Frankai 31.01.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Ivonesca wysoko mierzy Co do terminu to muszą wypowiedzieć się moja żona i jeszcze aktualny pracodawca. Ciekawe które z nich ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 01.02.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 IVONESCA: Co do ziemi proponuje wybrać się na ul.Żwirki i Wigury blisko Smolca - tam są całe chałdy ziemi do oddania. Cenę można negocjować szczególnie przy większej ilości. Udaj się do biura ( trójkątny budynek zaraz przy drodze - każdy Ci powie) .Mogę polecić dobrego i sprawdzonego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.02.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Witam wszystkich budujących forumowiczów z grupy wrocławskiej. Buduję w Wilkszynie pod Wrocławiem. Parterówka 150 m W grudniu przykryliśmy dachem. Juz mnie nosi by robić dalej ale jeszcze poczekam Tymczasem postaram sie zamiescic fot nz forum. Jeśli organizujecie party pamietajcie o Smoku. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 02.02.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Witam wroclawian. Mam nadzieje ze tej wiosny i lata wybuduje sie w nadolicach wielkich. Przy okazji mam pytanie do budujacych w tej okolicy. Jakie macie doswiadczenia z urzednikami w Czernicy oraz starostwie we Wroclawiu (gdzie teraz sie sklada wniosek o zgode na budowe)? Jak wyglada ich zyczliwosc oraz tempo zalatwiania spraw?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 02.02.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Witaj Smoku,Nareszcie sąsiad!!!Ja też buduję w Wilkszynie i nawet jesteśmy na tym samym etapie budowy, tylko mój dach jest starszy od Twojego o 2 miesiące. Odezwij się na priva (jestem teraz w pracy i mam problem z wysłaniem wiadomości do Ciebie, nie chce mi przyjąć Twojego adresu)i zdradź dokładniej w którym miejscu budujesz.Pozdrawiam, Asia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 02.02.2003 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Frankai i reszta! Super ze organizujecie jakies spotkanie, mi pasuje piatek wieczor lub sobota za tydzien. PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.02.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Christo kiedyś też myślałem o działce w ok. Nadolic. Czy firma sprzedająca dociągnęła już media do działek tak jak obiecywała, czy jeszcze czekasz? Nie pamiętam tylko nazwy firmy, a może chodzić o 2 rózne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosc 03.02.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Bardzo proszę poradźcie. Czy kupując w 2000 r. działkę siedliskową razem z pełnym uzbrojeniem mogłem odliczyć zakup gruntu? Już się wybudowałem, a US chce zwrotu za odliczony grunt. _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: Radosc dnia 2003-02-04 14:53 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Chriso z UG w Czernicy nie jest najgorzej aczkolwiek Pan Z. i reszta to taka jedna klika, mimo wszystko zalatwianie papierow idzie generalnie nawet sprawnie. Co do starostwa to ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo prawie wszystko zalatwialem jeszcze w czernicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 swoją drogą to widzę sporo nowych twarzy, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 03.02.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Bartt: wlasciciele wzieli sprawe w swoje rece, zawiazali stowarzyszenie, woda juz jest, prad bedzie w tym roku. A z tamtym gosciem co ich wykiwal ciagaja sie po sadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Bartt - potrzebuję ziemię już Freddy - dzięki za namiary. dobrzykowice - nawet nie myslałam, że ten plan elektryki będzie potrzebny mi tak szybko. Jutro mam spotkanie z elektrykiem i mgliscie rozrysowałam już co nieco. Mam nadzieję że gosciu będzie w porządku i podpowie o czy zapomniałam A tak naprawdę to rzeczywiscie trzeba być chyba jasnowidzem, żeby to wszystko już zaplanować na takim etapie budowy i cóż mogłam zrobić - narysowałam jak potrafiłam sama. niech tylko potem spróbuje marudzić http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/force6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z GRUPY WROCŁAWSKIEJ:smile: ODWIEDZIŁAM WAS ...ALE WAS TU MNÓSTWO:smile: TESKA SZCZECIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.02.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 a co sobie myślisz, że wroclaw jest taki sam jak dobrzykowice z paroma domkami na krzyż ? Ostatnio w Szczecinie parę osób mialo ze mnie ubaw poniewaz szukalem tam rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Witaj Tesca na naszych stronach !!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.02.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Christo jeszcze się upewnię, że mówimy o tej samej ziemi czy jest to osiedle Podkowa Leśna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 dla was :smile: ..dobrzykowice ..a gdzie Cie zagnało do szczecina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkol 04.02.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Pozdrawiam Wrocław!!!Jestem z Częstochowy, ale buduję dom wrocławskiego Archipelagu "Manuela". Czy ktoś z was oglądał ten dom w Chrząstowie -postawiony- modelowy. Wybieramy się tam z mężem w niedzielę. Dajcie znać czy warto!!! Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 04.02.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Bartt: podkowa odpadla w przedbiegach, bo to wg mnie pic na wode z tym uzbrojeniem, dzialke kupuje na osiedlu Nadolice II, gdzie tez byla zadyma ale sprawy juz naprostowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 05.02.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Kochani mamy już środę, do piątku zostały 2 dni. Czy macie jakieś konkretne plany i organizujemy spotkanie? Jeszcze trochę przyjdzie marzec, a wtedy wszyscy pofruną na swoje budowy i nie będzie komu się spotykać . Z waszych doświadczeń lepiej cichej knajpce czy np. w barze w Castoramie? Wstępnie proponuję piątek o 18. Czekam na opinie. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts