pokar 14.12.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Cześć!Pod Oleśnicą się jeden taki postępowy szykuje się do Legaleta. Zobaczymy, co to z tego wyniknie. Zaczyna pod koniec lutego.Pozdrawiam!pokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ale mizeria na Wrocławskiej co by tu zrobić żeby towarzystw rozruszać?może by jakieś zdjęcia pokazać w zeszły weekend, w końcu po 2 miesiącach oczekiwania zakończyłem meblowanie łazienki w tę sobotę liczę na dostawę ostatnich drzwi i będzie 100%. no może nie całe 100% bo trawa na 1/3 ogrodu jeszcze nie wyrosła i nie mam wkładu do grilla ale ... trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.12.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 No to gdzie te zdjecia WOprz (moze byc bez tego ogrodu-rozumiem, gril bez wkladu musi koszmarnie szpecic ogród ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 gril bez wkladu musi koszmarnie szpecic ogród ) Widzę Wojty, że mnie rozumiesz dzięki jak napisałem musi być wsio bo żonka jak przeczytała jakie fale krytyki przelewają się przez forum to powiedziała że musi być wszystko skończone żeby pokazć moge pokazać ten nieszczęsny, niedokończony grill http://foto.onet.pl/upload/47/66/_557016_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/31/_557014_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 15.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Cześć kochani, czekam na niedzielne spotkanie ale na razie nei wysyłałam planu dojazdu. Zrobie to jutro jak tylko stan zdrowia naszego dziecka sie poprawi - ma od dwóch dni gorączke, jesli to trzydnióka to ok, ale jesli nie minie do jutra to niestety bedziemy musieli przesunąć spotkanie Sorki ze tak pozno sie pojawiam ale od dwóch dni mała na mnie wisi wuęc nawet nie miałam jak odezwać się na forum Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.12.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Woprz, super sobie te Baske zmajstrowales!!!!!! Spokojnie mozesz wrzycic jej zdjecia w galerii domkow !!!-i nich tylko ktos ja skrytykuje Widze ze jestes pefekcjonista-tylko pozazdroscic, ochhhhhh a tak szczerze - duzo cie kosztowal ten kamien??- jesli to nie tajemnica..-sama sie tez zastanawiam nad jakas fajna elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.12.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Woprz, super sobie te Baske zmajstrowales!!!!!! Spokojnie mozesz wrzycic jej zdjecia w galerii domkow !!!-i nich tylko ktos ja skrytykuje Widze ze jestes pefekcjonista-tylko pozazdroscic, ochhhhhh a tak szczerze - duzo cie kosztowal ten kamien??- jesli to nie tajemnica..-sama sie tez zastanawiam nad jakas fajna elewacja. kamień jest tani 200-300 za tonę robocizna zdroga - u mnie kamien jest łupany i cięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 15.12.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 @ Woprz Żeby nie odstawać zbytnio od "narzuconych" przez Ciebie warunków zabudowy też chcemy strzelić sobie taki kamyczek. Musimy pogadać jak będę następnym razem u siebie na budowie. Ten kamień na Idalii Pani Basi jest troszeczkę za wysoko pociągnięty jak na mój gust. Ale ganek wygląda zajefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.12.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 @ Woprz Żeby nie odstawać zbytnio od "narzuconych" przez Ciebie warunków zabudowy też chcemy strzelić sobie taki kamyczek. Musimy pogadać jak będę następnym razem u siebie na budowie. Ten kamień na Idalii Pani Basi jest troszeczkę za wysoko pociągnięty jak na mój gust. Ale ganek wygląda zajefajnie. zajefajnie po 150 ( o ile dobrze pamiętam) za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 16.12.2005 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 U ciebie? Czy u Pani Basi? Z materiałem czy bez? Niektórzy kafelkarze biorą za położenie metra tyle ile metr płytek kosztuje. Może da się przełożyć. Taki metr nie waży chyba więcej jak 50kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 WItam! Blinkey - widze na naprawde baardzo ci sie spodobal ten kamien u Woprza, ze az do 3 w nocy nad tym rozmyslales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.12.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 U ciebie? Czy u Pani Basi? Z materiałem czy bez? Niektórzy kafelkarze biorą za położenie metra tyle ile metr płytek kosztuje. Może da się przełożyć. Taki metr nie waży chyba więcej jak 50kg? 150 na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam, jesli ktos nie dostal jeszcze planu dojazdo na prw (wlasnie wyslalam cala serie) a ma ochote nas odwiedzic w niedziele to rposze o info. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 16.12.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 WItam! Blinkey - widze na naprawde baardzo ci sie spodobal ten kamien u Woprza, ze az do 3 w nocy nad tym rozmyslales Jestem na firmowym spotkaniu w Kolonii i 10 minut wcześniej zszedłem z baru w hotelu. Odeśpię jutro w samolocie. A kamień bardzo mi się podoba i już przed decyzją budowy domu podjęliśmy z żoną decyzję, że u nas też taki będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 17.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 wkleiłabym zdjątko tego komina Woprza, ale jak tak długo zwlekał z pokazaniem domku to może się na mnie pogniewa , a może nie Z daleka nie widać jak to jest pięknie ułożone. Bardzo fajny pomysł z tym kamieniem, ale koszt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 18.12.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 W jakiej cenie jest obecnie w okolicach Wrocławia drewno na więźbe ? Słyszałem, że ostatnio strasznie podrożało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.12.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 woprz Basia Ci wyszla 1-klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.12.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry grupo, chciałam podziekować wszystkim którzy pomimo niesprzyjających warunków dotarli do nas wczoraj. Było nam bardzo miło Was gościc i mam nadzieje ze w przyszlym roku uda nam sie częściej spotykać. Czy dotarliscie do domów bez przeszkód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.12.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry grupo, chciałam podziekować wszystkim którzy pomimo niesprzyjających warunków dotarli do nas wczoraj. Było nam bardzo miło Was gościc i mam nadzieje ze w przyszlym roku uda nam sie częściej spotykać. Czy dotarliscie do domów bez przeszkód? jakies fotki ze spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dzięki za opinie na temat komina fakt tanie to to nie jest ale jak się wybiera prosty projekt to trzeba gdzieś dołożyć żeby nie był za prosty. kamień jest generalnie drogi w obróbce u mnie doszło jeszcze to że wybrałem najdroższą technologię czyli łupanie i cięcie + ze względu na fakt, że całość jest kładziona bez fugi (żeby lepiej wydobyć strukturę kamienia) musiałem dać klej elastyczny - poszła ponad paleta atlas plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts