BettyM 14.03.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Wiech taka zima to przekleństwo Nie wiadomo jakie zapasy robić na następny sezon. Pięknie jest ale już za dłuuuuuuuuugo! burgundczyk postaram się wieczorem coś wydobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 14.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam! ja też kiedys poswiecilam ze nockę na przeszukiwanie naszej grupy - strona po stronie. Oczywiscie nie przewertowalam wszystkiego, ale cos tam mam . Dabell, jak chesz to moge ci przeslac też kilaka namiarow do twojej listy . A tak w ogole to moze by troche zaktualizowac nasza liste, Dobrzyk co ty na to? Wojty podeślij im więcej tym lepiej. Postaram się uporządkować wszystko i może umieścimy ją w necie tak jak Dobrzyk - jeżeli ktoś mi podpowie jak to zrobić (jeszcze się w takie sprawy nie wgłębiałam ) zawsze mozna umiescic trone na jakims darmowym serwerze a stronke zmachac w jakims kreatorku, np w Pajaczku Wojty poprosze o konkrety - to się pogimnastykuję . Plik mam uporządkowany w Exelu i ewentualnie zgrubny w Wordzie. Prosze o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 14.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam.A cóż to zima sie nie podoba. Pozdrawiam Wiech Oj widzę, że nie tylko mi zima dopiekła. Mam pytanie, czy wybierasz sie na targi bo my będziemy w sobotę to moglibyśmy sie spotkać? Oczywiście propozycja jest nie tylko dla Wiecha. aka podaj numer stoiska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 14.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Najprawdopodobniej będziemy na targach w sobotę po południu. Mąż coś przebąkiwał, że może załatwi wejściówkę na otwarcie w piątek,ale nie wiem co z tego wyjdzie. Chętnie się spotkam, może się jakoś zorganizujemy?PozdrawiamDabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam! ja też kiedys poswiecilam ze nockę na przeszukiwanie naszej grupy - strona po stronie. Oczywiscie nie przewertowalam wszystkiego, ale cos tam mam . Dabell, jak chesz to moge ci przeslac też kilaka namiarow do twojej listy . A tak w ogole to moze by troche zaktualizowac nasza liste, Dobrzyk co ty na to? Wojty podeślij im więcej tym lepiej. Postaram się uporządkować wszystko i może umieścimy ją w necie tak jak Dobrzyk - jeżeli ktoś mi podpowie jak to zrobić (jeszcze się w takie sprawy nie wgłębiałam ) zawsze mozna umiescic trone na jakims darmowym serwerze a stronke zmachac w jakims kreatorku, np w Pajaczku Wojty poprosze o konkrety - to się pogimnastykuję . Plik mam uporządkowany w Exelu i ewentualnie zgrubny w Wordzie. Prosze o przepis debell - jesli masz w excelu to mozesz opublikowac bezposrednio z Excella, ale prawde mowiac nie wiem jaksie to robi . A strone umieszczasz na darmowym serwerze, np onet. Ale chyba juz nei bedziesz musiala sie gimnastykowac - wczoraj ja poswiecilam troche nocy i wymajstrowalam cos takiego http://www.grupawroclawska.republika.pl jest to oczyswiscie wstepna wersja - wpisalam tylko 2 misow, ktorych mialam aktualnie w komorce. Reszte dopise dzisiaj. Musze też dokonczyc baner - zostalo mi kilka wolnych kolek - moze macie jakies propozycje? (prawde piszac myslam zeby jeden zapelnic domkiem Woprza, ale nie mialam zdjecia, ani zgody wlasciciela ). Formularz kontaktowy też musze poprawic - narazie mozecie pisac na grupawroclawska(wytnij to)@poczta.onet.pl - czekam na namiary na misiow wraz z krotkim komantarzem w dziele 'sklepy" mysle też zeby wpisac adresy sklepow i hurtowni, w ktorych kupujecie i jestescie zadowoleni z obslugi (a moze podacie też rabaty jakie udalo wam sie wynegocjowac...). w dziale "forumowicze" mozecie przeslac mi kilka slow o sobie... Nie wiem co jeszcze moznaby napisac-moze macie jakies pomysly. Mam nadzieje ze stronka sie spodoba - poza zrobieniem jednej prywatnej stronki nie mam doswiadczenia w webmasterowaniu, wiec praosze o wyrozumialosc A moze znacie jakies inne darmowe serwery (republika onetu daje tylko 9MB ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 15.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam zimowo . Podaje nr tel do firmy od tynków.Co prawda u mnie sa gipsowe Knaufa,ale może też robia tradycyjne 601-719-900 Skurski.Druigi facet Chmielewski ale tel. gdzies zapodziałem użyj wyszukiwarki to go znajdziesz(byl juz polecany). Narcyza nie wiem czy będę na targach choć bardzo bym chciał(musze kafelkować pralnie).Mam Twój nr. tel. i jeżeli będę to zadzwonie.A jak przeżyłaś zimę?Na targi budowlane chodze od ponad 10 lat (jeżdziłem nawet na Budmę do Poznania),i widze jak co roku są coraz gorsze.Ale gdybym był w trakcie budowy ,albo zaczynał budowe ,nie odmówiłbym sobie zwiedzenia targow.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 My przyjdziemy na targi w niedzielę ok. południa kto idzie w tym terminie? burgundczyk podaję namiary na misiów od tynków: p. Stefaniuk 605 475 294 robili u BKp. Andrzej Roch 608 070 541 robili u mojej mamy (maszynowy) - bardzo szybko i solidnie (duża firma)ekipa z Rybnika 504 624 864 robili u mojego sąsiada (maszynowy). Dokładnie ale troszkę długo- mieszkają na budowie Andrzej Drozdowski (namiar z forum- ogłoszenia) 504 051 361/3531680do sprawdzenia Zbierałam te namiary pod kątem tynków maszynowych więc musisz się popytać jak sprawa wygląda z tynkami, które ty chcesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 15.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Betty&M, Wiech - jestescie nieocenieni teraz tylko probowac zrobic uzytek z tych kontaktow... wierzcie mi, ze kilka godzin na google nie owocuje wcale znalezieniem takich potrzebnych namiarow... nie ma to jak pomoc forumowa Wojty Druga Polowa - no no, szacuneczek... tylko pamietaj, jesli zapodasz taka stronke, to nie wolno Ci nagle zniknac z Forum, ew. trzeba bedzie ja komus przekazac teraz tylko trzeba wspierac te inicjatywe... czyzby wiosna przyszla? bo takie tu ozywienie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 15.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Wojty poprosze o konkrety - to się pogimnastykuję . Plik mam uporządkowany w Exelu i ewentualnie zgrubny w Wordzie. Prosze o przepis dzieki za pliczek mailem a plik Excel'a mozna zapisac wprost w formacie htm(l) ... albo inteligentnie uzyc XML'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Wojty poprosze o konkrety - to się pogimnastykuję . Plik mam uporządkowany w Exelu i ewentualnie zgrubny w Wordzie. Prosze o przepis dzieki za pliczek mailem a plik Excel'a mozna zapisac wprost w formacie htm(l) Burgundczyk - dopisałam dziś do pliczku (źródło Dobrzyk), ale nie będę znowu podsyłać na maila:) Krzysztof Kierakowicz 0601-74-96-27 tynki wewnętrzne - (dorkasz1) Piotr Stępień 606904287- robili u mnie tynki zewnętrzne ale z tego co wiem robią również wewnątrz. Solidni słowni i do ich pracy nie mam w zasadzie żadnych zastrzeżeń (dobrzykowice) Wojty podeślę Ci mój plik - mam nadzieję, że nie będziesz zła , mogę pomóc wpisywać tylko nie wiem czy to jest możliwe. pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 dabell ja nie dostałam namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 dabell ja nie dostałam namiarów Betty napisałam do skrzynki prywatniej prośbę o podanie maila na który moge wysłać. Napisz do mnie - zaraz wyślę. Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nic jeszcze nie dotarło ale podaję na forum- tak najszybciej: [email protected] dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 15.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Studnie polecany tutaj p. Wianecki swiadczy uslugi w ograniczonym zakresie... nie wyznacza miejsca pod studnie oraz nie montuje pomp zatapialnych... czyli tylko pompy ssace czy ktos podzieli sie namiarami na studniarzy, ktorzy wyznacza miejsce pod studnie , wywierca i zatopia pompe?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Studnie polecany tutaj p. Wianecki swiadczy uslugi w ograniczonym zakresie... nie wyznacza miejsca pod studnie oraz nie montuje pomp zatapialnych... czyli tylko pompy ssace czy ktos podzieli sie namiarami na studniarzy, ktorzy wyznacza miejsce pod studnie , wywierca i zatopia pompe?... u mnie robił wianecki i wyznaczył wiejsce pompy są do wyboru do koloru w WODNIKU na krakowskiej za pralnią w lewo - nie polecam sprzętu z marketów. ci pańswo mają serwis na miejscu. nie polecam również oszczędności pompa musi mieć swoją moc inaczej nici z systemu nawadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam zimowo . Podaje nr tel do firmy od tynków.Co prawda u mnie sa gipsowe Knaufa,ale może też robia tradycyjne 601-719-900 Skurski.Druigi facet Chmielewski ale tel. gdzies zapodziałem użyj wyszukiwarki to go znajdziesz(byl juz polecany). Narcyza nie wiem czy będę na targach choć bardzo bym chciał(musze kafelkować pralnie).Mam Twój nr. tel. i jeżeli będę to zadzwonie.A jak przeżyłaś zimę?Na targi budowlane chodze od ponad 10 lat (jeżdziłem nawet na Budmę do Poznania),i widze jak co roku są coraz gorsze.Ale gdybym był w trakcie budowy ,albo zaczynał budowe ,nie odmówiłbym sobie zwiedzenia targow.Pozdrawiam Wiech Mam nadzieje, ze jednak sie zjawisz. Targi są jubileuszowe bo XX powinno byc trochę atrakcji. No to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dabell dzięki za listę jesteś wielka!!! architekt wnętrz Rafał Witczak jest ode mnie - projektował u mnie salon, kuchnię i jadalnię - jestem bardzo zadowolona! Projekt do wglądu w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Betty&M, Wiech - jestescie nieocenieni teraz tylko probowac zrobic uzytek z tych kontaktow... wierzcie mi, ze kilka godzin na google nie owocuje wcale znalezieniem takich potrzebnych namiarow... nie ma to jak pomoc forumowa Wojty Druga Polowa - no no, szacuneczek... tylko pamietaj, jesli zapodasz taka stronke, to nie wolno Ci nagle zniknac z Forum, ew. trzeba bedzie ja komus przekazac teraz tylko trzeba wspierac te inicjatywe... czyzby wiosna przyszla? bo takie tu ozywienie mamy... no ja mam taka nadzieje, ze za 2 lata (bo mam nadzieje ze do tego czasu moj domek bedzie kompletny) ktos przejmie pałeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 dabell dzieki za liste - no sie dzisiaj nakopiuje i nawkeljam Super lista - widze ze sie też "troche" naprawowalas - bravo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 My przyjdziemy na targi w niedzielę ok. południa kto idzie w tym terminie? burgundczyk podaję namiary na misiów od tynków: p. Stefaniuk 605 475 294 robili u BK p. Andrzej Roch 608 070 541 robili u mojej mamy (maszynowy) - bardzo szybko i solidnie (duża firma) ekipa z Rybnika 504 624 864 robili u mojego sąsiada (maszynowy). Dokładnie ale troszkę długo- mieszkają na budowie Andrzej Drozdowski (namiar z forum- ogłoszenia) 504 051 361/3531680 do sprawdzenia Zbierałam te namiary pod kątem tynków maszynowych więc musisz się popytać jak sprawa wygląda z tynkami, które ty chcesz. Pozdrawiam czy to znaczy, ze te namiary mozna umiescic na stronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts