marzka 16.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 zapomiałam sorry -z przyjemnoscią Was poznam,postaram byc z Muratorem w Rynku,a propos POLANKA gratulacje druku w gazecie tak chcialam Was poznać ale nie dam rady dotrzeć na spotkanie jedziemy dzisiaj do mojej babci na urodziny. mam nadzieję, że następne spotkanie będzie za krótki czas to sobie odbiję miłego pifkowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć grupo dajcie mi prosze namiary na niedrogich i solidnych fachowców od ścianek działowych i sufitów z płyt g-k... plizzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 przykro mi ale niebędę na spotkaniu, napijcie się za mnie pszenicznego i do zobaczenia następnym razem Grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 16.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ja też chyba nie dam rady dzisiaj:( Nalot niezapowiedzianych znajomych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 16.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 POLANKA gratulacje druku w gazecie dzięki, dzięki. Właśnie się miałem pochwalić. A dla niezorientowanych: w Muratorze 10/2006 jest artykuł '15 kominków naszych czytelników' no i jednym z nich jest nasz. No i jest tam zdjęcie całej naszej czworki. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ale jak zgadnąc który?Jak było na spotkaniu Grupo?Jeszcze spicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 17.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Betty&M, widziałem wczoraj, że macie już CAL-owe drzwi . Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 17.09.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam grupę! Na spotkaniu było wesoło Kto nie przyszedł niech żałuje! Nie ma jak opowieści rodem z placu boju, a ile ciekawostek można się było nasłuchać Te miśki nasze Anndy ty to masz oko Dobrze wypatrzyłeś moje Calowski drzwi z szybką modelu "Garbaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i jest tam zdjęcie całej naszej czworki ale jak zgadnąc który? kominek Dagmary i Grzegorza. Pochwaliłem się nim kiedyś na forum i stąd publikacja. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 18.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Strasznie mi przykro, że nie dotarłam na spotkanie, ale miałam niespodziewaną wizytę Mam nadzieję, że niedługo zorganizujemy następne spotkanie. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 POLANKA gratulacje druku w gazecie dzięki, dzięki. Właśnie się miałem pochwalić. A dla niezorientowanych: w Muratorze 10/2006 jest artykuł '15 kominków naszych czytelników' no i jednym z nich jest nasz. No i jest tam zdjęcie całej naszej czworki. Grzegorz Gratulki wielgachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 na spotkaniu nie byłam byłam za to u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 18.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam forumowiczów!Poszukuję namiarów na sprawdzone w Waszych domach okna ( i drewniane, i plastiki: jeszcze nie wiem, na które się zdecyduję ). Chodzi mi o adresy porządnych firm. Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Słuchajcie, W przyszłym tygodniu chyba juz zaczniemy! Powiedzcie mi proszę - jak rozwiązaliście sprawę WC na budowie?Czy zamawialiści jakiś Toy-Toyek w fachowej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Hej, no co cóż, ci co nie przybyli na spotkanie niech teraz zaluja. Mi tez (znowu) zwalili sie goscie, ale ich skutecznie pozegnalam i na spotkanie, chociaz na koncówke przybylam . BYlo bardfzo fajnie - zalujcie, co którzy nie przybyli Co to WC to u nas murarze i dachowcy "jakos" sobie radzili. Obok bylo duze pole kukurydzy... Za to wykonczeniowcy nie mieli juz takiego szczecia bo na tym polu w tym roku zaczeto budowac, i musieli zbudowac sobie mala "zielona budke" z pozostayh po budowie desek i foli . Myslalam tez na poczatku o Toy-Toyu, ale obawualam sie kosztów, a poza tym murarze sami sie o cos takiego nieupominali, zreszta przychodzili i tak w kratke, wiec by mnie to niezle kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 18.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Słuchajcie, W przyszłym tygodniu chyba juz zaczniemy! Powiedzcie mi proszę - jak rozwiązaliście sprawę WC na budowie? Czy zamawialiści jakiś Toy-Toyek w fachowej firmie? My wykopaliśmy głęboką dziurę i zbiliśmy kibelek z palet, których dużo zostaje na budowie po rozładowaniu towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 18.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Słuchajcie, W przyszłym tygodniu chyba juz zaczniemy! Powiedzcie mi proszę - jak rozwiązaliście sprawę WC na budowie? Czy zamawialiści jakiś Toy-Toyek w fachowej firmie? Primo: gratuluję "STARTU" - trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie sie zwariowac secuno: mozna sposób syberyjski ... dwa kije .. na jednym wiesza sie kufajkę a drugim odgania od wilkow albo klasyczna "sławojka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja pojechałam po bandzie zamówiłam toy toya.....ale moja ekipa jest prawie z suwałk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 19.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Xena - a ile stoi taki luksus Uczestnicy spotkania - kto mi gwizdnął mojego MURATORA Troszeczkę mi zależy na tym "numerku" . halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 5 zeta za dzien i 69 za oproznianie co 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts