Wojty 19.12.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry grupo, chciałam podziekować wszystkim którzy pomimo niesprzyjających warunków dotarli do nas wczoraj. Było nam bardzo miło Was gościc i mam nadzieje ze w przyszlym roku uda nam sie częściej spotykać. Czy dotarliscie do domów bez przeszkód? aka a my za to bardzo serdecznie dziekujemy za zaproszenie i za goscine Powtarzem jescze raz ze domek macie naprawde superancki!! Niech zaluja wszyscy co nie przyszli-naprawde jest czego!! Usciski dla Meza i Malutkiej A z dojazdem do domku bylo troche gorzej Wbrew pozorom nie utknelismy jadac wiejska droga, a w samym Wrocku ,grrrrr. Kasztanka, a ty czemu ne przyszlas?? Teraz by sie chcialo zdjecia goladac, tak?.... P.S. Milalam odpisac wczesnie rano, ale dzisiaj o 6.30 utknelam na Klecinskiej...Ktos też z was dzisiaj utknal tam w korku? Bo ja juz jednego znajomego spotkalam tam wlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 20.12.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 AKA baaardzo zajefany domek.... moc wrazen... cieplutki kominek... dobre winko... Droga powrotna lekko koszmarna. Droga z Trzebnicy byla zablokowana. Pojechalismy na Oborniki. Po drodze widzielismy kilka autek w dziwnych pozycjach; noskiem w rowie, dupká w rowie itp. Dojechalismy po dwoch godzinach na Biskupin. Na szczescie mala zasnela w autku i bylo milo i zimowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 20.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Drodzy moi ponieważ , dostęp do internetu mam tylko w pracy ,a z powodu świąt idę na urlopik pozwolę sobię jako pierwsza złozyć życzenia naszej GRUPIE . Wszystkim , wszystkim tym co jeszcze nie zaczęli , tym co są na samym początku , tym co gdzieś w środku i tym co już dotarli do końca drogi , która nazywa się MÓJ WYMARZONY DOM , MOJE MIEJSCE NA ZIEMI życzę , zdrowych , pogodnych Świąt Bożego Narodzenia .Wielu prezentów pod choinką , szczęścia , radości i cierpliwości , a w Nowym 2006 roku spełnienia wszystkich marzeń i realizacji życiowych planów . Jeszcze raz dziękuje wszystkim za rady i pomoc , dobre słowo i miłą romowę pozdrawiam świątecznie-serdecznie MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noo i mam już wszystkie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 20.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 @ Woprz Rozumiem, że oświetliłeś Twój domek? A ja w niedzielę musiałem z latarką sprawdzać czy Archipelag zrobił to co miał zrobić. A propos. Właśnie w niedzielę w drodze powrotnej zdecydowaliśmy z żoną zjeść obiad w gospodzie chyba staropolskiej w Chrząstawie. Pomijając, że w przeciągu pół godziny zasypało nam samochód i drogę powrotną ewidentnie to jadło jak ta lala. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.12.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 chyba czarny kur ?bardzo fajna knajpa chodziło mi raczej o to, że zamontowałem ostatnią brakującą lampę oświetlenie przed domem naprawiłem ale dochodzi jeszcze kwestia jakiś światełek świątecznych i coś tam sobie wymyśle jesteś w kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 20.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Tak. Wróciłem w sobotę w południe. W tym roku już mam spokój. A od 2 stycznia prowadzę projekt we Wrocławiu więc przez 2 miesiące będę mógł spać we własnym łóżku. No i czekać na lepszą pogodę żeby można było kontynuować budowę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 20.12.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Droga powrotna lekko koszmarna. Droga z Trzebnicy byla zablokowana. Pojechalismy na Oborniki. Po drodze widzielismy kilka autek w dziwnych pozycjach; noskiem w rowie, dupká w rowie itp. Dojechalismy po dwoch godzinach na Biskupin. Na szczescie mala zasnela w autku i bylo milo i zimowo.... Wlasnie tego sie obawialam, no ale dobrze ze dotarliscie calo i bez przygod Mam nadzieje ze sie nei zraziliście i jeszcze nas kiedys odwiedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 21.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 kwestia jakiś światełek świątecznych to ja się pochwalę. http://czajla.republika.pl/dom/20051211-163206.jpg a my sobie urządziliśmy na ulicy Mikołaja. Jeden z sąsiadów się przebrał i rozdawał prezenty. Niestety nie wszyscy mogli przyjść, ale i tak było ośmioro dzieci, w tym tylko jedna dziewczynka starsza od naszego prawie 4 letniego Pawła. W tej chwili u nas na ulicy o 19 działkach mieszka 11 rodzin, i jest coś 10 dzieci. Zresztą idzie już druga fala bo 4 dziewczyny są w ciąży Żeby nie było całkiem wesoło to w piątek i w niedzielę mieliśmy brak prądu... Oba razy tak po 3 godziny... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.12.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 kwestia jakiś światełek świątecznych to ja się pochwalę. http://czajla.republika.pl/dom/20051211-163206.jpg a my sobie urządziliśmy na ulicy Mikołaja. Jeden z sąsiadów się przebrał i rozdawał prezenty. Niestety nie wszyscy mogli przyjść, ale i tak było ośmioro dzieci, w tym tylko jedna dziewczynka starsza od naszego prawie 4 letniego Pawła. W tej chwili u nas na ulicy o 19 działkach mieszka 11 rodzin, i jest coś 10 dzieci. Zresztą idzie już druga fala bo 4 dziewczyny są w ciąży Żeby nie było całkiem wesoło to w piątek i w niedzielę mieliśmy brak prądu... Oba razy tak po 3 godziny... Grzegorz i o to chodzi ogłaszma konkurs na oświetlenie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 22.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Polanki, pięknie, pięknie! My nie ozdabiamy bo nie mamy jeszcze elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 22.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 AKA napewno przyjedziemy bo mimo zimowej odległości miło było i ciepło było... superancko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 22.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Cześć wszystkim. Przepraszam, jeśli pytam o coś co było wcześniej, ale padł mi internet i korzystam grzecznościowo, więc nie mam za bardzo możliwości przeszukać. Chodzi mi o to, czy ktoś zna kogoś godnego polecenia do wylewek (słyszałem coś o p. Lipcu oraz o brygadzie z Alabamy z Jelcza). Prosze o opinie. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.12.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 w jelczu to chyba Łątka rules u mnie robił jakość bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 23.12.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Lipca sobie ludzie chwalą. Wesołych Świąt!p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji nadchodzacych Swiąt Bozego Narodzenia i Nowego 2006 roku, życzę całej grupce wszystkiego najpiękniejszego i najcieplejszego na świecie.... Zdrowia- zeby Was omijały wszystkie choróbska Miłości - zeby była taka co porywa za soba na koniec świata Przyjazni - takiej co wyciagnie do Was rekę w trudnych momentach Waszego życia Marzeń- po których nie chce sie otwierac oczu.... i jeszcze wiele , wiele wspaniałych rzeczy.... Miłych Swiat Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_7944.php Wesołych ŚwiątRodzinnych, spokojnych i ciepłych dla inwestorów i wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze calej grupie wroclawskiej duzo milosci, radosci i spelnienia marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 23.12.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wesołych Świąt całej gruoie Wrocławskiej http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Magda i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 24.12.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 WESOŁYCH ŚWIAT milych rodzinnych i bogatych w prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts