Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

zapomiałam sorry -z przyjemnoscią Was poznam,postaram byc z Muratorem w Rynku,a propos POLANKA gratulacje druku w gazecie

tak chcialam Was poznać ale nie dam rady dotrzeć na spotkanie :-( jedziemy dzisiaj do mojej babci na urodziny. mam nadzieję, że następne spotkanie będzie za krótki czas to sobie odbiję :-) miłego pifkowania

pozdrawiam

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

POLANKA gratulacje druku w gazecie

dzięki, dzięki.

Właśnie się miałem pochwalić.

A dla niezorientowanych: w Muratorze 10/2006 jest artykuł '15 kominków naszych czytelników' no i jednym z nich jest nasz. No i jest tam zdjęcie całej naszej czworki.

Grzegorz

Gratulki wielgachne :-)

Hej,

no co cóż, ci co nie przybyli na spotkanie niech teraz zaluja. Mi tez (znowu) zwalili sie goscie, ale ich skutecznie pozegnalam i na spotkanie, chociaz na koncówke przybylam :D. BYlo bardfzo fajnie - zalujcie, co którzy nie przybyli :D

Co to WC to u nas murarze i dachowcy "jakos" sobie radzili. Obok bylo duze pole kukurydzy... Za to wykonczeniowcy nie mieli juz takiego szczecia bo na tym polu w tym roku zaczeto budowac, i musieli zbudowac sobie mala "zielona budke" z pozostayh po budowie desek i foli ;).

Myslalam tez na poczatku o Toy-Toyu, ale obawualam sie kosztów, a poza tym murarze sami sie o cos takiego nieupominali, zreszta przychodzili i tak w kratke, wiec by mnie to niezle kosztowalo :-?

Słuchajcie,

W przyszłym tygodniu chyba juz zaczniemy!

Powiedzcie mi proszę - jak rozwiązaliście sprawę WC na budowie?

Czy zamawialiści jakiś Toy-Toyek w fachowej firmie?

My wykopaliśmy głęboką dziurę i zbiliśmy kibelek z palet, których dużo zostaje na budowie po rozładowaniu towaru.

Słuchajcie,

W przyszłym tygodniu chyba juz zaczniemy!

Powiedzcie mi proszę - jak rozwiązaliście sprawę WC na budowie?

Czy zamawialiści jakiś Toy-Toyek w fachowej firmie?

Primo:

gratuluję "STARTU" - trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie sie zwariowac :)

secuno:

mozna sposób syberyjski ... dwa kije .. na jednym wiesza sie kufajkę a drugim odgania od wilkow :)

albo klasyczna "sławojka"