Frankai 18.03.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Teraz zauważyłem, że masz ujawniony e-mail, więc wysyłam tam zamiast na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.03.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Smoku, będąc mężny od urodzenia nie boję się i stawię się. Słyszałem, że smoki śpią na złocie, szafirach, rubinach ... może wreszcie jakoś sfinansuję swoją budowę . Zamiast owieczki wezmę osiołka - to nasz sympatyczny czworonóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.03.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Bartt, masz osiołka ? Ekstra, weź go ze sobą ( obiecuję, że nie zjem go). Wysyłam Ci szczegoły mailem (wieczorkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Odczytałam priva i tutaj też - zgłaszam się na spotkanie do Smoka !!!!! Proszę o konkretne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.03.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 19.03.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Ja się melduję (może nie stara gwardia, ale.. ). Planuję stawić się z żoną. A weźcie na to spotkanie swoje projekty i inne takie interesujące rzeczy, OK? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 19.03.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Smok, a Ty w ogóle masz coś na tej działce? jakiś pieniek chociaż, żeby usiąść?Czy same chaszcze? Bo ja niespecjalnie mam jakiś przenośny sprzęt. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 własnie, wlasnie...co należy zabrać i czy będą jakies dzieciaczki, bo nie wiem czy zabierać swoje (10 i 2 lata). No, i czy zabierac męża ? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.03.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Ivonesca - zabrać i męża i dzieciaki. Jak nie będzie innych, to będą się bawić w trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.03.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 No właśnie podaj na jakie warunki gruntowe się nastawić. Błocko po pachy, czy tylko po kolana Miejsce zadaszone, czy w razie deszczu odwołujemy imprezę. Przydał by się też nr komórki, może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.03.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Już jestem i odpisuję. (bardzo się cieszę z zainteresowania). Już zbieram chrust na ognisko, tak więc jeśli pogoda dopisze, zapalimy ognicho. Chaszcze wyciąłem i mamy miejsce do zabawy, tak więc dzieci nie będą się nudzić. Co do warunkow gruntowych haha to proponuję obuwie sportowe (poki co błocka nie ma, za to ładna trawka). Weźcie tylko kocyki, rozłożymy je na paletach, są też pieńki dębowe . W razie deszczu twu twu twu, przeniesiemy się pod dach. Traficie łatwo. Z Wrocławia ulicą Wilkszyńską. Wilkszyn zaczyna się 200m za tablicą Wrocław. Zdjęcie i nr tel wysylam mailem. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-03-19 22:44 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2003 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 A propos Smoków. Jako Wrocławianie znacie pewnie bajkę o Smoku Wawelskim pióra Andrzej Waligórskiego? Jak się pomylę, to poprawcie (nie mam ani tekstu, ani nagrania): "Na Wawelu w grocie, żył smok co jadał same łakocie. Szynki, myszy oraz mszyce, ale najchętniej dziewice. Jak codziennie jedną wpieprzy, to zaraz ma humor lepszy. Zaraz staje na ogonie i prześlicznie ogniem zionie. Król więc kazał swej policji, utrzymywać go w kondycji. Lecz wnet dziewic zabrakło, choć jeżdzili aż pod Nakło. { Do dziś dnia po tym bezprawiu - nie ma dziewic we Wrocławiu } Smok schudł, osowiały siedział i nie ryczał, tylko ... pierdział? Król więc wpadł na pomysł z rana, by smokowi dać barana, co ma równie głupie lica i jest durny jak dziewica. Jednak po takiej porcji, smok natychmiast dostał torsji. Wodę z Wisły wypompował i jak persching eksplodował. Wniosek? Przez błędne metody, mamy dziś deficyt wody. <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-03-20 01:45 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2003 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 chyba nie zrobiłem zbyt dobrej reklamy spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Frankai - no, no, no, cóż za zdolnosci ! Mam nadzieją ze mimo wszystko spotkanie się odbędzie Smok - mam nadzieję że nie będzie zimno dobrzykowice - gdzie jestes? bedziesz na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 ha ha ha, coś w tym jest, Frankai, coś w tym jest. (gratulacje, żeby tak z pamięci...) Zimno Ivon ? Przecież: " Zaraz staje na ogonie I prześlicznie ogniem zionie" Oj, będzie się działo... byle chałupa się ostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.03.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Dobrzykowi wysyłałem privy, maile i nic, przepadł, na forum też się nie pojawia. Może macie do Niego tel ? Jesli tak to zaproście w moim imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 wysłałam do dobrzyka SMS - czekamy na odzew Smoku - to w końcu na którą ostatecznie jest spotkanie? I jesli bedzie ognicho to rozumiem ze mamy zabrać kiełbachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.03.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Proponuję godzinę 13,00, a może wcześniej ? Szkoda dnia. Proszę napiszcie, wszak Tarbud trwa trzy dni, sam wybieram się w piątek. Pozbieram ulotki. Ivon, kiełbachę, mięsiwa i miód w beczkach. Dębinę już zbieram w okolicznych borach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 A może chcecie bajkę "O Wandzie co Niemca chciała"? Nie? No to Wam napiszę, ale później, bo teraz muszem do robotyi załatwić prawko. Wczoraj zdałem egzamin na Tip-a Niestety nie mogli mi go wydać, bo w całym stanie SoS nie pracował z powodu awarii systemu komputerowego. Może hackerzy z Iraku biorą odwet Jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu załatwię sobie jeszcze Top-a. Tak, tak - prawko tu się nałatwia na Tip-Top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Smok - OK, weźmiemy co trzeba , dzięki na obrazkową instrukcję dotyczącą dojazdu do" smoczej jamy". To kto tak wlasciwie bedzie? Acha, 13 może być, wczesniej to tylko 12, bo moja połowica do południa u dentysty. Frankai - o co chodzi z tym TIP i TOP-em ?, bom nie rozumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts