Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

no właśnie i raz widać innym razem znowu nie

Witaj Woprz

Piękny masz domek....zauroczył mnie jak byłam w Chrząstawie ....Elewacja dopracowana w każdym szczególe .........no i ten las obok....Cudnie............

Jeżeli możesz mi wysłac na priv info gdzie zamawiałeś łupek i ile kasy na to trzeba liczyć byłabym Ci wdzięczna .....

Pozdr

MTW1

marzka, mtw1 dziekuję bardzo za info

lecę jak najszybciej sprawdzić co zaoferują. W sumie mam całkiem dobrą ofertę od naszego doradcy z Gai, do tej pory zawsze dawał nam naprawdę najlepsze ceny.

Jeżeli ktoś jest na etapie wyceny materiałów do budowy domu serdecznie polecam Rafael Arendt Hurtownia Gaja na Opolskiej tel. 608 077 922 lub 071 370 58 15

Dają zawsze bardzo dobre ceny, a jak znajdę coś taniej niz u nich to zreguly cos sie uda wynegocjowac. Maja wspolpracujacych roznych fachowcow. Prawie zawsze decydujemy sie na wlasnie tych przez nich polecanych i do tej pory jest nie najgorzej. A poza tym zawsze mozna wczesniej kupic u nich material ( jak jest jakas promocja) i odebrac w dowolnym terminie.

Zrobilismy tak z dachowka Creatona. Kupilismy w grudniu w sumie z 35% upustem a odebralismy dopiero w lipcu.

Kacha 110 podaje namiary na dekarzy Zbigniew Jasiński tel 310-63-83 oraz Roman Walas 351-02-00. Nie wiem czy namiary są aktualne ponieważ są z przed paru lat. Ela M . Nie polecam firmy z oknami plastikowymi Norma 2000. Okna mają dobre ale z reklamacjami problem. Natmiast jestem zadowolony z okien plastikowych Veka .mam je w mieszkaniu ok 8 lat i są OK. Nie odbarwiają się na słońcu.mechanizmy dzialają sprawnie.Wiech

Sprawdzilam ceny na Krakowskiej i faktycznie ceny na Veluxy maja bardzo dobre.

GGL 78x140 w cenie 1180 zl razem z kolnierzem i GPL 78x160 1900zl ( + oczywiscie bon na 150zl)

Ceny nawet lepsze niz w Gai, wiec lece kupic :)

Jeszcze raz dzieki

a nie kupujesz moze trzech? bo ja mam do kupienia jedno

lecę jak najszybciej sprawdzić co zaoferują. W sumie mam całkiem dobrą ofertę od naszego doradcy z Gai, do tej pory zawsze dawał nam naprawdę najlepsze ceny.

Jeżeli ktoś jest na etapie wyceny materiałów do budowy domu serdecznie polecam Rafael Arendt Hurtownia Gaja na Opolskiej tel. 608 077 922 lub 071 370 58 15

Dają zawsze bardzo dobre ceny, a jak znajdę coś taniej niz u nich to zreguly cos sie uda wynegocjowac. Maja wspolpracujacych roznych fachowcow. Prawie zawsze decydujemy sie na wlasnie tych przez nich polecanych i do tej pory jest nie najgorzej. A poza tym zawsze mozna wczesniej kupic u nich material ( jak jest jakas promocja) i odebrac w dowolnym terminie.

Zrobilismy tak z dachowka Creatona. Kupilismy w grudniu w sumie z 35% upustem a odebralismy dopiero w lipcu.

Też polecam MSM GAJA--p. Artur Malinowski ----zawsze fachowo, zawsze ma czas dla Klienta ----ale co do okien to troche był droższy

Jaką dachówke Creatona wybrałaś ?

Ja zamówiłam u nich KERA-PFANNE --antracytową spiekaną w masie .. czekam na realizacje ma byc nana początku października .

Pozdr mtw1

Witaj Grupo!!!!

Pierwszy raz od porodu - a minęło dokladnie 2 miesiące udało sie się wejść do Was.

U nas dom stoi, ogród sie robi, trawa wschodzi - dzieci rosną. Chciałabym sie pochwalic tym całym dobytkiem ale czasu brak na jakiekolwiek techniczne robótki w zakresie zdjęć.

Rany jakie mam zaległości - Nawet nie zabieram sie do czytania poprzednich stron bo nie dam rady.

Wszytkich serdecznie pozdrawiam. Może uda mi sie jednak wkleic zdjecie naszej malej słodyczy - choć nie taka mała - urodziła sie 21 lipca i wazyła 4250 - teraz to już ma coś kole 5700 - zuch dziewczyna - nasza mała Mary :lol:

http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/645c.jpg?tkn=phId9EFBG5i3Wj_.&saveas=DSCF0605

http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/9310.jpg?tkn=phId9EFB.oygJe6J&saveas=DSCF0595

Witam grupo , a szczególnie , wszystkich , których poznałam osobiście na spotkaniu tzn. dabell, secam x 2 , halszka x2 , betty x3, wojtyx3 . Wygnali mnie na tydzień w Polskę i dopiero teraz mam dostęp do netu , bardzo , bardzo miło było was poznać , mam nadziej , że nie długo się znowu spotkamy tym razem w większym gronie .

Secam widzę ,że żona ma jakieś plany ???? :lol: :lol: :lol: , no nie wiem , ale ty chyba nie wiele będziesz miał do powiedzenie jak się zdecyduje :lol: :lol:

WITAM WSZYSTKICH NOWYCH , KTÓRYCH PRZYBYWA Z KAŻDYM DNIEM NA NASZYM FORUM , WIDAĆ WROCEK SIĘ ROZRASTA .- POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZE .

flawerka jak wiecha ??

pozdrawiam MARPA

Też polecam MSM GAJA--p. Artur Malinowski ----zawsze fachowo, zawsze ma czas dla Klienta ----ale co do okien to troche był droższy

Jaką dachówke Creatona wybrałaś ?

Ja zamówiłam u nich KERA-PFANNE --antracytową spiekaną w masie .. czekam na realizacje ma byc nana początku października .

Pozdr mtw1

Ja też kupiłem Creatona Kerra Biber, mangan spiekany w masie.

Najlepsze cenowo oferty miałem z MSMu Gaja i z Domexu na Kupieckiej.

Kupiłem w Domexie, ale różnica nie była duża. Do Domexu miałem bliżej.

Secam widzę ,że żona ma jakieś plany ???? :lol: :lol: :lol: , no nie wiem , ale ty chyba nie wiele będziesz miał do powiedzenie jak się zdecyduje :lol: :lol:

Hej MARPA

Nam też było miło was poznać :D

Jak dla mnie kolejne spotkanie może być już zaraz 8)

No właśnie narobiliście żonie smaka ….. policzyła pokoje i okazało się ze ma jeden wolny :wink:

A co do powiedzenia faktycznie chyba mam mało :o

(do roboty zresztą też niewiele :o - więcej potem po stronie kobiet pozostaje )

Witaj Grupo!!!!

Pierwszy raz od porodu - a minęło dokladnie 2 miesiące udało sie się wejść do Was.

U nas dom stoi, ogród sie robi, trawa wschodzi - dzieci rosną. Chciałabym sie pochwalic tym całym dobytkiem ale czasu brak na jakiekolwiek techniczne robótki w zakresie zdjęć.

Rany jakie mam zaległości - Nawet nie zabieram sie do czytania poprzednich stron bo nie dam rady.

Wszytkich serdecznie pozdrawiam. Może uda mi sie jednak wkleic zdjecie naszej malej słodyczy - choć nie taka mała - urodziła sie 21 lipca i wazyła 4250 - teraz to już ma coś kole 5700 - zuch dziewczyna - nasza mała Mary :lol:

http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/645c.jpg?tkn=phId9EFBG5i3Wj_.&saveas=DSCF0605

http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/9310.jpg?tkn=phId9EFB.oygJe6J&saveas=DSCF0595

Inaczej się chyba nie da potrzebny byłby dostęp bezpośrenio do pliku jpg a tu są chyba jakies zabezpieczenia

pozdrawiam

ludzie jakie macie wkłady kominkowe i gdzie kupowaliście?

ja chcę żeliwny wkład 14-16 KW najchętniej z boczną szyba ale nie koniecznie :-) dałam do wyceny w jednej firmie i 12 tys za wkład francuski 15 KW, prosta obudowa - trochę trawertynu to chyba dużo?

co myślicie o wkładach Invicta, które są aktualnie w promocji w Leroy - warto czy dać sobie spokój?

a zestaw do DGP kupiłam na allegro, polecam jakby ktoś potrzebował. W salonie na ten zestaw dostałam cenę 2680 a kupiłam go za 1070 zł :o uwielbiam allegro :D

pozdrawiam