Betka 19.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam Grupę! Wojty jak tynki? Muszę koniecznie się wprosić na oglądanie ponieważ dalej nie wiem jakie tynki wybrać. Pozwolisz? Pytanie do niezastąpionej grupy- kto jest w posiadaniu namiarów na szambo i gaz w butli podziemnej? Może macie jakieć namiary godne polecenia - pleas Ja brałam szambo z probudu. Mają stronke i wszystko zamawiasz przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 19.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Kochani, poratujcie namiarami na dobrego cieślę - chodzi mi o wykonanie samej więźby dachowej. Dzięki wielkie! monbor Mogę Ci polecić swojego. Trochę o nim pisałem w dzienniku, jutro mają u mnie kończyć. Póki co jestem zadowolony - do budowy dachu nie zużyli ani jednego kawałka blachy-wszystko zrobione jak za starych, dobrych czasów Nie wiem jak u niego wygląda sprawa z czasem- na pewno najbliższe 2-4 tygodni ma zajęte, co później - nie wiem. Pracują we 3 ("firma" rodzinna) od 8 do 18. Kontakt: Stanisław Janik , 603 274 169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 19.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam wszystkich Forumowiczów z Grupy Wrocławskiej,rozpoczynam swoją przygodę z BUDOWĄ w przyszłym miesiącu. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy pójdzie to w miarę gładko. Obecnie poszukuję dobrego i pewnego kierownika budowy. Poratujcie jakimś kontaktem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.06.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 witam! wszystkie kontakty, a raczej wiekszosc, znajdziecie na stronie grupy wroc., ktorej link znajduje sie w mojej stopce i z tego co sie orientuje rowniez w stopce dabell A tak w ogole to ostanio nikt nie przesylal nowych namiarow na "misow"... jesli macie cos to wysylajcie na moja skrzynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.06.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no proszę, proszę, kto tu się pojawił kliknęłam ...a co do kory to nam tez nie starczyło jeździł po Wrocławiu kiedyś taki samochód oklejony, jechałam za nim i spisałam numer - i tam zamowiliśmy ostatecznie taką w workach, nie pamiętam po ile... chyba worek 80l za 6 złotych, oto ew. namiary 062/733 27 96, 601 845 642/.../ No proszę, niby kobieta a zawsze mozna na Ciebie liczyć Namiary sprawdzę a Ty mi powiedz jak mogę Ci się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.06.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no proszę, proszę, kto tu się pojawił kliknęłam ...a co do kory to nam tez nie starczyło jeździł po Wrocławiu kiedyś taki samochód oklejony, jechałam za nim i spisałam numer - i tam zamowiliśmy ostatecznie taką w workach, nie pamiętam po ile... chyba worek 80l za 6 złotych, oto ew. namiary 062/733 27 96, 601 845 642/.../ No proszę, niby kobieta a zawsze mozna na Ciebie liczyć Namiary sprawdzę a Ty mi powiedz jak mogę Ci się odwdzięczyć co to znaczy niby kobieta podejrzewam że większość w tej grupie to kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no proszę, proszę, kto tu się pojawił kliknęłam ...a co do kory to nam tez nie starczyło jeździł po Wrocławiu kiedyś taki samochód oklejony, jechałam za nim i spisałam numer - i tam zamowiliśmy ostatecznie taką w workach, nie pamiętam po ile... chyba worek 80l za 6 złotych, oto ew. namiary 062/733 27 96, 601 845 642/.../ No proszę, niby kobieta a zawsze mozna na Ciebie liczyć Namiary sprawdzę a Ty mi powiedz jak mogę Ci się odwdzięczyć co to znaczy niby kobieta podejrzewam że większość w tej grupie to kobiety tak tak ja też jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.06.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no, ja też jestem kobieta (nawet w firmie podwojnej, chociaz ta 2 czesci to jeszcze niewiadomo), ale nieraz jestm facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no proszę, proszę, kto tu się pojawił kliknęłam ...a co do kory to nam tez nie starczyło jeździł po Wrocławiu kiedyś taki samochód oklejony, jechałam za nim i spisałam numer - i tam zamowiliśmy ostatecznie taką w workach, nie pamiętam po ile... chyba worek 80l za 6 złotych, oto ew. namiary 062/733 27 96, 601 845 642/.../ No proszę, niby kobieta a zawsze mozna na Ciebie liczyć Namiary sprawdzę a Ty mi powiedz jak mogę Ci się odwdzięczyć co to znaczy niby kobieta podejrzewam że większość w tej grupie to kobiety tak tak ja też jestem kobietą czyli dobrze się ukrywałeś do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 No ładnie, z tego wynika że Skłodowska Curie chyba też była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 20.06.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 To ja też !! (kobitka) Dobrzykowice to ja podaje namiar jak tak ładnie dziękujesz. Ja mam troszke taniej bo płaciłam za worek 5,50, no chyba, że już zamówiłeś. Mam tylko telefon 627331359. Ten Pan poda Ci pewnie do szefowej, bo ja zgubiłam. Zawsze musze zapodziać wszystkie fajne numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.06.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 To ja też !! (kobitka) Dobrzykowice to ja podaje namiar jak tak ładnie dziękujesz. Ja mam troszke taniej bo płaciłam za worek 5,50, no chyba, że już zamówiłeś. Mam tylko telefon 627331359. Ten Pan poda Ci pewnie do szefowej, bo ja zgubiłam. Zawsze musze zapodziać wszystkie fajne numery Ja niestety jestem tylko facetem ale spróbujemy oczarować panią szefową w celu uzyskania lepszej ceny ...a tak swoją drogą to na szczęście nie wszystkie fajne numery można zapodziać, no chyba że ktoś się nabawi amnezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 20.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Betka dzięki za namiar, jakiej wielkości braliście szambo, na ile osób? Zastanawiam się nad szambem z tworzywa sztucznego (nie beton) czy takie ktoś sprzedaje? Powiedz, jeśli pamiętasz, jak załatwialiście formalności związane z szambem. Wyczytałam z mojego pozwolenia na budowę, że muszę zgłosić to osobnym wnioskiem. Niby prąd tez musiałam zgłaszać osobnym wnioskiem ale nic takiego nie robiłam i prąd mam już na działce. Nic z tego nie rozumiem. To samo dotyczy wody i zbiornika na gaz (podziemnego) co z papierologią? dobrzykowice tylko nie czaruj szefowej w stylu "niby kobieta a fajnie się z Panią gada" Wojty gdzie nawiali ci tynkarze? Mam nadzieję, że się odnajdą niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 20.06.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Betka dzięki za namiar, jakiej wielkości braliście szambo, na ile osób? Zastanawiam się nad szambem z tworzywa sztucznego (nie beton) czy takie ktoś sprzedaje? Witaj! Ja dołaczam sie do prośby szukam w sumie b. taniego szamba bo za 3 lata ma byc w Chrząstawie kanalizacja może ktoś ma namiar na jakąs firmę która tanio robi szamba np betonowe? pozdrawiam i dziękuje flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Betty, no i udalo mi sie wreszcie skontaktowac z tynkowcami, co 2 to nie 1 (moj Wojcio od 3 dni probowal z roznych telefonow do nich dzwonic i nie odbierali...) Pan bardzo przepraszal, opowiadal o zepsutym agregacie (nie wiem co zepsuty agregat ma do nieodbierania tel.) itp. Ostatecznie powidzial, ze zjawia sie na pewno w tym tygodniu (tak kolo czwartku). Pozostala mi tylko wiara... Bylam też dzisiaj pogadac w Novofermie o branie (wczesniej tylko mailowo sie kontaktowalismy). Po rabatach - calosc (czyli brama zloty dab, 200/250) 3800 brutto z montazem. Hmm co o tym sadzicie?? Jutro przyjezdzaja do nas na budowe z Normstahla-wtedy tez maja powiedziec ostateczna cene. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 20.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 W probudzie chyba taniego szamba nie ma. Tzn nie wiem jak to jest tanio. Wiem, że niektórzy załatwiają jakieś zbiorniki po różnych dziwnych rzeczach, ale to trzeba poszukać. Rzeczywiście może się nie opłacać kupować szamba za 2tyś. Trzeba jeszcze zapłacić za transport. Łączony kosztuje 1400zł. Nie wiem jaka jest różnica jak bierzesz samemu. No i może tak spróbować bez Vatu......Ja mam jednokomorowe ze wzmocnioną płytą najezdną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monbor 20.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kochani, poratujcie namiarami na dobrego cieślę - chodzi mi o wykonanie samej więźby dachowej. Dzięki wielkie! monbor Mogę Ci polecić swojego. Trochę o nim pisałem w dzienniku, jutro mają u mnie kończyć. Póki co jestem zadowolony - do budowy dachu nie zużyli ani jednego kawałka blachy-wszystko zrobione jak za starych, dobrych czasów Nie wiem jak u niego wygląda sprawa z czasem- na pewno najbliższe 2-4 tygodni ma zajęte, co później - nie wiem. Pracują we 3 ("firma" rodzinna) od 8 do 18. Kontakt: Stanisław Janik , 603 274 169 Mikrusek-piękne dzięki za namiary! spotkanie już umówione. Czekam na wieści z wyników castingu na wykonawców pompy ciepła. My bierzemy mocno pod uwagę firmę "SŁAWCO" Sławomira Szynki - "czy ktoś ich dobrze zna"??? Pozdrawiam serdecznie! monbor /tez kobieta / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 21.06.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 szambo mam z probudu - dwukomorowe 10 m3 - wystarcza na ok. 4 tygodnie przy rodzinie 4 osobowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No ładnie, z tego wynika że Skłodowska Curie chyba też była kobietą Skłodowska Skłodowską ale Kopernik ta to dopiero była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts