Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

witam porannego ptaszka Frankaia ! Ale się wszystkim zebrało na Twoim podsumowaniu :grin: A może uda się choć częsciowo odtworzyć grupę na jakims spotkanku? O, jak pamiętałas o tym worku cementu :grin::grin::grin:

Jovi- dzięki za pozdrowienia. Przesyłam również.

dobrzyku- jak tam elektryka? Co do okien, to razem z am, Maluszkiem, Bartłomiejem i mariuszem ppp kupujemy "hurtowo", czytaj z dobrym upustem okna Gebauer. Na początku byli dla mnie niedostępni cenowo, ale teraz wyszła już nieduża różnica między nimi, a Ferno które było moim poprzednim liderem. pozdrawiam

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Spotkanie? Na jasne!!! W ciągu 2 tygodni przyjadę zapewne do Wrocławia, a potem już mnie dłuuugo nie będzie. Czy ktoś chętny?

Ivonesca - ja mam dobrą pamięć. Pamiętasz jak Yemiołka nie rozumiała o co mi chodzi z kozą? Też się wtedy zdziwiła, że pamiętam każdą głupotę.

Witam kolejnego Grupowicza :smile:

Bartt - spoko. Kiedy to ja nie wiem nigdy. "Myjcie się dziewczyny - nie znacie dnia ani godziny". Moje życie się zmienia radykalnie, więc przez najbliższe kilka dni będę w ograniczonym stopniu na Forum, ale o moim wyjeździe do Wrocławia dam znać.

Wczoraj miałam pierwsze oglądanie projektu u mojej pani architekt. Zaprojektowała mi cacuszko!!!! tylko dlaczego takie olbrzymie???

3 godziny przesiedzieliśmy nad projektem krojąc go, upychając, przestawiając. No i chyba się udało - jest miej o około 100 m2.(o prawie połowę?) Teraz jeszcze parę dni i zobaczę co powstanie ze szkiców wczoraj mozolnie kreślonych. UFF. Wczoraj był pracowity dzień... Teraz już mogę powiedzieć, że mniej więcej wiem, jak będzie wyglądał mój dom :smile:))))))))

No to słuchajcie. Realnie rzecz biorąc chcę się kopsnąć pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku kolejnego. Zastanawiam się tylko kiedy (pn-pt po południu, czy sob rano). Gdzie najlepiej kupić kształtki do odkurzacza centralnego i obejrzeć kominki Jotul i Fonte?

kominki sa na pewno na Hauke-Bosaka 20 (boczna Pulłaskiego) w Unispolmot czy jakas taka nazwa, nastepny adres to Hallera ale nie wiem co to jest. ja bylam tylko na Hauke ogladac kominki z plaszczem wodnym, bo takie mnie interesuja i zastalam tam akurat goscia ktory im (w tym sklepie) takie cudo montowal. Porozmawialam z nim - oni montuja przede wszystkim kominki CTM (taki jak ma Majka) i jutro jade ogladac taki kominek w domku, gdzie go zamontowali.

Frankai - Ty to się najeździsz :smile:

co do kominków, to byłam oglądac ten wodny CTM. Strasznie toto wielkie, tym bardziej że bez obudowy to taka machina a nie kominek. Ale jestesmy zdecydowani. Tam gdzie bylismy cała ulica (a dokładniej 4 domy :grin:) uzytkują taki kominek, w tym 1 osoba od 2 sezonów. Tobie życzę owocnych poszukiwań - mi na razie choć kominek odpadł. Pozdrowienia