burgundczyk 15.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 u mnie robił wianecki i wyznaczył wiejsce pompy są do wyboru do koloru w WODNIKU na krakowskiej za pralnią w lewo - nie polecam sprzętu z marketów. ci pańswo mają serwis na miejscu. nie polecam również oszczędności pompa musi mieć swoją moc inaczej nici z systemu nawadniania ...no a mi przez tel. Wianecki powiedzial, ze nie wyznacza, tylko wierci we wskazanym miejscu ja nie tylko chce nawadniac ogrod, ale w ogole zasilac domek woda ze studni... dlatego potrzebuje glebinowa... zreszta moze warto udac sie do Wodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Wojty po to podaję namiary żeby z nich korzystać Wrzuć ich do "bazy" a jak nabroją to ich obsmarujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.03.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 My przyjdziemy na targi w niedzielę ok. południa kto idzie w tym terminie? burgundczyk podaję namiary na misiów od tynków: p. Stefaniuk 605 475 294 robili u BK p. Andrzej Roch 608 070 541 robili u mojej mamy (maszynowy) - bardzo szybko i solidnie (duża firma) ekipa z Rybnika 504 624 864 robili u mojego sąsiada (maszynowy). Dokładnie ale troszkę długo- mieszkają na budowie Andrzej Drozdowski (namiar z forum- ogłoszenia) 504 051 361/3531680 do sprawdzenia Zbierałam te namiary pod kątem tynków maszynowych więc musisz się popytać jak sprawa wygląda z tynkami, które ty chcesz. Pozdrawiam czy to znaczy, ze te namiary mozna umiescic na stronie?? Wojty sprawdź czy już ich na liście nie umieściłam bo do Ciebie wysyłałam po przeczytaniu forum Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dabell dzięki za listę jesteś wielka!!! architekt wnętrz Rafał Witczak jest ode mnie - projektował u mnie salon, kuchnię i jadalnię - jestem bardzo zadowolona! Projekt do wglądu w albumie Betty super te wizualizacje - powiedz mi ile bierze? Rozumiem, że indywidualnie wszystko sie ustala, ale chodzi mi o rząd wielkości - powali mnie na kolana czy da postać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 15.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Cześć dziewczyny i chłopcy Ale sie porobiło.............. Pod wielkim wrażeniem jestem za kontakty (Dabell jesteś nieoceniona ) i stronkę (Wojty słów mi brak) dziękuję Wam baaaaaardzo - nie raz skorzystam z podpowiedzi pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Cześć dziewczyny i chłopcy Ale sie porobiło.............. Pod wielkim wrażeniem jestem za kontakty (Dabell jesteś nieoceniona ) i stronkę (Wojty słów mi brak) dziękuję Wam baaaaaardzo - nie raz skorzystam z podpowiedzi pozdrawiam Aga witaj ZARA jak tam Twoj przepiekny domek? robicie cos? czy zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witaj zara! kope lat na jakim jestes etapie budowy domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 15.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Domek stoi i czeka na wiosnę. Chociaz tez niezupełnie czeka. Kończymy elektrykę, światło juz jest wszędzie (ale te wiszace oprawki z gołymi żarówkami cieszą ). Ocieplenie poddasza prawie tez już zrobione. tynki umówione na maj , miały być w kwietniu ale pogoda przesuwa terminy. Robi sie plan ogrodu i zbiera dokumenty do kredytu......... Samo życie Dodajcie do tego dylematy debila pt szambo czy oczyszczalnia, kafle czy panele jakie kolory w łazienkach i będzie całokształt podrawiam aga A co u Was ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitt 15.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A moze znacie jakies inne darmowe serwery (republika onetu daje tylko 9MB ) Witam, gratuluję inicjatywy Ostatnio robiłem przegląd darmowych (i tanich - do 60PLN/rok) usług hostingowych. Znacznie ciekawsze niż onet są np. ovh.org - limit 60MB, transfer BO, bez reklam ! cba.pl - limit 100MB, transfer BO, maksymalny plik 3MB Na onecie oprócz mizernego limitu główną bolączką są drakońskie limity transferu pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A moze znacie jakies inne darmowe serwery (republika onetu daje tylko 9MB ) Witam, gratuluję inicjatywy Ostatnio robiłem przegląd darmowych (i tanich - do 60PLN/rok) usług hostingowych. Znacznie ciekawsze niż onet są np. ovh.org - limit 60MB, transfer BO, bez reklam ! cba.pl - limit 100MB, transfer BO, maksymalny plik 3MB Na onecie oprócz mizernego limitu główną bolączką są drakońskie limity transferu pzdr Piotrek (BraTcie) Pittcie - dzieki - juz zalozylam konto, ale jutro nad nim moze popracuje. Narazie troche podopisywalam misiow - nie wiem czy bezblednie - musze to jescze sprawdzic. Narazie na dzisaj koniec - ide spac, bo jutro na 7 do pracy, brrrrr. A jak z nowymi namiarami na Misiow? Przesylajcie, nie krepujcie sie . I jesli mozna, dopisujcie też orientacyjne ceny (stworzylam specjalnie kolumne z cena, ale cos pusta...). napiszcie też adresy sklepow, w ktorych sie zaopatrujecie - w kolejnym rzucie chce uzupelnic strone " Sklepy" "Kontak" dalej nie dziala - wiec piszcie normalnie na konto. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 16.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dabell dzięki za listę jesteś wielka!!! architekt wnętrz Rafał Witczak jest ode mnie - projektował u mnie salon, kuchnię i jadalnię - jestem bardzo zadowolona! Projekt do wglądu w albumie A gdzie mozna Twoj album zobaczyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 16.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 grupawroclawska(wytnij to)@poczta.onet.pl - Kurcze ten e-mail cos nie dziala bo wlasnie probowalam wysylac mojego Excela z namiarami i komentarzami mam tez Excela z firmami roznymi jak moge przeslac moje rzeczy? moj email [email protected] pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 grupawroclawska(wytnij to)@poczta.onet.pl - Kurcze ten e-mail cos nie dziala bo wlasnie probowalam wysylac mojego Excela z namiarami i komentarzami mam tez Excela z firmami roznymi jak moge przeslac moje rzeczy? moj email [email protected] pozdrawiam flowercia Witam! ojoj, znowu moje roztargnienie grupa_wroclawska(wytnij to)@poczta.onet.pl (nie bylo podkreslenia miedzy grupa a wroclawska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 16.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dabell dzięki za listę jesteś wielka!!! architekt wnętrz Rafał Witczak jest ode mnie - projektował u mnie salon, kuchnię i jadalnię - jestem bardzo zadowolona! Projekt do wglądu w albumie A gdzie mozna Twoj album zobaczyc) pod moim postem jest ikonka "domek" - otworzy się album- na ostatniej stronie jest projekt dabell cena wyjściowa to 50 zł/m2. W tym zestawienie materiałów, projekty instalacji itp. Konkrety ustalaliśmy podczas spotkania. Ja uważam, że lepiej mieć projekt i później go realizować niź na końcu budowy zastanawiać się co by tu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.03.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wojty, podesłałam następną robótkę na miły wieczór Znalazłam w zasobach forum kosztorys udostępniony przez jednego z forumowiczów, który pozbierał, rozbudował i ubrał w formuły jako kosztorys większość czynności poszczególnych etapów budowy. Myślę, że może się wielu osobom przydać. Dane są nieaktualne, ale pliczek jest ok. Sama myślałm, żeby coś takiego stworzyć, ale nie muszę ;. Ponieważ większość korzysta z kredytów bankowych mam dwa pliki, które mogą się przydać: w excelu do obliczeń, a po wstawieniu tabelki obliczeń do worda - załącznik dla banku. Do tego ogólny harmonogram prac budowlanych. Jak skończę to podeślę również pliczek do samodzielnego wyliczenia (orientacyjnego) współczynnika przenikania cieplnego U ściany w zależności od użytych materiałów i ocieplenia. Ciesze się, że zajęłaś się stronką, bo wysyłać każdemu to dość uciążliwe, i dlatego nie upubliczniałam tych plików na forum, a po wstawieniu na stronę, każdy chętny skorzysta. Daj znać, czy uda się umieścić te pliczki. Pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 16.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A ja mogę zrobić w domku spis zawartości projektu budowlanego który składa się w STAROSTWIE do pozwolenia na budowę. Teraz jestem na tym etapie, a jak zaczynałem myśleć o budowie to niewiedza co trzeba załatwić w urzędach odbierała mi sen w nocy. Więc jak znajde chwilke w domu to jutro podeśle co i gdzie załatwić i może nawet ile się płaci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Czyli niedługo stworzymy niezbędnik Wrocławskiego Inwestora - to ja dodam dokładne namiary Instytucji wydających warunki przyłączenia- gaz+energia+nieczystości(śmieci)- plus zestawienie dokumentów niezbędnych do ich wydania (część w formie gotowych plików) - bo od tego często zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 16.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Czyli niedługo stworzymy niezbędnik Wrocławskiego Inwestora - I Grupa Wrocławska będzie kopalnią wiedzy nie tylko dla budujących w okoliach Wrocławia!!! Super Jak tylko znajdę przydatne materiały i namiary (gdzieś mam na geodetę, tylko muszę poszukać) to też podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam wieczornie! Wielkie dzieki za "przesyłki" - super, systemaycznie postaram sie to teraz umieszczac na stronie. Dzisiaj prawde piszac jestem niezle padnieta po prawie 11 godzinach pracy ( w tym 6-godzinnej narada, grrrrrrr) i mialam nawet zamiar dzisiaj nie dotykac stronki, ale chyba sie skusze na kilka klikniec Dobra nie bede za duzo gadac i zabieram sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Woprz przezywa chyba depresje zimową, stąd ten optymizm. Jak ktos bedzie na targach to moj mąz serdecznie zaprasza na swoje stoisko na kawe O! A 'z czym' to stoisko? Tzn. budowlane? Z wentylacją Stoisko numer 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts