halszka.ka 03.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bardzo dziękuję za życzenia!!!!! Dziś, co prawda nastrój lepszy, ale główy problem - z ekipą - pozostał. Ale co tam, najwyżej będziemy kontynuować wiosną http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg A to - dla wszystkich obecnych, jak braknie, dajcie znać....(bez krępacji) lodówka pełna PA halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 hej halszka, ja też się przyłączam do spóznionych zyczennie martw się lepiej poczekac na dobra ekipę, koło mnie robiła taka super ekipa ostattnio mowila, ze ma terminy na wiosne, byli naprawde swietni....szybcy lopezi i do tego naprawdę niewiele do zarzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 03.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 cześć damro. dzięki Ci za pomoc. czy ktoś z Was wie gdzie można lokalnie kupic rolety w systemie INTEGRO systemu Beclever Rolety Integro można kupić u każdego sprzedawcy okien. Jeśli wybierasz Integro pamiętaj o przygotowaniu odpowiedniego kształtu nadproża pod ten system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 04.09.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Halszka - bardzo spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe , wszystkiego naj ,naj .no i chatki puchatki prosto z marzeń A może to jakaś okrągła data , bo mnie przy 30 złapała deprecha - jeju jaka stara jestem:))))) Dzięki za drinki ten zielony bardzo mi smakował , poproszę jeszcze jednego pozdrawiam marpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serTom 04.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Pilnie poszukuje misi do malej roboty (kilka dni) na poddaszu - wieniec dachowy, scianki konstrukcyjne i szczytowe) Czy ktos godny polecenia u kogos cos moze konczy i bedzie wolny w niedlugim czasie ? Piszcie na priv DziekiTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 04.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witajcie poszukuje firmy sprzedającej SZAMBA BETONOWE, okazało sie, ze probud nie przyjmuje zamowien do wiosny 2007, moze ktos zna firme z okolic dolnego śląska która sprzedaje szamba?DZieki serdeczne flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 04.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Witaj wyciągnęłam Twojego maila z naszej grupy masz moze namiary a tego gościa od szamb? pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 04.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Witaj wyciągnęłam Twojego maila z naszej grupy masz moze namiary a tego gościa od szamb? pozdrawiam flowercia Witam, ja też jestem na etapie poszukiwania szamba betonowego do Nadolic Wielkich. Mam kilka namiarów z Wrocławia, ale tu koszt szamba z montażem to około 5000,00 netto (bez montażu to ok. 3000,00 bez dojazdu). Koło Radomia też sprzedają szamba betonowe za około 2000,00 zł netto, z tym, że przewóz jednego szamba do Nadolic to koszt 2200,00zł. Jak jest więcej to koszt się rozkłada. Jutro napiszę wszystkie namiary na szamba jakie znalazłam i ceny na priva. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 04.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Hello budujący forumowicze! Czy ktoś ma kontener/barak/budę na budowie i już nie jest mu to potrzebne i chciałby odsprzedać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.09.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Hello budujący forumowicze! Czy ktoś ma kontener/barak/budę na budowie i już nie jest mu to potrzebne i chciałby odsprzedać??? Uzywanego nie mam ale mogę Ci polecić taki kupiony za 1500 zł stawiają na działce w cenie firma z wrocławia 071-346-24-73 http://preview.ggrzegorz.photosite.com/~photos/tn/4044741_348.ts1157434846832.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzięki secam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 05.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Witaj wyciągnęłam Twojego maila z naszej grupy masz moze namiary a tego gościa od szamb? pozdrawiam flowercia Witam, ja też jestem na etapie poszukiwania szamba betonowego do Nadolic Wielkich. Mam kilka namiarów z Wrocławia, ale tu koszt szamba z montażem to około 5000,00 netto (bez montażu to ok. 3000,00 bez dojazdu). Koło Radomia też sprzedają szamba betonowe za około 2000,00 zł netto, z tym, że przewóz jednego szamba do Nadolic to koszt 2200,00zł. Jak jest więcej to koszt się rozkłada. Jutro napiszę wszystkie namiary na szamba jakie znalazłam i ceny na priva. Pozdrawiam Magda Czesc Magda a moze spróbujemy razem cos zamowic? moze dadzą nam zniżke daj znac ? moj e-mail [email protected] lub gg 760652 pozdrawiam flowercia (Bogusia) Ja z najtanszych firm znalazłam firmę z sobotki -> przewoz montaz + kopanie 5 tys zł, pozostale firmy to koszty w okiolicach 6-7 tys...., nie mozemy czekac na Probud do wiosny, bo pamietajac ta zime to po roztopach woda byla na wys 40 cm w głąb ((( wiec montaz na wiosnę odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Hej, troche mnie nie bylo ostanio na forum...ale to dlatego, ze u nas jak nigdy naprawde sie dzialo W zeszlym tygodniu na placu boju dzialo sie a dzialo - mniej wiecej w tym samym czasie lub z 1 dniowym opoznieniem dzialay u nas ekipy od podlogówki, wylewek, ocieplenia zewnetrznego, dolnego zródla no i do tego jeszcze maz z tesciem dokanczali ogrodzenie....Uffff. Serce roslo!! Szkoda tyko ze nie mogam za dlugo siedziec i podziwiac tej "walki", ale poporstu nie bylo tam dla mnie miejsca - wszyscy mnie tylko przestawiali... W tym tygodniu systuacja sie juz unormowala - pracuja tylko panowie od ocieplen i od dolnego zrodla. Normalnie plaza w porownaniu do poprzedniego tygodnia. Teraz tylko czekam az sie skonczy to ocieplenie i zaczenie sie ocieplanie poddasza... Moglabym juz malowac pokoje, no a potem tylko panele i..., oj rozmrzylam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 05.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Witaj wyciągnęłam Twojego maila z naszej grupy masz moze namiary a tego gościa od szamb? pozdrawiam flowercia Witam, ja też jestem na etapie poszukiwania szamba betonowego do Nadolic Wielkich. Mam kilka namiarów z Wrocławia, ale tu koszt szamba z montażem to około 5000,00 netto (bez montażu to ok. 3000,00 bez dojazdu). Koło Radomia też sprzedają szamba betonowe za około 2000,00 zł netto, z tym, że przewóz jednego szamba do Nadolic to koszt 2200,00zł. Jak jest więcej to koszt się rozkłada. Jutro napiszę wszystkie namiary na szamba jakie znalazłam i ceny na priva. Pozdrawiam Magda Witam- postaram się wziąść namiary ale dopiero w poniedziałek bo nie moge dzisiaj skontaktować się z kolegą a jutro jade w delegacje i wróce w poniedziałek. Mam nadzieje że do poniedziałku poczekacie;-) Daje namiary na dobrą tanią ekipę od posadzek: p. Tomasz Buczek tel. 602-80-81-80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Widzialam, ze ostanio dyskutowano tu na temat projektu z 4-spadowym dachem. Mi osobiscie podobaja sie takie dachy - troche teraz nawet zaluje, ze zrobilismy dach 2 spadowy. No ale wszyscy krzyczeli, jak to drogo wychodzi ... No i szkoda ze ich sluchalam. Okazalo sie, ze o wiele drozsze od gasiorów sa dachówki skrajen - w Creatonie 1 dachówka skrajna kosztowal tyle co 1m2 podstawowej dachówki!!, a gasior, z tego co pamietam 1/3 ceny 1m2 dachówki. Poza tym odradzam naczółki - mam je i też zaluje - 1 trójnik kosztowal - jelsi dobrze pamietam gdziec ok 400zl . Poza tym duzo marnuje sie dachówki przy robieniu naczółka. Aha - nie ma co tez sie martwis słupami na poddaszu - po pierwsze w 2 spadowym tez sa slupy, a poza tym mozna zawsze je zastapic rama stalowa. Jedynym mankamentem moim zdaniem dachów wielospadowych jest zagospodarowanie poddasza - na górze - nie ma zadnej "wysokiej sciany" - wszystko pod skosem. Dlatego warto tak projektwac wtedy dom, zeby pokoje na poddaszu byly naprawde duze. No i z tego co slyszlam od uzytkowników, na tego typu dachach jest o wiele cieplej w lecie, a jak sa male pomieszczenia to wrecz duszno. Nie ma wiec co oszczedzac na ocieleniu poddasza. A co do tego konkretnego projektu - nie robilabym tylu balkonów, a na pewno nie "na wejsciu" - jeszcze nigldy nie widzialam wlascicieli domkow, ktorzy przesiaduja na balkonie, nad wejsciem, z widokiem na ulice. My mamy 1 balkon i to tylko z wyjsciem z naszej sypialni - lubie wietrzyc posciel, anie koniecznie biegac z nim na dól na taras.Specjalnie nie chcilam tez zeby bylo wyjscie z pokoju dzieci na balkon, ze wzglewdu na moje slabe nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 05.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Woyty co to są te naczółki Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 hej Grupo Jutro zasypuję fundamenty, w piątek stan zero Jak mniemam to jest obowiązkowy czas opicia etapu domu? Chciałabym dodać, że po tym etapie moge z czystą przyjemnościa polecić dwie hurtowne - Budoskład i Buildera - szczególnie dla południowców .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Xena z Xsary - ale Ci fajnie. Ja już wyczekuję tego momento z utęsknieniem. Ba! z utęsknieniem wyczekuję zdejmowania humusu! Ale już coraz bliżej ta godzina 0 mam nadzieję A do jakiego etapu chcesz dojść w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Xena z Xsary - ale Ci fajnie. Ja już wyczekuję tego momento z utęsknieniem. Ba! z utęsknieniem wyczekuję zdejmowania humusu! Ale już coraz bliżej ta godzina 0 mam nadzieję A do jakiego etapu chcesz dojść w tym roku? czesc kulko! w umowie mam napisane stan surowy otwarty 8 pazdziernika..... zobaczymy zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Woyty co to są te naczółki Pozdrawiam Damro naczólki to takie sciecia na koncach dachu http://www.e-dach.pl/gdp_artykul_zdjecia/07.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts