Mohag 24.12.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Kochani, niech tegoroczne Swieta beda radosne i cieple, niech bedzie czas na rodzinne chwile z najblizszymi, i czas na refleksje i mile wspomnienia, a Nowy Rok niech przyniesie Wam szczescie i zadowolenie. Wesolych Swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wesolych i zdrowych swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku przesyla Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 26.12.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ...i po świętach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 26.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ...i po świętach ... Co taka minorowa mina, zaraz przeciez będzie sylwester a potem nowy rok, w którym wszystko może się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam po sietach! Mam nadzieje ze wszystkim uplynely w spokoju i ogolnym zadowoleniu (o dogliwosciach zolądkowych zwiazanych z przejedzeniem nie mowie ) A jak tak ci, ktorzy planowali sie wprodwadzic na swieta do nowych domkow - udalo sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.12.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Hej hej! czekoladki świąteczne były pycha, ale czas zacząć się stopować . Woprz, kamienie naprawdę git, też bym se takie, gdyby brzęczał grosz.... Obraliśmy jednak wariant minimalistyczny no i cóż.... Pomarzyć se zostało Pozdrówka z zimowego błota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 27.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy był tu już kiedyś wątek o tym dlaczego każdy z nas chce się budować lub już wybudował dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.12.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Hejka! ale tutaj cisza . Czyzby wszyscy odpoczywali z dala od pracy i kompka ? A my powoli zaczynamy rozgladac sie za oknami i panami od tynkow- macie moze jakis namiary-zwlaszcza na tych drugich? A moze tez poeiwcie jakie ceny teraz obowiazuja? Mysle raczej o tynkach tradycyjnych, chociaz nie jestem jeszcze na 100% zdecydowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 29.12.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam, jestem obecnie na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. Może macie jakieś namiary na sprawdzone i w rozsądnej cenie? Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 29.12.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Hejka! ale tutaj cisza . Czyzby wszyscy odpoczywali z dala od pracy i kompka ? A my powoli zaczynamy rozgladac sie za oknami i panami od tynkow- macie moze jakis namiary-zwlaszcza na tych drugich? A moze tez poeiwcie jakie ceny teraz obowiazuja? Mysle raczej o tynkach tradycyjnych, chociaz nie jestem jeszcze na 100% zdecydowana. No raczej nie odpoczywają.... - Wojty a dlaczego tynki tradycyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 29.12.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Poszukuję na marzec 2006 ekipy do tynków cementowo-wapiennych , najchętniej maszynowych z agregatu , ale mogą być też ręczne, czy może ktos polecić sprawdzoną solidną ekipę z okolic wrocław/oława/jelcz-laskowice ? poprosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Oby nie był gorszy niż stary, a w miarę możności lepszy http://www.gifs.net/Animation11/Holidays/Winter_holidays/old_and_new.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.01.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam, jestem obecnie na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. Może macie jakieś namiary na sprawdzone i w rozsądnej cenie? Magda Zerknij pod link w mojej stopce, może coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.01.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 A my powoli zaczynamy rozgladac sie za oknami i panami od tynkow- macie moze jakis namiary-zwlaszcza na tych drugich? Mamy, chyba nie muszę gdzie masz zarknąć ? Co do cen to niestety juz nie pamietam, poza tym ja miałem troche nietypowe tynki bo na ściane jednowarstwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 01.01.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów.Może ktoś ma ochotę cofnąć się do poprzedniego roku i obejrzeć kilka zdjęć:http://photos.reuters.com/Pictures/galleries/showcases/showcase_slide.asp?storyID=632702912668906250&urlStr=/pictures/&directory=/configData/Pictures/&edition=US http://www.stern.de/politik/ausland/551755.html http://www.time.com/time/yip/2005/ Pozdrawiam Blinkey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 02.01.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 WITAJCIE! W NOWYM ROKU ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZREALIZOWANIA WSZYSTKICH PLANÓW I ZAMIERZEŃ. A ja już mieszkam w nowym domu .Przeprowadzka była 30-12-2005 w największą śnieżycę.Końcówka pełna stesów i nerwów, ale wszystko szczęśliwie przebiegło.Wkrótce pokaże zdjęcia. Czy wiecie kiedy można zameldowć się w nowym domu, dopiero po odbiorze?Sprzedałam mieszkanie i do jutra muszę się z niego wymeldować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 wszystkiego dobrego w Nowym Roku bartar- zameldowanie zależy chyba od gminy - u nas np. (Wisznia Mała) okazało się że do meldunku trzeba pokazac tylko zaświadczenie o wymeldowaniu sie z poprzedniego miejsca oraz akt własności działki/ domu...i to wszystko....nie trzeba było mieć odbioru - ale jak pamiętam to ludzie pisali różnie - najlepiej zadzwoń do swej gminy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam po świętach Święta były najpiekniejsze ze wszystkich - bo pierwsze we własnym domu. Sylwester też. Oj, ciężko po takim urlopie w pracy ..... Co do zameldowania - różnie w każdej gminie. U nas każą wyrabiać dowód osobisty, przedstawiać zaświadczenie kierownika budowy że dom nadaje się do zamieszkania (nie trzeba odbioru), i jeszcze dokumenty do zameldowania. Wieści z mojego placu budowy - udało się skończyć drugą łazienkę, dziś panowie będą walczyć z końcówką wykończenia i zakładać armaturę A na wiosnę trzeba zamienić plac budowy w ogródek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 02.01.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Serdecznie wszystkich pozdrawiam w Nowym Roku i życzę wszystkim pięknych domków ,żadnych problemów z wykonawcami ,samych promocji w hurtowniach i marketach.Wybaczcie ale długo nie zaglądałam na forum,teraz nadrabiam zaległości.Wojty nie tylko ty robisz dach w grudniu mnie też to spodkało , jeszcze zabawniej bo jak Bozia da to skończę w styczniu ,a wszystko przez to że zachciało mi się dachówek z niemiec i na każdą domówioną czkałam 2 tygodnie , teraz dachówki są wszystkie natomiast nie ma popgody.Ktoś wsominał kiedyś na forum o namiarach na super tani kabel do instalacji elektrycznej,wybaczcie nie zapisałam kto a nie chce mi się tak daleko przęglądać posty ,może któś teraz przerabia ten temat i wie co ,gdzie i za ile???.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 02.01.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Cześć Grupo Wrocławska!Jestem również z Wrocławia i mam nadzieję, że od wiosny przystąpię do Waszego grona, gdyż jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Pozwolenie to jedno, a ekipa budująca to drugie i z tym właśnie mam na razie największy problem. Mam do Was wielką prośbę! Czy moglibyście polecić jakąś przyzwoitą ekipkę do stanu surowego zamkniętego? Oczywiście, żeby nie byli zbyt drodzy, bo jak czytam na forum niektóre wyceny stanu surowego (a zwłaszcza z okolic Warszawy), to włosy dęba mi stają!!! Mam nadzieję, że mi kogoś polecicie, bo czasu to zbyt wiele nie mam, a w branży nie jestem zorientowany.PozdrawiamPAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts