Ivonesca 23.01.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 witam porannego ptaszka Frankaia ! Ale się wszystkim zebrało na Twoim podsumowaniu A może uda się choć częsciowo odtworzyć grupę na jakims spotkanku? O, jak pamiętałas o tym worku cementu :grin: Jovi- dzięki za pozdrowienia. Przesyłam również. dobrzyku- jak tam elektryka? Co do okien, to razem z am, Maluszkiem, Bartłomiejem i mariuszem ppp kupujemy "hurtowo", czytaj z dobrym upustem okna Gebauer. Na początku byli dla mnie niedostępni cenowo, ale teraz wyszła już nieduża różnica między nimi, a Ferno które było moim poprzednim liderem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.01.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 worek cementu już mnie teraz nie bardzo interesuje. Teraz wolalbym ze szpulę przewodu 2x dwuparowego Nie wiecie co to jest ? To się dowiecie jak będziecie klasc elektryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 23.01.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Cześć wszystkim. Szukam dobrego kierownika budowy z Wrocławia lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Spotkanie? Na jasne!!! W ciągu 2 tygodni przyjadę zapewne do Wrocławia, a potem już mnie dłuuugo nie będzie. Czy ktoś chętny? Ivonesca - ja mam dobrą pamięć. Pamiętasz jak Yemiołka nie rozumiała o co mi chodzi z kozą? Też się wtedy zdziwiła, że pamiętam każdą głupotę. Witam kolejnego Grupowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 24.01.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Jeśli na spotkaniu wytrzymacie z żółtodziobem to ja oczywiście się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Bartt - spoko. Kiedy to ja nie wiem nigdy. "Myjcie się dziewczyny - nie znacie dnia ani godziny". Moje życie się zmienia radykalnie, więc przez najbliższe kilka dni będę w ograniczonym stopniu na Forum, ale o moim wyjeździe do Wrocławia dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jovi 24.01.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Wczoraj miałam pierwsze oglądanie projektu u mojej pani architekt. Zaprojektowała mi cacuszko!!!! tylko dlaczego takie olbrzymie??? 3 godziny przesiedzieliśmy nad projektem krojąc go, upychając, przestawiając. No i chyba się udało - jest miej o około 100 m2.(o prawie połowę?) Teraz jeszcze parę dni i zobaczę co powstanie ze szkiców wczoraj mozolnie kreślonych. UFF. Wczoraj był pracowity dzień... Teraz już mogę powiedzieć, że mniej więcej wiem, jak będzie wyglądał mój dom )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jovi 24.01.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Z tej radości ściskam i pzdrawiam wszystkich serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Jovi - no to masz silną wolę. Ja dałem się naciągnąć na większy dom i o zgrozo - na ciekawe rozwiązania. Teraz z trwogą patrzę na swój portfel, aczkolwiek jak się uda, to wygoda i efekt będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.01.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 ja też planowalem max 130 m a skończylo się na 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.01.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Frankai-jesli przyjmujesz zapisy na spotkanie -to dopisz mnie do listy. mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo - ostatnio do Olawy- jak pewnie pamietasz niestety nie dojechalam Jovi - czy bedziemy mogli gdzies obejrzec Twoj projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 No to słuchajcie. Realnie rzecz biorąc chcę się kopsnąć pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku kolejnego. Zastanawiam się tylko kiedy (pn-pt po południu, czy sob rano). Gdzie najlepiej kupić kształtki do odkurzacza centralnego i obejrzeć kominki Jotul i Fonte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.01.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 kominki sa na pewno na Hauke-Bosaka 20 (boczna Pulłaskiego) w Unispolmot czy jakas taka nazwa, nastepny adres to Hallera ale nie wiem co to jest. ja bylam tylko na Hauke ogladac kominki z plaszczem wodnym, bo takie mnie interesuja i zastalam tam akurat goscia ktory im (w tym sklepie) takie cudo montowal. Porozmawialam z nim - oni montuja przede wszystkim kominki CTM (taki jak ma Majka) i jutro jade ogladac taki kominek w domku, gdzie go zamontowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jovi 24.01.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Jak tylko będę miała projekt gotowy na pewno się nim podzielę Mam nadzieję, że stanie się to już pod koniec przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.01.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Jovi- to fajnie, moj mozesz zobaczyc na stronie archetonu (adres w moim dzienniku). Co do dziennika to duuuuuuuużo mam do nadrobienia. postaram sie w przyszlym tygodniu. chyba rzeczywiscie wiecej czasu miałam pod koniec roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Wrocławianie drodzy. Pada u Was śnieg? Jakieś śnieżne wieści mieliście z Karkonoszy? Właśnie zaczynają się nam ferie i Tomek z dziećmi ruszają w góry /na narty /. W Krakowie smutna plucha, może u Was jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 25.01.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Majka ze śniegiem raczej nie wesoło, tam gdzie zdążyli nasypać sztucznego jakoś da się jeździć. Generalnie pogoda październikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 27.01.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Witam wszystkich!Szukam dobrego kierownika budowy w rejonie Wrocławia.Czy ktoś buduje może dom D12B.Chętnie bym zobaczył jeśli już gdzieś taki stoi w okolicach Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.01.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Ivonesca - dzięki za namiary. Ciągle nie wiem, kiedy przyjadę, ale z pewnością nie w tym tygodniu. Jutro Łódź, pojutrze Zabrze (prywatnie), popojutrze może Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Frankai - Ty to się najeździsz co do kominków, to byłam oglądac ten wodny CTM. Strasznie toto wielkie, tym bardziej że bez obudowy to taka machina a nie kominek. Ale jestesmy zdecydowani. Tam gdzie bylismy cała ulica (a dokładniej 4 domy ) uzytkują taki kominek, w tym 1 osoba od 2 sezonów. Tobie życzę owocnych poszukiwań - mi na razie choć kominek odpadł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts