kulka i.w. 19.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Nie chcę nikogo straszyc ale lato miało byc zimne i deszczowe, a co było każdy z nas chyba pamięta... Oj to nie strasz:) Ale zima miała byc długa i mroźna i to im się sparwdziło Tak czy inaczej do zimy jeszcze troche czasu ida sie zrobic "małe co nieco" Dokładnie - najwyzej skończymy na stropie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ty co tak tylko na chwilke wpadlas?? Oj, trzeba bylo poczekac troche. Tak jak pisalam - niektórzy moga przyjsc dopiero jak im hurtownie pozamykaja, ekipy z budowy zejda, goscie z dzialki uciekna... Wojty nie każdy może zabrać swe dzieci ze sobą niezależnie od dnia i godziny, i czekać na tych co to mogą, poczekaj zobaczysz jak to jest ... i jakie są dylematy chwilowej słomianej wdowy , np. jak zatargać do domu z samochodu o godz. 21 uśpioną dwójkę: wyrośniętego 4.5 latka ważącego 21 kilo na jednym ramieniu i 2.5 latkę z 14 kilo na drugim, bo się mamusi zachciało spotkania, a przecież wiadomo, że wejście do samochodu o tej godzinie =się natychmioastowy sen a tatuś się szwenda na niewiadomo którym mazurskim jeziorze w męskim gronie Żałuję, że Was nie poznałam i że nie mogłam wypić piffka co to inni sączyli ze smakiem... Ale mam nadzieję, że jeszcze nadrobimy. Pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 19.09.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Chcialas namiary na sprawdzone firmy, wiec jesli jak narazie nikt poza Flowera nie poleca "swojej" firmy to moze poporstu nie jest z niej zadwolony. Wojty słusznie prawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Hej, forumowicze! Jestem trochę zawiedziona podejściem grupy wrocławskiej do forum i zadawanych tam pytań. Okazuje się, że tylko flowercia ma okna w domu, inni mieszkają w stodołach bez okien. Widać "nowi" na forum nie uzyskają porady, tylko stali bywalcy. Przykre to jest. jesli chcesz jakiejś porady to po prostu pytaj. jesli nie masz odpowiedzi to zapytaj jeszcze raz albo doprecyzuj o co ci chodzi. ja okien jeszcze nie mam. ani drewnianych ani plastikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam Grupę!Budujemy nieduży domek w Mrozowie, kończymy właśnie stan 0, ale... Tu mam prośbę o namiary na piasek do zasypania fundamentów, bo nie mogę znaleźć nikogo, kto ma czas w tym tygodniu i budowa stoi. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 20.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Lista Misiów jest bardzo dobrym pomysłem i napewno z niej skorzystam. I mam pytanko czy do tej wroclawskiej grupy trzeba sie jakos specjalnie zapisac czy wystarczy wyrazic chcec dolaczenia? Bo jak tak to ja wyrazam taka chec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 maggi wystarczy być mam mały problem natury technicznej. chodzi o wyświetlanie zdjęć na stronce mojego domu. pokazują się tylko pola na zdjecia a zdjęć nie widać. Mój patent jest taki, że kopiję sobie link z własciwości tego pola ale to chyba średni pomysł. Wojty może ty pomożesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A ty co tak tylko na chwilke wpadlas?? Oj, trzeba bylo poczekac troche. Tak jak pisalam - niektórzy moga przyjsc dopiero jak im hurtownie pozamykaja, ekipy z budowy zejda, goscie z dzialki uciekna... Wojty nie każdy może zabrać swe dzieci ze sobą niezależnie od dnia i godziny, i czekać na tych co to mogą, poczekaj zobaczysz jak to jest ... i jakie są dylematy chwilowej słomianej wdowy , np. jak zatargać do domu z samochodu o godz. 21 uśpioną dwójkę: wyrośniętego 4.5 latka ważącego 21 kilo na jednym ramieniu i 2.5 latkę z 14 kilo na drugim, bo się mamusi zachciało spotkania, a przecież wiadomo, że wejście do samochodu o tej godzinie =się natychmioastowy sen a tatuś się szwenda na niewiadomo którym mazurskim jeziorze w męskim gronie Żałuję, że Was nie poznałam i że nie mogłam wypić piffka co to inni sączyli ze smakiem... Ale mam nadzieję, że jeszcze nadrobimy. Pozdrawiam serdecznie Dabell No coz, szkoda . Tez bardzo chcialam cie poznac, stworzylysmy wspolnie stronke nie widzac sie ani razu . No ale fakt, sytuacje rodzinna mials trudna - moje Mlode narazie spokojnie siedzi w brzuchu wiec nie znam takich problemow . Oczywiscie to co napisalam mam nadzieje, ze nie odebralas jako uwage pod twoim adresem - to bylo raczej wytlumaczenie mojego spoznienia . Moze nastepne spotkanie zorganizujemy na budowie - moze cos w rodzaju rodzinnego pikniku - o wczesniejszej porze, wraz z dziecmi i w niedziele, kiedy hurtownie sa pozamykane , co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Lista Misiów jest bardzo dobrym pomysłem i napewno z niej skorzystam. I mam pytanko czy do tej wroclawskiej grupy trzeba sie jakos specjalnie zapisac czy wystarczy wyrazic chcec dolaczenia? Bo jak tak to ja wyrazam taka chec tak, jak napisal WOprz - wystarczy byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 mam mały problem natury technicznej. chodzi o wyświetlanie zdjęć na stronce mojego domu. pokazują się tylko pola na zdjecia a zdjęć nie widać. Mój patent jest taki, że kopiję sobie link z własciwości tego pola ale to chyba średni pomysł. Wojty może ty pomożesz ? WOprz, ze mnei tez niestety taki informatyk-amator. Zdjecia wklejam w podobny sposob - wchodze we "wlasciwosci" i kopiuje adres. Z tego co sie orientuje fachowcem w naszej grupie jest Flowera - Flowera ratuj!!! A tutaj strobuje wkleic zdjecie: http://photos1.blogger.com/blogger/1351/2335/320/034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Udalo sie - tru-tu- tutu http://photos1.blogger.com/blogger/1351/2335/320/034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 no właśnie i raz widać innym razem znowu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ooo, znowu nie dziala to chyba problem ze strona, na której sa umieszczane te zdjecia. Woprz sprobuj przeniesc te zdjecia na inna strone. Na http://www.foto.onet.pl powinno nie byc problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 20.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ooo, znowu nie dziala to chyba problem ze strona, na której sa umieszczane te zdjecia. Woprz sprobuj przeniesc te zdjecia na inna strone. Na http://www.foto.onet.pl powinno nie byc problemow. To chyba rzeczywiscie musi byc probem ze strona, bo bardzo łatwo dodaje się nowe zdjecie mamy na górze przyciski - przy tworzeniu nowego postu, klikamy przycisk IMG, wklejamy cały link z przeglądarki gdzie widzimy obrazek i potem klikamy przycisk *IMG za wklejonym linkiem pozdrawiam Was cieplutko flowercia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 wiem jak wklejać zdjęcie problem w tym, że one są wklejone tylko, że ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.09.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 wiem jak wklejać zdjęcie problem w tym, że one są wklejone tylko, że ich nie widać a mnie tylko zastanawia, czmu na twojej stronce jest widoczna tylko ta trabka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 20.09.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam Grupę! Budujemy nieduży domek w Mrozowie, kończymy właśnie stan 0, ale... Tu mam prośbę o namiary na piasek do zasypania fundamentów, bo nie mogę znaleźć nikogo, kto ma czas w tym tygodniu i budowa stoi. Z góry dzięki! Witam sąsiada,ja również jestem tzn będę z Mrozowa bo zaczynam budowę na wiosnę,jeśli można wiedzieć to w którym miejscu budujesz? Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 21.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam forumowiczów! Poszukuję namiarów na sprawdzone w Waszych domach okna ( i drewniane, i plastiki: jeszcze nie wiem, na które się zdecyduję ). Chodzi mi o adresy porządnych firm. Please... Czesc ja mam okna z firmy M&S http://www.ms.pl -> mają okna drewniane i PCV (przedstawiciel Karfil z ulicy czekoladowej), wykonanie okien idealne, montaz tez przebiegł bardzo sprawnie, mam okna z potrójną szybą nie byly dużo droższe mam nadzieje że się sprawdzą.. pozdrawiam flowercia flowercia a masz plastiki czy drzewniane? Hej ja mam plastiki ale z lenistwa (koserwacja) naprawdę są solidnie zrobione każdy element po przyjeżdzie byl opisany i miał naklejkę firmową, okna sa b.b. starannie wykonane, i mamy ciepłą ramke w środku (czyli nie pusty profil tylko wypełniony) Drewniane są nieduzo drozsze od PCV w MS (tak mi sie wydaje sądząc po cenniku) oto zdjątko naszej stodoły widac okna troszkę (na rysunku był mniejszy Fajnie masz podzielone okienka. Czy to co widać nad oknami to roletki typu Integro? Napisz jak to się sprawują. Ja przewiduję BeClevera, ale mam taki wykusz, że BeClever nie wejdzie i tak się zastanawiam... Tylko, że nie znam nikogo kto to ma. Wlasnie wszyscy .którzy przyjeżdzają w odwiedziny mówią, ze mi współczuja przy myciu okien, bo ja mam szprosy naklejane przy potrójnej szybie nie było możliwości szprosów w szybie ale ja np nie lubię myć okien dużych tzn taki dużych powierzchni wlasne wolę takie malutkie szybki sobie myć ale poziome szprosy wybrałam specjalnie widzialam w któryms wątku o elewacjach dom podobny do naszego z poziomymi szprosami, mam rolety integro ale nie wiem jak się sprawują.. jeszcze ich nie testowałam.... jak przetesetuje dam znac) pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 21.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiem jak wklejać zdjęcie problem w tym, że one są wklejone tylko, że ich nie widać Witaj, a w przeglądarcze normalnie pod adresem je widzisz moglbys podac adres pod jakim masz zjdatka? pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 21.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Hej, forumowicze! Jestem trochę zawiedziona podejściem grupy wrocławskiej do forum i zadawanych tam pytań. Okazuje się, że tylko flowercia ma okna w domu, inni mieszkają w stodołach bez okien. Widać "nowi" na forum nie uzyskają porady, tylko stali bywalcy. Przykre to jest. Czesc Elu, to nie jest prawda, wszyscy chętnie udzialają odpowiedzi, czasami trzeba wysłać jeszcze raz pytanie, bo wątek się zgubi na poprzedniej stronie...albo pytac ponownie))) ja też czasami po 2 razy zadawałam pytania np o szambo))) pozdrawiam Cie flowercia!!! Większośc np ja jest zabiegana zapracowana i czasami niedokładnie czytam stos maili, który doszedł od ostatniej wizyty ... ale obiecuje poprawę ))) i więcej odpowiedzi i porad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts