wels 13.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Huhraku , widzę, że się zabierasz za ogrodzenie, liczyłeś ile Cię ono wyniesie? Chodzi mi głównie o robociznę, no chyba że własna pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.08.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 ... Miło będzie mi Ciebie poznać ujawniłeś się gdzieś na forum? Może i ja Ciebie zapamiętałam? Pozdrawiam Żaba zostałaś namierzona. Może to jakiś cichy wielbiciel Witam grupę WROCŁAWSKĄ Jabko a ja Ciebie namierzyłam w Forum on line Dziewczyny koniecznie idźcie popatrzeć.....nie pożałujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 14.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Huhraku , widzę, że się zabierasz za ogrodzenie, liczyłeś ile Cię ono wyniesie? Chodzi mi głównie o robociznę, no chyba że własna pozdrawiam Ela Nie wiem ile kosztuje jest w cenie kontraktu. Jedynie musze dopłacić za krawężniki i bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 14.08.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Cześć,Możecie polecić jakieś firmy parkieciarskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.08.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej, pamietacie, jak pisalam ze tynkarze napisali, ze przyjada w poniedzialek, 14 sierpnia. No i jak mozna bylo sie domyslec - nie przyjechali . Naprawde radze uwazac na nich . Pitt, a do ciebie dzisiaj przyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wrzucilam dzisiaj 3 namiary - elektryka od marzki, koparke od huhraka i murarza, ale nie wiem od kogo, bo dostalam namiar mailowo podpisanego imieniem i nazwiskiem, bez nicka forumowego i mimo dedukcji nie bylam pewna od kogo a pelnych danych wolalam nie wpisywac Anndy, chcialam też wpisac twojego tynkarza, pamietam ze kiedys podawales nr telefonu - wyslij mi pelne namiary na prv . Nio i tyle, wiecej namiarow ostanio nie zauwazylam na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitt 14.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej, Pitt, a do ciebie dzisiaj przyjechali? Wojty, przyjechali z tego co mówili jutro jadą do Ciebie pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 14.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej, Pitt, a do ciebie dzisiaj przyjechali? Wojty, przyjechali z tego co mówili jutro jadą do Ciebie pzdr Piotrek Jutro???? Chyba znowu ściema... Wojty wysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.08.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Kochana grupo,podajcie jakieś namiary na ekipę budowlaną,zaczynam wiosną 2007 na zachód Wrocka a dokładnie Mrozów.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.08.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Hej, Pitt, a do ciebie dzisiaj przyjechali? Wojty, przyjechali z tego co mówili jutro jadą do Ciebie pzdr Piotrek Jutro???? Chyba znowu ściema... Wojty wysłałem na priva. Tia, to po co pisal ze przyjedzie w poniedzialek?????????!!!!!!!!!!!!!! Specjalnie wrocilismy wczesniej z wycieczki (jedynego w tym roku odpoczynku)!!!!! Tragedia!!! Anndy, zareaz umieszcze namiaryt na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 15.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ja z mojego fachowca od dachow nie jestem zadowolona, kominy poprawial juz 3 razy, a po ostatnich ulewach byly mokre. Najlepsze, ze teraz pojechal robic dachy do Anglii. Jesli chodzi o dachy to slyszalam dobre opinie o Panu Tadeuszu Dudzie - namiary podam jutro jak sprawdze. Nie wybralam go bo byl sporo drozszy od mojego - ale teraz nie wiem czy bylo warto. Pana od plty i ocieplenia potrzebuje na poczatek pazdziernika. potwierdzam dobrą opinie o p. Dudzie , ktory u mnie wykonał dach bardzo miły i kompetentny człowiek , polecam , mój dach zdaniem wielu fachowców jest wykonany super , wiec jeśli p. Duda ma tylko wolny termin bierz bez zastanowienia pozdrawiam Mógłbym prosić o namiary na p.Dudę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 15.08.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Wojty namiar na murarzy jest ode mnie my na razie jestemy zadowoleni z tynkarzy p. Tracza. Chlopaki bardzo pracowite i błyskawicznie praca idzie naprzód. Jeden minus za to, że 2 kable do alarmu zatynkowali i trzeba podkuć i powycišgać bo nie ma ladu po nich dobrze, że szybko zauważyłam kiedy jeszcze tynkarze u nas sš i pozostałych kabli nie zatynkowali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 15.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ja z mojego fachowca od dachow nie jestem zadowolona, kominy poprawial juz 3 razy, a po ostatnich ulewach byly mokre. Najlepsze, ze teraz pojechal robic dachy do Anglii. Jesli chodzi o dachy to slyszalam dobre opinie o Panu Tadeuszu Dudzie - namiary podam jutro jak sprawdze. Nie wybralam go bo byl sporo drozszy od mojego - ale teraz nie wiem czy bylo warto. Pana od plty i ocieplenia potrzebuje na poczatek pazdziernika. potwierdzam dobrą opinie o p. Dudzie , ktory u mnie wykonał dach bardzo miły i kompetentny człowiek , polecam , mój dach zdaniem wielu fachowców jest wykonany super , wiec jeśli p. Duda ma tylko wolny termin bierz bez zastanowienia pozdrawiam Mógłbym prosić o namiary na p.Dudę? Witaj Ja polecam mojego cieślę Roberta Cepina, nie do końca jest prawdą że jest drogi ... (tak jak jest napisane na stronie naszej o Misiach) ale jego praca na prawdę jest godna podziwu robi wszystko b. dokładnie Jestesmy zadowoleni wlasnie kladzie się dachóweczka))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 marzka - tak tez podejrzewalam, ale nie bylam pewna flowera a ile pracilas swojemu ciesli, bo moze zamiast pisac "drogi" napiszemy cene, bo ocena "drogosci", jak widac jest wzgledna podobno tynkarze sa teraz u mnie na dzialce - wlasnie moja pierwsza polowa pojechala na budowe i dzwonil do mnie-ja ostanio szanuje swoje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 podłacze się do pytania o piasek i rozwinę w stronę podsypki. Tylko,że ja buduję na południu. Gdzie najlepiej tu kupować te rzeczy? pozdrowka spróbuj w Żernikach - na ul. Brzozowej jest gość, który sprzedaje piasek jest też firma w Bielanach - bodajże Transpiach albo tam gdzie ja brałem - hurtownia Vigma Berg w Wysokiej 300 zł / 27 t podsypki pozdrawiam sąsiadkę z IWIN Piotrek (z ul. Polnej) O czesc!dopiero teraz to zauważyłam! pozdrawiam sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 15.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 flowera a ile pracilas swojemu ciesli, bo moze zamiast pisac "drogi" napiszemy cene, bo ocena "drogosci", jak widac jest wzgledna Czesc placiłam 41 zł za m2 pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 15.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Czy możecie polecić dobrą ekipę murarzy z okolic Jelcza-Laskowic z góry dziękuję wels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 15.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ja z mojego fachowca od dachow nie jestem zadowolona, kominy poprawial juz 3 razy, a po ostatnich ulewach byly mokre. Najlepsze, ze teraz pojechal robic dachy do Anglii. Jesli chodzi o dachy to slyszalam dobre opinie o Panu Tadeuszu Dudzie - namiary podam jutro jak sprawdze. Nie wybralam go bo byl sporo drozszy od mojego - ale teraz nie wiem czy bylo warto. Pana od plty i ocieplenia potrzebuje na poczatek pazdziernika. potwierdzam dobrą opinie o p. Dudzie , ktory u mnie wykonał dach bardzo miły i kompetentny człowiek , polecam , mój dach zdaniem wielu fachowców jest wykonany super , wiec jeśli p. Duda ma tylko wolny termin bierz bez zastanowienia pozdrawiam witam grupe -- Alica jaki jest Twój dach i czym kryty ? Jak długo zajęło p. Dudzie jego wykonanie -i jak to wyglądało cenowo ? Możesz podać namiary tel.do niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam grupę. Przed tynkowaniem radze porobić zdjęcia każdego pomieszczenia tam gdzie idą kable .Pamięć ludzka jest ulotna i za parę lat nie bedziecie pamiętali gdzie który kabel idzie.A tak obejrzycie zdjecie opisanego pomieszczenia i będziecie wiedzieli jak idą .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 16.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam grupę. Przed tynkowaniem radze porobić zdjęcia każdego pomieszczenia tam gdzie idą kable .Pamięć ludzka jest ulotna i za parę lat nie bedziecie pamiętali gdzie który kabel idzie.A tak obejrzycie zdjecie opisanego pomieszczenia i będziecie wiedzieli jak idą .Pozdrawiam Wiech Za parę lat?? Wiech ja już nie pamiętam. A tynki robili 3 miesiące temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts