Blinkey 19.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Zgadza się. Myślę, że w "obliczu członkostwa w Unii Europejskiej" taka kanaliza to podstawa i prędzej czy później stanie się rzeczywistością. Pożyjemy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących z okolicy Wrocławia, mam pytanko o koció weglowy z podajnikiem, na eko-groszek, mianowicie czy ktoś wie gdzie w okolicy wrocławia mozna taki kociołek kupić i później serwisować? szukałem na wielu stronach producentów , ale wszyscy producenci są albo z górnego śląska, albo ze terenów wschodnich , większość z nich nie ma przedstawicieli w okolicy Wrocławia, zalezy mi na zakupie takiego kotła ( to nie problem bo mozna przez internet ) ale chciałbym mieć również blisko jakiegoś autoryzowanego serwisanta i instalatora , czy ktoś zna może taką firmę w okolicy Wrocławia , która sprzedaje montuje i serwisuje kotły z podajnikiem? z góry dzięki za odpowiedź , może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących z okolicy Wrocławia, mam pytanko o koció weglowy z podajnikiem, na eko-groszek, mianowicie czy ktoś wie gdzie w okolicy wrocławia mozna taki kociołek kupić i później serwisować? szukałem na wielu stronach producentów , ale wszyscy producenci są albo z górnego śląska, albo ze terenów wschodnich , większość z nich nie ma przedstawicieli w okolicy Wrocławia, zalezy mi na zakupie takiego kotła ( to nie problem bo mozna przez internet ) ale chciałbym mieć również blisko jakiegoś autoryzowanego serwisanta i instalatora , czy ktoś zna może taką firmę w okolicy Wrocławia , która sprzedaje montuje i serwisuje kotły z podajnikiem? z góry dzięki za odpowiedź , może być na priv. taki kocioł ma chyba polanka - spróbuj do niego napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Coś Woprz się nie odzywa. Pewnie cieszy się już swoim maleństwem. no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów niestety zalęgło mu się coś w pęcherzu i musimy siedzieć w szpitalu aż to wytępią mam słaby dostęp do netu więc odezwę się później. aha ktoś pytał o hydraulika Krzysztof Starula - 501-01-75-82 polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Woprz to WIELKIE GRATULACJE!!!! Gratuluje tez "wstrzelenia sie z termin" - zaraz po przeprowadzce nowy potomek . Niezli z was planisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 20.02.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 @WOPRZ GRATULACJE SĄSIEDZIE!!!!!! Witamy w klubie wiecznie niewyspanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 20.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Woprz, gratulajce! Duzo zdrówka dla Franka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 20.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 WOPRZ GRATYLACJE!!!!dom zbudowany,drzewo zasadzone no i synek jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 21.02.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Coś Woprz się nie odzywa. Pewnie cieszy się już swoim maleństwem. no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów niestety zalęgło mu się coś w pęcherzu i musimy siedzieć w szpitalu aż to wytępią mam słaby dostęp do netu więc odezwę się później. aha ktoś pytał o hydraulika Krzysztof Starula - 501-01-75-82 polecam! ojeju ale zazdroszcze i gratuluje)))) ja na razie zarabiam na dom i jeszcze chwilowo odkładamy( pozdrawiam Flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Coś Woprz się nie odzywa. Pewnie cieszy się już swoim maleństwem. no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów niestety zalęgło mu się coś w pęcherzu i musimy siedzieć w szpitalu aż to wytępią mam słaby dostęp do netu więc odezwę się później. aha ktoś pytał o hydraulika Krzysztof Starula - 501-01-75-82 polecam! GRATULUJE~!!!! a gdzie rodziliscie? te infekcje sa niestety czeste w naszych szpitalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Coś Woprz się nie odzywa. Pewnie cieszy się już swoim maleństwem. no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów niestety zalęgło mu się coś w pęcherzu i musimy siedzieć w szpitalu aż to wytępią mam słaby dostęp do netu więc odezwę się później. aha ktoś pytał o hydraulika Krzysztof Starula - 501-01-75-82 polecam! GRATULUJE~!!!! a gdzie rodziliscie? te infekcje sa niestety czeste w naszych szpitalach rodziliśmy na Kamieńskiego generlanie jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów gratulki serdeczne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Coś Woprz się nie odzywa. Pewnie cieszy się już swoim maleństwem. no hej Franek urodził się 9 lutego o 9:45 3.150; 54 no i 10 Apgarów niestety zalęgło mu się coś w pęcherzu i musimy siedzieć w szpitalu aż to wytępią mam słaby dostęp do netu więc odezwę się później. aha ktoś pytał o hydraulika Krzysztof Starula - 501-01-75-82 polecam! GRATULUJE~!!!! a gdzie rodziliscie? te infekcje sa niestety czeste w naszych szpitalach rodziliśmy na Kamieńskiego generlanie jestem na tak tak myslalam ja tez na kamienskiego i tez jestem zadowolona gdyby nie te bakterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 21.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 bardzo pilnie poszukję kontaktu z kachą 11o!!!!!!czy jest ktoś, kto może mi w tym pomóć.Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 21.02.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a nasza Marianna urodziła się dzisiaj w Trzebnicy dokładnie w 4 urodziny Pawła. pozdrawiam Grzegorz (z domu przez gprs-a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.02.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a nasza marianna urodziła się dzisiaj w trzebnicy dokładnie w 4 urodziny pawła. Pozdrawiam grzegorz (z domu przez gprs-a) wooow gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.02.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a nasza Marianna urodziła się dzisiaj w Trzebnicy dokładnie w 4 urodziny Pawła. pozdrawiam Grzegorz (z domu przez gprs-a) super!! powodzenia to się nazywa planowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Woprz ,Polanka gratulacje z okazji narodzin nowych forumowiczów Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a nasza Marianna urodziła się dzisiaj w Trzebnicy dokładnie w 4 urodziny Pawła. pozdrawiam Grzegorz (z domu przez gprs-a) ale niespodzianka!!!!!! nic się nie chwaliliście GRATULKI WIELKIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 22.02.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 woprz, polanka ogromne gratulacje! Niech dzieciątka rosną zdrowo! Wojty Sto lat, sto lat ..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts