Ivonesca 07.02.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Frankai - OK, czekamy na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.02.2003 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Hej kolezanki i koledzy z grupy wrocławskiej ! Zachęcam Was do zainstalowania programu gadu-gaduProgram pozwala na bezposrednią rozmowe z uzytkownikami, napewno łatwiej będzie kontaktować się i moze zorganizować spotkanie.Szczegóły na http://www.gadu-gadu.plpozdrawiam.Mój nr 4728911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.02.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Smok - ja już używam Windows Messanger'a (MSN Messangera), Yahoo Messengera i NetMeeting. Oprócz Gadu-Gadu jest też Tlen i Netlab z polskich. Można trochę zwariować z tym wszystkim. Obecnie z administratorem walczymy, czemu nie mogę wyjść na świat żadnym z używanych. Tekst przechodzi, ale z głosem i obrazem są problemy. Wewnątrz firmy OK, a na zewnątrz tylko ostatni z używanych przepuścił mój głos do kumpla, a jego głos i obraz nie został wpuszczony, mimo że do wywołania używaliśmy IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.02.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Frankai ale jest to jakis sposób na bezposrednią komunikację między nami. Poza tym jak myślę GG jest najpopularniejszy i bardzo prosty. Pozdrawiam Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 08.02.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Smok dopiero 8 raz na forum i już podrywasz nam ojca :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.02.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 http://www.gadu-gadu.pl , bez gadania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.02.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 ja tam wolę spotykać się z ludżmi tutaj, na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.02.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Jak ma się trzy głowy to można gadać równolegle na kilku forach Ja mam tylko jedną więc też wolę muratora i tak mi czasu nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Bartt - dziwisz się, że Ci nie starcza? W lipcu będziesz Korzeniowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.02.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Frankai, Do najszybszego na forum jeszcze mi daaaalko Ale faktycznie, teraz widzę, że zostałem domownikiem - czy to znaczy, że nie muszę już się szkolić, bo redakcja dostarczy mi domek gratis Obym tylko nie został zdegradowany do domokrążcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.02.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Bartt - już czuję Twój gorący oddech na plecach Smok - już przeszedłem pomyślnie próby audio-video na NetMeeting. Ponoć Gadu-gadu ma gorszą jakość dźwięku. Może spróbuję kiedyś - obecnie brak czasu na eksperymenty. Ivonesca - jeżeli masz jakieś audio, to może pogadamy w NetMeeting. Jeżeli też video, to może spojrzymy sobie głęboko w oczy po kableku, skoro nie możemy life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 13.02.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Redakcja domku mi nie dała, ale dostałem parasol. Jakby co zawsze może służyć jako prymitywne zadaszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.02.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Frankai - niestety nie posiadam takiego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 13.02.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Ja tak tylko się przypominam, że też jestem z Wrocławia. Tylko nie zawsze mam czas zajrzeć tu do grupy Wrocławskiej. Ale gdybyście już ustalili termin spotkania, to proszę, dajcie mi znać maliem. tnr, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Bartt - dopiero dzisiaj doczytałam skąd wytrzasnąłes ten parasol - gratulacje ! (chyba tak jak Yemiołce zaczęły baaaardzo podobać mi się zielone buźki) dobrzykowice - jestes gdzies tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.02.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 jestem a o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 dobrzykowice - własciwie o nic dawno Cie nie było, więc tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.02.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 nieee pojawiam się często, musisz mnie szukać w innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.02.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 dobrzykowice - OK, już gonię (znów????) Cie szukać a własnie, jak tam elektryka - juz położona? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.02.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 tak elektrykę (poza samą szafką)mam juz polożoną, bodajże w środę bedę kladl podlogę z plyt wiórowych na jętkach, w przyszlości chcę tam zrobic dwie antresole do spania. Z elektryką mam jeszcze jeden "maly" problem - nie mam sie jeszcze gdzie podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts