Wojtek62 28.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 woprz,chyba jeszcze zyję ale co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 28.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Serdecznie witam po długiej przerwie , macie namiary na firmę ,która zrobi przyłącze wodne, bo wodociągi owszem podłączą , ale sama mam załatwić;1-wykop.2-kierownika budowy.3-inspektora budowy drogowego.4-oznakowanie i zabezpeczenie wykopu.5-badanie zagęszczenia gruntu.6-odbudowę jezdni.Do niewielkiej dziury w drodze musiała bym zatrudnić kupę ludzi i każdemu zapłacić. Aby nie było ,że tylko kożystam z waszej pomocy podaję namiary na architekta Zbigniew Wojtków tel.071 354 28 16 , kom.0501469089. zrobił mi projekt indywidualny w cenie gotowca ,plan zagospodarowania terenu,a teraz jest kierownikiem budowy za przystępną cenę , wizyty na budowie kiedy potrzebuję. Jeszcze jedno instalacia elektryczna dla domu 170 m w tym instalacja telewizyjna, komputerowa za 3000 zł to OK czy dużo? a warto przygotować instalację pod alarm? Czesc ja się dołączam do zapytania o ekipę do wykopów, tez mnie przerazila liczba osob potrzebnych do przekopania drogi polnej-> i na dodatek zagrozili ze jak cos narusze w drodze (polnej!) -> i nie bedzie miala poprzedniej nośnościto to bede placic. odszkodowanie Moze ktos ma jakas ekipe w okolicach Chrząstawy przekopania tych paru metrów Dzieki z góry pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.03.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witajcie! Wojtek - witaj!!! daaawno cie tutaj nie bylo. Pewnie pociuchutku caly domek odpicowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 28.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 @ Woprz Tymczasem Tyczka uciekł nawet z mojej budowy i wróci dopiero w przyszłym tygodniu. A czas leci............. . Jak tam u nas na osiedlu? Ja niestety męczę się w Goettingen. Po ostatnim wyjeździe na budowę moja żonka stwierdziła, że musimy kupić Wranglera. Cały Yaris był jak po Camel Trophy. Mam nadzieję, że żadna rzeczka jeszcze nie wystąpiła. Tyle się tu mówi o powodziach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 29.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam serdecznie . Będę namolna namiary na firmę która robi przyłącza.Buduję we Wrocławiu .niestety wodociągi nie współpracują z żadną firmą ,która robi wykopy ,tylko wchodzą na przygotowany teren i nic ich nie obchodzi.Mam zgodę na budowę przyłącza i wymagany przez ZDiK projekt organizacji ruchu wraz z odbudową nawierzchni drogi ,weszły nowe przepisy i dlatego jak napisałam wyżej przy małym wykopie w drodze potrzeba całego sztabu ludzi.Jeśli będziecie potrzebować kogoś do projektu potrzebnego w ZDiK-u mam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 29.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 29.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witaj Wojtku po długiej przerwie.Zastanawialem się czy na zime wyjechałreś na Hawaje czy Galapagos . Podaje namiary na firmę robiącą przylącza wodno kanaliz. Tel 0603-981-457 Dobrzański.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 29.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 @ Woprz Tymczasem Tyczka uciekł nawet z mojej budowy i wróci dopiero w przyszłym tygodniu. A czas leci............. . Jak tam u nas na osiedlu? Ja niestety męczę się w Goettingen. Po ostatnim wyjeździe na budowę moja żonka stwierdziła, że musimy kupić Wranglera. Cały Yaris był jak po Camel Trophy. Mam nadzieję, że żadna rzeczka jeszcze nie wystąpiła. Tyle się tu mówi o powodziach........ tak coś tam się przysnęło ale robią komin na tym pierwszym domu bo ich więźba goni - a u ciebie do układania stropu i tak zostały 3-4 dni - nie więcej a później i tak do wejścia z więźbą ucieknie ci miesiąc . poza tym dojście do twojego domy jest rudne nawet terenówką i jest ryzyko że silika zapadnie się całkiem pod wodę z drugiej jednak strony są ludzie ludzie którzy kupują specjane spraye z błotem żeby wyglądać na free landerów i off roadowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 wojty, Wiechwychodzi na to, iz uważacie mnie za "milionera" a ja skromny gostek jestem,domek jak stał tak stoi - zacznę coś latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 29.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Serdeczne dzięki za informacje .mam dylemat kominek z płaszczem wodnym?pytam tych którzy przeżyli tą wspaniałą zimę,czy ogrzewaliście kominkiem przez cały okres grzewczy ,jakie są oszczędności i czy sam kominek jest w stanie ogrzać cały dom,miś od hydrauliki namawia nas jeszcze na baterie słoneczne ktoś montował ,są jakieś konkretne oszczędności.Jeszcze raz dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 29.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witaj Evi.Mam pytanie ile m/2 ma Twój domek i czy masz gaz sieciowy?Dużo jest osób co palą tylko samym kominkiem ,ja również.Poczytaj sobie w klubie użytkowników kominków z płaszczem wodnym.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 wojty, Wiech wychodzi na to, iz uważacie mnie za "milionera" a ja skromny gostek jestem, domek jak stał tak stoi - zacznę coś latem Wojtek, a skadże! Ja tylko myslalam ze tak jak np. BK, Woprz i jescze kilka osob zamiast sie "obijac" przy kompie pogoniles wszystkich swoich misiow do szybkiej i rzetelnej pracy no i do nas zagladasz tylko po to,zeby polecić kilku sprawdzonych misiow (swoja droga, jesli znasz takowych to wyslij mi wiadomosc, to umieszcze ich na stronce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 29.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ludzie dajcie namiary skąd wytrzasnąć stemple. Potrzebuję je na cito. Poratujcie kontaktami pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 30.03.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam w piękny czwartkowy poniedziałek . To chyba już wiosna przyszła, a ja się bałem że jak wszyscy wyjechała na stałe do Anglii;-) Pozdrawiam i życze wszystkim dobrego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 30.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ja stęple stalowe regulowane wypożyczłam już nie pamiętam ile mnie to kosztowało,ale wypożyczają na Robotniczej,Legnickiej najlepiej sprawdż w Panoramie Firm. Wszystkim klubowiczą życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 marzka,jeśli budujesz się gdzieś na południu to ja mam ok. 200 stempli różnej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 30.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam Wlasnie szukam dobrej ekipy budowlanej, budowa w Wilczycach zaczynam w sierpniu. Czy mozecie kogos polecic? Czy budował ktoś z Jozefem Mockiem z Kielczowa??? lub Stanislawem Tyczynskim z Czernicy lub Dariuszem Roguckim z Kamieńca Witam - Stanisław TYCZYŃSKI - bardzo dobra i solidna ekipa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.03.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 hej, gdzie mozna kupic najkorzystniej maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 30.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 marzka, jeśli budujesz się gdzieś na południu to ja mam ok. 200 stempli różnej długości no niestety nie na południu tylko na północy i chyba ciężko byłoby z transportem dzięki za informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 30.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dzięki Wiech zaczełam czytać o kominkach nie zwróciłam wczeniej uwagi że istnieje ten klub.Domek mam nieduży 170 m razem z garażem ,gaz w ulicy od domku około 32m i do 15 maja , majš mnie przyłšczć . Dziaj mam wspaniały humor ponieważ zakończono poprawki na moim dochu i wyglšda pięknie.Kupiłam też podbitkę drewnianš i mi będzie robił -30 zeta za m2 to dużo czy Ok.Wczeniej miałam uzgodnionš podbitkę za 25 ale wykonawca pojechał szwedom domki stawiać.Oglšdałam u stolarza moje drzwi też całkiem ,całkiem się prezentujš jeszcze tylko pomaluje i mogš wędrować na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts