Smok 17.02.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 dobrzykowice - podłącz generator i zrób próbe generalną he he, Moze podzielisz się doświadczeniami ? Zamierzam zacząć inst. gdy miną mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.02.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 już z dwa razy robilem taką listę, jedną to nawet tutaj w klubie ze dwie trzy strony nazad - nie chce mi się pisać tego samego trzeci raz ale na konkretne pytania jestem jak najbardziej otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 dobrzyku - a ja mam prąd w szafce, ale elektyk zazyczył sobie 8000PLN (100 punktów + szafki, doprowadzenie do budynku i inne) a to chyba dużo? Prosze o potwierdzenie moich obaw... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 ????? to chyba z materialami, punkt średnio kosztuje 25 zl i to juz z odbiorem. Musisz napisać coś więcej bo podejrzewam że w te 8000 wchodzi cos więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 20.02.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 wroclawiaki, widzial ktos z Was plan dokladnego przebiegu obwodnicy wojewodzkiej: siechnice - kamieniec wroclawski - kielczow - dlugoleka? Interesuje mnie szczegolnie odcinek kamieniec - kielczow. ktoredy ma isc? przez dobrzykowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 dobrzykowice - 8000 za calosc, robocizna, material, doprowadzenie ze skrzynki w granicach działki do budynku (to soę jakos tak fachowo nazywa W...cos tam czy jakos tak) lacznie z odbiorem. Nie dostarczyli mi jeszcze całego zestawienia, a jak wiesz na elektryce zupelnie sie nie znam - to nie wiem co tam jeszcze ma być ?????? mam drugą ofertę 15 zł za punkt, a material kupuję sama. I co Ty na to? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 21.02.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 christo - plany obwodnicy wokół własnego osiedla dostałem skserowane od uroczej blondi w UW. Jeśli zwrócisz się o to drogą oficjalną nie dostaniesz tego nigdy - "bo plany musi jeszcze zatwierdzić ....... osób" proponuję usmiech zakłopotanego osobnika płci męskiej z prośbą o pomoc wyrażoną w oczach - ziała w 95% przypadków Ivonesca kontakty i włączniki kosztują średnio po ok. 15 zł (ceny z wczoraj z OBI, kabel 3*2,5 1,10 zł/mb, a 3*1,5 1 zł/mb - przelicz sobie co ci wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 dzieki Bartt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.02.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 chriso z tego co mi wiadomo na wysokości rozwidlenia dróg na Dobrzykowice i Kamieniec Wr. (przed przejazdem kolejowym i zlewnią gnojówki) ale jak będzie w istocie tego nie wie jeszcze nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 22.02.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Ivonesca w jednym z wątków próbowałem cię podpytać o ilość i powierzchnię sumaryczną okien, ale chyba tam ostatnio nie zaglądałaś - odpowiedz tutaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Drogie Wrocławiaki, czy możecie podliczyć swoje spotkania? Ciekawa jestem , jak wygląda integracja forumowa w realu. pozdrawiam piękny Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Bartt- sorrki, ale ostatnio mialam zawirowania w robocie i nie bywalam na forum. Tak jak Ci napisalam w tamtym watku - wiadomosc masz mailem. Opalko - toz to chyba tylko pytac naszego"ojca" Frankaia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 W takim razie "ojcze" Frankai daj mi dane do statystyki. Jaka u was pogoda?U nas słońce,ale zima trzyma.Dłuuuuuga ta zima, co?Robicie coś na swoich budowach. Jak sie sprawuje nowy burmistrz Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.02.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 A słonko wychodzi z siebie by nas zaprosić na majówkę, ( może marcówkę ? ). Hej kto żyw, na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.02.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Opal - sorry, ale ja nie znam wszystkich spotkań. Ja mogę napisać o moich: 03.03.2002 - Wrocław, 10.03.2002 - Warszawa, 19.05.2002 - Wrocław. Oprócz tego indywidualne: Dziuba, Luśka*2, Aereco_rf.U mnie temperatura jest teraz +1F, co jest ewenementem. Dziś mam pierwsze spotkanie z szefem. Zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Ojej, jak skrupulatnie. Wynika z tego,że spotkań ogólnych było-2? Wpisuję do statystyki zatem. ps. Nie ma to jak spotkanie z towarzystwem niedoli.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.02.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Opal - nie. Spotkań w których ja uczestniczyłem. Potem były jeszcze pewnie 2 kolejne. Wywołajmy tu Dobrzykowice i Rynia. Może oni uzupełnią. Ivonesca - kiedy Ty brałaś udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Frankai - spotkanie o ktorym pisalam bylo w Oławie 06.10.2002 (U Agnichy???)i nie byłam niestety na nim bo moja młodsza pociecha kończyła wtedy dokładnie 2 lata i rodzinka mi się zjechała. Ale z tego co pamiętam na pewno była Yemiołka i dobrzykowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.02.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 byłem na tym spotkaniu w Oławie, to bylo moje drugie spotkanie, wcześniej bylem u Yemiołki, a trzecie spotkanie zorganizowalem osobiście u siebie na budowie. Wiem również że się odbyło spotkanie u Gagaty na którym niestety nie byłem Z tego co wiem to Frankai nie był na żadnym z powyższych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 dobrzykowice- a kiedy było to trzecie spotkanie jakos nie przypominam sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts