Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

...

Miło będzie mi Ciebie poznać :D

ujawniłeś się gdzieś na forum?

Może i ja Ciebie zapamiętałam?

Pozdrawiam :D

Żaba zostałaś namierzona.

Może to jakiś cichy wielbiciel :lol:

Witam grupę WROCŁAWSKĄ :wink:

Jabko a ja Ciebie namierzyłam w Forum on line 8) 8) 8)

Dziewczyny koniecznie idźcie popatrzeć.....nie pożałujecie 8) :wink: :D

Wrzucilam dzisiaj 3 namiary - elektryka od marzki, koparke od huhraka i murarza, ale nie wiem od kogo, bo dostalam namiar mailowo podpisanego imieniem i nazwiskiem, bez nicka forumowego i mimo dedukcji nie bylam pewna od kogo :oops: a pelnych danych wolalam nie wpisywac ;)

Anndy, chcialam też wpisac twojego tynkarza, pamietam ze kiedys podawales nr telefonu - wyslij mi pelne namiary na prv :).

Nio i tyle, wiecej namiarow ostanio nie zauwazylam na forum :roll: .

Hej,

Pitt,

a do ciebie dzisiaj przyjechali?

Wojty,

przyjechali

z tego co mówili jutro jadą do Ciebie :)

pzdr

Piotrek

Jutro???? Chyba znowu ściema... Wojty wysłałem na priva.

Tia,

to po co pisal ze przyjedzie w poniedzialek?????????!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Specjalnie wrocilismy wczesniej z wycieczki (jedynego w tym roku odpoczynku)!!!!! Tragedia!!!

Anndy, zareaz umieszcze namiaryt na stronie

ja z mojego fachowca od dachow nie jestem zadowolona, kominy poprawial juz 3 razy, a po ostatnich ulewach byly mokre.

Najlepsze, ze teraz pojechal robic dachy do Anglii.

Jesli chodzi o dachy to slyszalam dobre opinie o Panu Tadeuszu Dudzie - namiary podam jutro jak sprawdze. Nie wybralam go bo byl sporo drozszy od mojego - ale teraz nie wiem czy bylo warto.

Pana od plty i ocieplenia potrzebuje na poczatek pazdziernika.

potwierdzam dobrą opinie o p. Dudzie , ktory u mnie wykonał dach bardzo miły i kompetentny człowiek , polecam , mój dach zdaniem wielu fachowców jest wykonany super , wiec jeśli p. Duda ma tylko wolny termin bierz bez zastanowienia

pozdrawiam

Mógłbym prosić o namiary na p.Dudę?

Wojty namiar na murarzy jest ode mnie :-)

my na razie jestemy zadowoleni z tynkarzy p. Tracza. Chlopaki bardzo pracowite i błyskawicznie praca idzie naprzód. Jeden minus za to, że 2 kable do alarmu zatynkowali i trzeba podkuć i powycišgać bo nie ma ladu po nich :-) dobrze, że szybko zauważyłam kiedy jeszcze tynkarze u nas sš i pozostałych kabli nie zatynkowali.

pozdrawiam

ja z mojego fachowca od dachow nie jestem zadowolona, kominy poprawial juz 3 razy, a po ostatnich ulewach byly mokre.

Jesli chodzi o dachy to slyszalam dobre opinie o Panu Tadeuszu Dudzie - namiary podam jutro jak sprawdze. Nie wybralam go bo byl sporo drozszy od mojego - ale teraz nie wiem czy bylo warto.

potwierdzam dobrą opinie o p. Dudzie , ktory u mnie wykonał dach bardzo miły i kompetentny człowiek , polecam , mój dach zdaniem wielu fachowców jest wykonany super , wiec jeśli p. Duda ma tylko wolny termin bierz bez zastanowienia

pozdrawiam

Mógłbym prosić o namiary na p.Dudę?

Witaj

Ja polecam mojego cieślę Roberta Cepina, nie do końca jest prawdą że jest drogi ... (tak jak jest napisane na stronie naszej o Misiach) ale jego praca na prawdę jest godna podziwu robi wszystko b. dokładnie

Jestesmy zadowoleni wlasnie kladzie się dachóweczka)))

marzka

- tak tez podejrzewalam, ale nie bylam pewna :lol:

flowera

a ile pracilas swojemu ciesli, bo moze zamiast pisac "drogi" napiszemy cene, bo ocena "drogosci", jak widac jest wzgledna ;)

podobno tynkarze sa teraz u mnie na dzialce - wlasnie moja pierwsza polowa pojechala na budowe i dzwonil do mnie-ja ostanio szanuje swoje nerwy ;)

podłacze się do pytania o piasek i rozwinę w stronę podsypki. Tylko,że ja buduję na południu. Gdzie najlepiej tu kupować te rzeczy?

pozdrowka

spróbuj w Żernikach - na ul. Brzozowej jest gość, który sprzedaje piasek

jest też firma w Bielanach - bodajże Transpiach

albo tam gdzie ja brałem - hurtownia Vigma Berg w Wysokiej 300 zł / 27 t podsypki

pozdrawiam sąsiadkę z IWIN :D

Piotrek (z ul. Polnej)

O czesc!dopiero teraz to zauważyłam! pozdrawiam sąsiadów!

pozdrawiam

witam grupe -- Alica jaki jest Twój dach i czym kryty ? Jak długo zajęło p. Dudzie jego wykonanie -i jak to wyglądało cenowo ? Możesz podać namiary tel.do niego ?

Witam grupę. Przed tynkowaniem radze porobić zdjęcia każdego pomieszczenia tam gdzie idą kable .Pamięć ludzka jest ulotna i za parę lat nie bedziecie pamiętali gdzie który kabel idzie.A tak obejrzycie zdjecie opisanego pomieszczenia i będziecie wiedzieli jak idą .Pozdrawiam Wiech

Za parę lat?? Wiech ja już nie pamiętam. A tynki robili 3 miesiące temu...