartt jako szukane słowo, a jak nie podasz parametrów to wyświetli Ci listę 200 ostatnich postów). Dodatkowo adres fabrika/bb/ jest kopią Forum, ale można wracać się do wyników wyszukiwania. To na dzieńdybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 04.01.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 No to dzindybry bardzo mamy za sobą ;. Czy można usunąć własne zapytanie które po jakimś czasie się zdeaktualizowało? - (do diaska chyba wyszło, że lubię sprzątać) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.01.2003 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Bartt - możesz skasować wiadomość przez 30 minut od jej opublikowania. Opcja ta jest dostępna w edycji. Później pozostaje tylko napisanie do moderatora (użytkownik Redakcja) przez priv. Ja tak właśnie zrobiłem po mojej początkowej "wpadce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 05.01.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Frankai - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.01.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Witam w Nowym Roku ! Dluuuuugie mialam urlopowanie swiateczno-noworoczne, dłuższe niż urlop letni. Ale już wracam, aby nie zawiesć Ojca marnotrawnego i dobrzykowi odpowiedzieć, żeby się nie martwił - nie mam jeszcze dachówki, ale niech tylko puszczą te wielkie mrozy to biorę się do galopu A tak w ogole to strazsnie się wszyscy rozwodzą nad tymi mrozami. Fakt że dużo rzeczy jest utudnionych, ale przecież takie mrozy już bywały i jakos wszystko toczyło sie ...a teraz chyba stalismy się bardziej ciepłolubni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.01.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 ostatnie lata nas tak bardzo rozpuścily witam w Nowym Roku !!! Fajnie że nie masz jeszcze dachowek, nie moglem z tego powodu spać po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.01.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 dobrzyku - jak możesz powiedzieć że to fajnie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.01.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Ivonesca - przywal mu! Ostatnio bardzo się rozpuścił, a raczej opuścił nas, a teraz takie teksty!!! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-01-17 18:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.01.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 no co Wy na żartach sie nie znacie ? Co do dachówek to muszę CI powiedzieć że teraz to jest chyba nalepszy czas na negocjacje cenowe - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jovi 16.01.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Chciałamym przywitać się ze wszystkimi Wrocławskimi forumowiczami. Od dziś i ja będę tu zaglądała. Rozpoczynam budowę. Jestem w lekkim strachu, ale nadal pełna optymizmu. W strachu - ponieważ sprzedaliśmy na ten cel mieszknie i teraz już nie mamy wyjścia - tylko do przodu. A pełna optymizmu - bo juz i tak nie mam wyjścia i MUSZĘ jakoś dotrzeć do szczęśliwego końca. Będę z pewnością potrzebowała DUŻO BOBRYCH rad. Mam nadzieję tu odnaleźć wiele z nich.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.01.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 witamy Jovi !!! cos nam ostatnio grupa ucichła, ale ogólnie forum czasem aż się zagrzewa od natłoku informacji. ja najchetniej czytałabym wszystko, lub prawie wszystko i to mnie gubi..przecież czasem też trzeba popracowac dobrzyku - ekipa weszła na pole ! co prawda od razu okazało się że zgubili kluczyk od skrzynki elektycznej, ale zostawiłam ich z tym i musieli radzic sobie sami. Znaleźli elektryka z energetyki i chyba już cos tam robią, tzn. muszą dokończyć tynkowanie kominów, bo te mrozy zmroziły wszystko, skończyć jedną ze scian szczytowych i - mam nadzieję - zaczną układać dachówki. Tak że uważaj - gonię :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.01.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Cze Jovi ! to gdzie teraz mieszkasz ? Wynajmujesz mieszkanie ? powiedz coś wiecej o tym gdzie się budujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.01.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Do mnie Ivo wszedl dzisiaj elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.01.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Jovi, brzezia ląka jest rzut beretm od dobrzykowic, bylem tam pare razy ponieważ buduje sie tam mój znajomy. Jeżeli bedziesz potrzebować pomocy lub otuchy to zapraszam do mnie do dobrzykowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts