dobrzykowice 28.02.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 bylo bardzo kameralne (ze mną 5 osób) i odbylo sie jakoś na jesień bo pamietam jak szybko zrobiło się ciemno Bylo o tym tutaj pisane ale nie mogę się doszukać, tyle juz jest tych stron że aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 28.02.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Mój architekt właśnie zaczął próby podbijania ceny, zasłaniając się odstępnym dla projektantów instalacji. Czy znacie instalatorów z uprawnieniami, którzy mogą podbić projekt? Oczywiście nie za darmo. Instalacje właściwie rozplanowałem sam i wkurza mnie ewidentna próba wyłudzenia dodatkowej kasy. Dostał pierwsze ostrzeżenie jak się nie zreflektuje to jestem gotowy wycofac projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 02.03.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Zalezy jak sie z nim umowiles, ale architekci zawsze robią wielkie oczy, gdy jest mowa o konstrukcjach i instalacjach, nawet, gdy są to sprawy, jak sami mowią, oczywiste dla każdego majstra budowlanego. Jak sądzicie, kiedy bedzie wybudowana ta wschodnia czesc obwodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.03.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 nie sądzę aby było to zrealizowane w najblizszych latach, po drodze są jeszcze mosty które trzeba wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 A narazie budują mosty w Wielkopolsce, tam poszła cała kasa... A ja mam już numer budynku, dostałam "10b" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 noo we Wrocku też jeden buduja tylko nie tam gdzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 dobrzykowice,to Twój domek był przez chwilę w galerii?Zniknął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.03.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Alanta - czyli wyszło na to, że Twój domek jest "be" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Opal gdzie, gdzie ? Ja nic nie widziałem A wysłałem chyba z tydzień temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 05.03.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 dobrzykowice, jak robiłeś ławy? Z szalunkiem, folią czy lałeś beton prosto w ziemię (co tak odradza "Murator")? Pytam bo pewnie grunt u nas obu podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.03.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 rady Muratora to już dla mnie musztarda po obiedzie; normalnie bez niczego lałem w wykop, teraz pewnie bym wyłożył jeszcze folią, ale mam nadzieję że się nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.03.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Frankai, dobrze, że nie "błeeee" A to "be" zawsze się za mną ciągnie, zawsze chodziłam do klasy "b"... Pewnie będzie się mylił adres, jedni pomylą "b" z "6", inni "B" z "8"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.03.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 będziesz miała Alanta od samego początku same problemy, sugeruję sprzedaż domku i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 05.03.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jeszcze w sprawie tej obwodnicy, to czytalem, ze do 2008 nie ma jej w planie finansowym Wrocławia, moze wiec w kolejnej 10-latce. Rozmawialem tez z ludzmi od Drog i Autostrad, że z kasą to jest tak krucho, ze nawet planow nie wykonują. Czy macie dobry dojazd do swojej działki? Ja do asfaltu mam 125 metrow blota, ktore trzeba bedzie jakos z sąsiadami utwardzic. UM Sobotka sie nie kwapi, mają inne wydatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2003 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Alanta - no to będziesz miała wysoki numer - 106 lub 108. Ja kiedyś miałem szczęście do numeru "5" no i mój domek ma numer "5". Historia lubi się powtarzać Teraz za to mieszkam pod znacznie wyższym: 34800. Jeszcze nie wiem czym tu się kierują nadając tak wysokie numery, a na ulicy pewnie jest kilkanaście domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.03.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 KrzysiekS, czytałeś ostatnio Gazetę Wyborczą ? Co do dojazdu na działkę to w moim przypadku to jest istna tragedia, pierwotnie tą dróżką jeździły jedynie konne wozy na sianokosy a od zeszłego roku buduje się w sumie osiem domków. Wiecie ile musiało tam przejechać gruszek z betonem i transportu z materiałami budowlanymi ? Ostatni sąsiad "zostawił" na drodze zderzak, ja o mały włos się nie zakopałem na amen - tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 09.03.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Słuchajcie właśnie wróciłem z urlopu i ... wytrzymałem całe 5 dni bez forum. To uzlażnienie jednak daje się pokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.03.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Bartt - mi też się zdarzyło wytrzymać kiedyś, ale tylko dlatego, że na prawdę byłoby ciężko dorwać się do kompa. Obecnie w związku z moją aktywności w kwestii organizacji sobie życia w nowej pracy, nie mam czasu zbytnio się tu udzielać, ale czytuję kilka wątków. Obecnie korzystam z "kabla" i mam rzeczywisty transfer przy ściąganiu plików >200kB/s. Dawno marzyłem, żeby mieć coś takiego poza pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.03.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 A tak w temacie spotkania - jestem w trakcie rozmów z pewnym stolarzem o .. tarasie!!!!!! tarasie u nas za domem. Naszego projektu. To będzie duuży taras, drewniany cały (oprócz słupów), zadaszony i tam planuje zrobić spotkanko. NIEJEDNO. Jutro jedziemy negocjować cenę z ww. stolarzem. Stolarz jest z Długołęki. I ustalimy (mam nadzieję...) termin. Już teraz zapraszam!!! Ja na prawdę mam nadzieję, że to będzie niedługo. I mamy w planie MIESZKAĆ na tym tarasie od kwietnia do września. Minimum.A ja byłam na dwóch spotkankach - jedno ... u mnie.Drugie - .... nastrojowe Dobrzykowickie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Ja tylko wyciągam naszą grupę na górę!!No!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts