Bodiniusz 04.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja jeszcze cišgle szukam dobrej działki i mam dwa pytania: - odnonie Stabłowic: czy kanalizacja + wodocišgi w ramach obecnej inwestycji będš doprowadzone za wschodni koniec ulicy wieżej (druga odnoga Jędrzejowskiej, numery 2,4,6,8,10,12,...) - czyli obecnie w pola? Jeli nie, to trzeba się będzie samemu podłšczać (i ryć w nowych uliczkach)? Kto chyba nie pomylał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 bartar pewnie, ze sie przydadza namiary dabell no te rynny to exremum - gdyby sie murarz nie opznial to i kominow bym nie musiala miec w domu ani rynien A czy ty przyapdkiem nie nazywasz sie Iza ? Wojty - miałaś ułatwioną sprawę . Z moimi dzieciakami to każda rzecz może się stać torem przeszkód do skakania i przepełzywania Wszystko co mogę układam na meblach , już nie mam miejsca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Marysia.W zeszłym roku kupiłem okazjonalnie z wyprzedaży drewno do kominka .Będąc u rodziny ok 100 km. od Wrocławia usłyszałem jak facet zmienił piec na inny i zostało mu to zbędne drewno.Zalatwiłem transport i przywiozłem do Kamieńca 20 mp.dębu i buku.Wyszło mi z transportem po 140 zł za mp.Niedawno dzwoniłem do faceta ,ale już nie ma drewna.Na przyszły sezon grzewczy też chcę dokupić drewno,ale zdaje sobie sprawę że to już nie będzie takie jak dotychczas.Sasiad bierze z Milicza ale też jest mokre.Jak będe coś wiedzial to dam znać .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 04.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 dabell czy byliście wczoraj po 18 na działce bo mam wrażenie, że Was widziałam chociaż nie wiem jak wyglądacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 04.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 AndrzejGRATULACJE ! Widzieliśmy twój dom (to ten niedaleko leśniczówki?), zawsze go podziwiamy - jest przepięknie położony, piękny i ogromny Pewnie niedługo wybierzemy się oglądać przebiśniegi to zobaczymy go w całej krasie. Może nawet na rowerach - z Gajkowa to nie jest tak dalekoJak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 04.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ot i widzisz właśnie przed chwila wysłałem ci maila z zapytaniem co tam Panie w lesie. przechoidziłem koło (a nawet na około) w sobotę i widzięłm brykę ale nie chciałm ci przeszkadzać witaj na wsi !!BTW przyzwoicie wam ta droga wyszła trzeba pomyśleć o sprzątaniu lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 04.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 dabell czy byliście wczoraj po 18 na działce bo mam wrażenie, że Was widziałam chociaż nie wiem jak wyglądacie pozdrawiam Marzka - to nie nas widziałas:-). Mam nadzieję, że się spotkamy w którymś momencie . Acha - możesz się spytać swoich muraży czy budowali kiedyś ściane 3warstwową ? Tak wiesz... bo jak ja zadzwonię to chcąc mieć robotę, to wszyscy wszystko umieją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 lepsza kałuża niż ogladacze a sprzątanie to chyba by wyszło najszybciej 22 w ten weekend poświętach .....popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzej Chrzastawa gratulacje z przeprowadzki.Ja mieszkam ponad rok i ciągle jest cos do roboty,a do końca daleko.Ale sa tu na forum osoby które wprowadzaja sie ,jak maja zapięte wszystko na ostatni guzik(prawda Woprz? ).Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 04.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Acha - możesz się spytać swoich muraży czy budowali kiedyś ściane 3warstwową ? Tak wiesz... bo jak ja zadzwonię to chcąc mieć robotę, to wszyscy wszystko umieją Pozdrawiam okej, podpytam tak znienacka nam jutro zalewają strop i zaczynamy ogrodzenie Andrzej gratulacje ! uwielbiam takie informacje o przeprowadzkach. To pokazuje, że budowa kiedyś się skończy i też się przeprowadzimy w co nie mogę uwierzyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzej Chrzastawa gratulacje z przeprowadzki.Ja mieszkam ponad rok i ciągle jest cos do roboty,a do końca daleko.Ale sa tu na forum osoby które wprowadzaja sie ,jak maja zapięte wszystko na ostatni guzik(prawda Woprz? ).Pozdrawiam Wiech no nie tak do końca zapięte nie miałem jednych drzwi i kilku lamp a i tak dokupuję cały czas jakieś pierdolamenty + ogród, ogród i jeszcze raz ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzej gratulacje fajnie jest wprowadzić się na wiosnę. Marzka ani się obejrzysz a juz się bedziesz wprowadzać, jak mi się udało to znaczy że jest to wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a i tak dokupuję cały czas jakieś pierdolamenty + ogród, ogród i jeszcze raz ogród A wiesz moze gdzie kupić taką większą sadzonkę orzecha włoskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a i tak dokupuję cały czas jakieś pierdolamenty + ogród, ogród i jeszcze raz ogród A wiesz moze gdzie kupić taką większą sadzonkę orzecha włoskiego? nie ale się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 04.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Marzka ani się obejrzysz a juz się bedziesz wprowadzać, jak mi się udało to znaczy że jest to wykonalne bartar trzymam Cię za słowo a tak przy okazji to śliczny masz domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a tak przy okazji to śliczny masz domek pozdrawiam do śliczności to mu jeszcze dużo brakuje, ale cieszę sie że Ci sie podoba najważniejsze ,że się dobrze mieszka a co zdecydowałaś z oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 04.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Jeszcze muszę was pomęczyć z okienkami .Jak już wcześniej mówiłem zastanawiam się nad oknami z PLASTRODREW i PROMAR(FILA). Dzisaj dołączyły jeszcze okienka firmy WÓJCIK. Wszystkie w tej samej cenie. Mam ciężki wybór. Może byście coś doradzili?Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts