halszka.ka 27.08.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Moi mili, zwracam się do wszystkich - którzy etap stanu surowego kończą lub już dawno zakończyli - sypnijcie proszę kontaktami. Nie wiem czy z wykończeniówką jest podobnie, ale murarze są totalnie pozajmowani, a może (mam nadzieję) to tylko ci, z którymi my się kontaktowaliśmy. Mamy zakończony stan O, materiał na ściany czeka, a ekipa, z którą byliśmy umówieni na całe murowanie....... no cóż, szkoda gadać. Tak więc PROSZĘ O NAMIARY NA MURARZY. Budowa w Tyńcu Małym. Halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Czy wy widzieliście przed budową domki wybudowane według swoich upatrzonych projektów? W 100 % trzeba koniecznie zobaczyć dom przed wybudowaniem. My po kupieniu projektu znaleźliśmy taki sam dom już zamieszkany w niedalekej okolicy (naszczęscie). Dzięki uprzejmości właścicieli obejżeliśmy go i faktycznie zupełnie inaczej się odbiera niż na projekcie - wprowadziliśmy po tej wizycie kilka istotnych zmian. Między innymi likwidujemy 2 balkony zostaje tylko 1 i likwidujemy małe lukarny. No i zmieniamy szerokości niektórych okien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 28.08.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Cześć dziewczyny ! Kurcze pieczone ale was dużo no już 5 sztuk się doliczyłam , nie sądziłam , że moje pytanko będzie miało taki odzew . Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamy , zdrówka życze i powodzenia na budowach . marpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregMarzden 28.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej ludzie Mam pytanie. Wiecie gdzie mozna dostac we Wrocławiu lub okolicach dobra zwykla cegle 150, ktora nadawalaby sie na wymorowanie ozdobnych scianek dzialowych w domu? Myslalem o klinkierze recznie formowanym, ale jego cena mnie zabija... Dzieki za pomoc! /Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kochani moi a może polecicie jakieś dobre i tanie hurtownie z materiałami budowlanymi,jestem na etapie szukania i ceny są naprawdę zróżnicowane,to co znacie fajne hurtownie?PozdrawiamDamro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.08.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 To jeszcze raz ja...., w sprawie ekip murarskich które w tym roku mają wolny czas,ciągle jeszcze mam nadzieję że jest - choćby jedna, choćby niewiem jaka...,tak mi się skojarzyło.Ale serio, ileś tam spraw nas goni, np.-transze w banku,-chcielibyśmy aby dzieci, rozpoczęły rok szkolny - następny, w nowej szkole(córka-podstawówkę, syn-gimnazjum),-no i co najważniejsze, to to, że baaaaaardzo chcemy....Wiem, czytam FORUM już od dawna, że wielu z was miało ciężkie przejścia z MISIAMI (z listy obdzwonieni) jednak, mimo to proszę o każdy kontakt, może z okolic Wrocławia, np:Strzelin, Kobierzyce, Sobótka itd, itp.. Pozdrawiamhalszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.08.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witaj Ja jestem po wielu probach znalezienia ekipy. W tym roku niestety wszyscy są zajeci. Z bólem serca umawiam sie na przyszłą wiosnę.Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.08.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Natalia, bardzo dziękuję za odpowiedź.Oczekuję mimo to z niecierpiwością na ewetualne namiary, choć próbuję się zbytnio nie nastawiać na pozytywny efekt, rozczarowanie boli... halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 To jeszcze raz ja...., ..... jednak, mimo to proszę o każdy kontakt Pozdrawiam halszka.ka Spróbuj tu, wprawdzie ja ich nie wybrałem bo nie mieli wtedy akurat wolnego terminu Pan Jacek 0509-742-149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 secam, duża buźka....może coś z tego będzie... halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 28.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 marpa dziękuję ze życzenia- sił musimy mieć za dwoje no i jeszcze budowa dabell nasz projekt jest dosyć popularny w okolicach Wrocławia, to dlatego że z Archipelagu. Jeszcze przed zakupieniem jego zwiedziliśmy trzy Irmy. Każdy z domów miał inaczej rozwiązą więźbę oraz układ pomieszczeń (sypialni). Zdecydowaliśmy sie na własną wersję i kupiliśmy projekt Oczywiście wersja parterowa bez użytkowego poddasza dla nas super Dach kopretowy. Damro z doświadczenia wiem, że nie ma tanich hurtowni. W zależności czego szukasz musisz obdzwonić lub pojeździć po kilku sklepach. U nas w grę wchodzą przeważnie cztery duże sklepy i wybieram tańszą ofertę. Chyba, że uda się na całość uzyskać odpowiadający rabat. Wiem, że to nie jest proste ale..... kto powiedział, że będzie łatwo halszka.ka podaję namiar na murarzy (budowali sąsiadom) p. Romek 605 684 942 p. Filipiak 696 410 215 próbuj dzwonić i sprawdź ich budowy jakby co Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.08.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Betty&M - na razie dziękuję,ale zadzwonię jutro, może już śpią.. Pahalszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Betty&M Dzięki za poradę Co do murarzy to spróbuj tu-p.Kola 607577228 Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 28.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 color]Dzieki, ale jeszcze mam prośbe: też szukam betonu komórkowego. Jeżeli to nie sprawi trudnosci, to daj namiar na bk z Milicza czy inny. Pozdrawiam. N. Stanko Witam Hurtownia Eljot ze Smardzowa k Oleśnicy / tel. 314-90-71-----ma taniej Suporex 24 -niż producent w Miliczu / pewno taka polityka fabryki , aby detalista nie zawracał gitary / W lipcu juz po podwyżce placiłam za beton komórkowy ---5,57 brutto Transport co prawda płatny --- 2. Natalia czy Ty masz jeszcze jakiś inny adres mailowy . Nie mogę Ci wysłać info o kosztach robocizny p. Tkaczyka ----------ppodany przez Ciebie mail [email protected] pozdr.MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 28.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Czy naprawdę nikt nie może mi polecic tartaku , w którym mogę dostac dobrą wieźbę ? Proszę o informacje czy sami ją impregnowaliście? MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 29.08.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam Czy mozecie mi polecic / udostepnic namiary na Fadrome do zdjecia humusu w okolicach Wilczyc / Kielczowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 29.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy naprawdę nikt nie może mi polecic tartaku , w którym mogę dostac dobrą wieźbę ? Proszę o informacje czy sami ją impregnowaliście? MTW1 Witaj ja kupowalam więźbę u Pana Jarochy z Chrząstawy Wielkiej na samym końcu Chrząstawy przy sklepie spożywczym duży dom pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 29.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam MTW 1 więżba w Prusach koło Łagiewnik Bek i Syn telefon gdzies zapodziałem. Aleksander Bogucki podaje namiary na fadrome 605-624-027. Powodzenia Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 29.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam ! mtw1- drewno kupowane bezpośrednio często jest złej jakości , tartaki nie chcą wymieniać wykręconych lub popękanych elelmentów , polecam , zakup drewna przez cieśle oni jako stali klienci dostają towar na wymiane , szybko tartaki coś dowiozą jesli braknie i problem masz z głowy . A cieśla jak kupisz sam to ci będzie marudziła , że nie takie , że za mokre , że za suche ...... DamroPolecam moja hurtownie BUDOSKŁAD na Grota Roweckiego , super obsługa , wal od razu na pięterko tam Pan Adam Wróblewski od ręki wyceni ci towar . NIGDY nie miałam z nimi problemów . Godne polecenia są jeszcze - BUDIMPOL on ma kilka oddziałów w całym Wrocławiu ,- ul. Opolska - była Gaja - AB Bechcicki - za Gają , mają też oddział w innej części miasta - ul. Armii Krajowej BUILIDR II Koledzy z forum też coś dopiszą POZDRAWIAM MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 29.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Betty&M - dziękuję za numery do murarzy, jeden zgodził się rozmawiać (ale posucha) czy p.Małgorzata Szot kierownikuje na Twojej budowie jak oceniasz jej pracę, POZDRAWIAM W ZIMNY I DESZCZOWY PONIEDZIAŁEK halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts