halszka.ka 21.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cześć smiejus! W identycznej sytuacji byłam miesiąc temu, naprawdę czarno widzę możliwość znalezienia teraz ekipy . Ja obdzwoniłam chyba wszystkie okoliczne ekipy i ..... Ale cuda się zdażają . Na priva wyślę ci coś jutro. Obiecuję! halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 21.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no właśnie i raz widać innym razem znowu nie Witaj Woprz Piękny masz domek....zauroczył mnie jak byłam w Chrząstawie ....Elewacja dopracowana w każdym szczególe .........no i ten las obok....Cudnie............ Jeżeli możesz mi wysłac na priv info gdzie zamawiałeś łupek i ile kasy na to trzeba liczyć byłabym Ci wdzięczna ..... Pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 22.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 marzka, mtw1 dziekuję bardzo za info lecę jak najszybciej sprawdzić co zaoferują. W sumie mam całkiem dobrą ofertę od naszego doradcy z Gai, do tej pory zawsze dawał nam naprawdę najlepsze ceny. Jeżeli ktoś jest na etapie wyceny materiałów do budowy domu serdecznie polecam Rafael Arendt Hurtownia Gaja na Opolskiej tel. 608 077 922 lub 071 370 58 15 Dają zawsze bardzo dobre ceny, a jak znajdę coś taniej niz u nich to zreguly cos sie uda wynegocjowac. Maja wspolpracujacych roznych fachowcow. Prawie zawsze decydujemy sie na wlasnie tych przez nich polecanych i do tej pory jest nie najgorzej. A poza tym zawsze mozna wczesniej kupic u nich material ( jak jest jakas promocja) i odebrac w dowolnym terminie. Zrobilismy tak z dachowka Creatona. Kupilismy w grudniu w sumie z 35% upustem a odebralismy dopiero w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Kacha 110 podaje namiary na dekarzy Zbigniew Jasiński tel 310-63-83 oraz Roman Walas 351-02-00. Nie wiem czy namiary są aktualne ponieważ są z przed paru lat. Ela M . Nie polecam firmy z oknami plastikowymi Norma 2000. Okna mają dobre ale z reklamacjami problem. Natmiast jestem zadowolony z okien plastikowych Veka .mam je w mieszkaniu ok 8 lat i są OK. Nie odbarwiają się na słońcu.mechanizmy dzialają sprawnie.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 22.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Sprawdzilam ceny na Krakowskiej i faktycznie ceny na Veluxy maja bardzo dobre. GGL 78x140 w cenie 1180 zl razem z kolnierzem i GPL 78x160 1900zl ( + oczywiscie bon na 150zl) Ceny nawet lepsze niz w Gai, wiec lece kupic Jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Sprawdzilam ceny na Krakowskiej i faktycznie ceny na Veluxy maja bardzo dobre. GGL 78x140 w cenie 1180 zl razem z kolnierzem i GPL 78x160 1900zl ( + oczywiscie bon na 150zl) Ceny nawet lepsze niz w Gai, wiec lece kupic Jeszcze raz dzieki a nie kupujesz moze trzech? bo ja mam do kupienia jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 poszukuje jakiś dobry namiar na sprzedaż kostki brukowej, z transportem najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 22.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 marzka, mtw1 dziekuję bardzo za info lecę jak najszybciej sprawdzić co zaoferują. W sumie mam całkiem dobrą ofertę od naszego doradcy z Gai, do tej pory zawsze dawał nam naprawdę najlepsze ceny. Jeżeli ktoś jest na etapie wyceny materiałów do budowy domu serdecznie polecam Rafael Arendt Hurtownia Gaja na Opolskiej tel. 608 077 922 lub 071 370 58 15 Dają zawsze bardzo dobre ceny, a jak znajdę coś taniej niz u nich to zreguly cos sie uda wynegocjowac. Maja wspolpracujacych roznych fachowcow. Prawie zawsze decydujemy sie na wlasnie tych przez nich polecanych i do tej pory jest nie najgorzej. A poza tym zawsze mozna wczesniej kupic u nich material ( jak jest jakas promocja) i odebrac w dowolnym terminie. Zrobilismy tak z dachowka Creatona. Kupilismy w grudniu w sumie z 35% upustem a odebralismy dopiero w lipcu. Też polecam MSM GAJA--p. Artur Malinowski ----zawsze fachowo, zawsze ma czas dla Klienta ----ale co do okien to troche był droższy Jaką dachówke Creatona wybrałaś ? Ja zamówiłam u nich KERA-PFANNE --antracytową spiekaną w masie .. czekam na realizacje ma byc nana początku października . Pozdr mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 22.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witaj Grupo!!!! Pierwszy raz od porodu - a minęło dokladnie 2 miesiące udało sie się wejść do Was. U nas dom stoi, ogród sie robi, trawa wschodzi - dzieci rosną. Chciałabym sie pochwalic tym całym dobytkiem ale czasu brak na jakiekolwiek techniczne robótki w zakresie zdjęć. Rany jakie mam zaległości - Nawet nie zabieram sie do czytania poprzednich stron bo nie dam rady. Wszytkich serdecznie pozdrawiam. Może uda mi sie jednak wkleic zdjecie naszej malej słodyczy - choć nie taka mała - urodziła sie 21 lipca i wazyła 4250 - teraz to już ma coś kole 5700 - zuch dziewczyna - nasza mała Mary http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/645c.jpg?tkn=phId9EFBG5i3Wj_.&saveas=DSCF0605 http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/9310.jpg?tkn=phId9EFB.oygJe6J&saveas=DSCF0595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 22.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 choroba nie działa - co źle zrobiłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 22.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam grupo , a szczególnie , wszystkich , których poznałam osobiście na spotkaniu tzn. dabell, secam x 2 , halszka x2 , betty x3, wojtyx3 . Wygnali mnie na tydzień w Polskę i dopiero teraz mam dostęp do netu , bardzo , bardzo miło było was poznać , mam nadziej , że nie długo się znowu spotkamy tym razem w większym gronie . Secam widzę ,że żona ma jakieś plany ???? , no nie wiem , ale ty chyba nie wiele będziesz miał do powiedzenie jak się zdecyduje WITAM WSZYSTKICH NOWYCH , KTÓRYCH PRZYBYWA Z KAŻDYM DNIEM NA NASZYM FORUM , WIDAĆ WROCEK SIĘ ROZRASTA .- POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZE . flawerka jak wiecha ?? pozdrawiam MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 22.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mmarysia - serdeczne gratulacje z powodu narodzin córeczki , dużo snu i odpoczynku , no i żeby zdrowo się chowało . pozdrawiam MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 22.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 marzka, mtw1 dziekuję bardzo za info lecę jak najszybciej sprawdzić co zaoferują. W sumie mam całkiem dobrą ofertę od naszego doradcy z Gai, do tej pory zawsze dawał nam naprawdę najlepsze ceny. Jeżeli ktoś jest na etapie wyceny materiałów do budowy domu serdecznie polecam Rafael Arendt Hurtownia Gaja na Opolskiej tel. 608 077 922 lub 071 370 58 15 Dają zawsze bardzo dobre ceny, a jak znajdę coś taniej niz u nich to zreguly cos sie uda wynegocjowac. Maja wspolpracujacych roznych fachowcow. Prawie zawsze decydujemy sie na wlasnie tych przez nich polecanych i do tej pory jest nie najgorzej. A poza tym zawsze mozna wczesniej kupic u nich material ( jak jest jakas promocja) i odebrac w dowolnym terminie. Zrobilismy tak z dachowka Creatona. Kupilismy w grudniu w sumie z 35% upustem a odebralismy dopiero w lipcu. Też polecam MSM GAJA--p. Artur Malinowski ----zawsze fachowo, zawsze ma czas dla Klienta ----ale co do okien to troche był droższy Jaką dachówke Creatona wybrałaś ? Ja zamówiłam u nich KERA-PFANNE --antracytową spiekaną w masie .. czekam na realizacje ma byc nana początku października . Pozdr mtw1 Ja też kupiłem Creatona Kerra Biber, mangan spiekany w masie. Najlepsze cenowo oferty miałem z MSMu Gaja i z Domexu na Kupieckiej. Kupiłem w Domexie, ale różnica nie była duża. Do Domexu miałem bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Secam widzę ,że żona ma jakieś plany ???? , no nie wiem , ale ty chyba nie wiele będziesz miał do powiedzenie jak się zdecyduje Hej MARPA Nam też było miło was poznać Jak dla mnie kolejne spotkanie może być już zaraz No właśnie narobiliście żonie smaka ….. policzyła pokoje i okazało się ze ma jeden wolny A co do powiedzenia faktycznie chyba mam mało (do roboty zresztą też niewiele - więcej potem po stronie kobiet pozostaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 22.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 pepe ja mam taka brazowa jak na zdjeciach mozna zobaczyc tez barwiona w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 22.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witaj Grupo!!!! Pierwszy raz od porodu - a minęło dokladnie 2 miesiące udało sie się wejść do Was. U nas dom stoi, ogród sie robi, trawa wschodzi - dzieci rosną. Chciałabym sie pochwalic tym całym dobytkiem ale czasu brak na jakiekolwiek techniczne robótki w zakresie zdjęć. Rany jakie mam zaległości - Nawet nie zabieram sie do czytania poprzednich stron bo nie dam rady. Wszytkich serdecznie pozdrawiam. Może uda mi sie jednak wkleic zdjecie naszej malej słodyczy - choć nie taka mała - urodziła sie 21 lipca i wazyła 4250 - teraz to już ma coś kole 5700 - zuch dziewczyna - nasza mała Mary http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/645c.jpg?tkn=phId9EFBG5i3Wj_.&saveas=DSCF0605 http://f7.yahoofs.com/users/EBunVKB0wTMu/__sr_/9310.jpg?tkn=phId9EFB.oygJe6J&saveas=DSCF0595 Inaczej się chyba nie da potrzebny byłby dostęp bezpośrenio do pliku jpg a tu są chyba jakies zabezpieczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Wiech dzięki. zaraz będę dzwonić a Pana Walasa znam osobiście, znam syna nie wiedziałam, że robi dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Zapomniałam dodać, że mam już prawie całą elewację Cieszę się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 22.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ludzie jakie macie wkłady kominkowe i gdzie kupowaliście? ja chcę żeliwny wkład 14-16 KW najchętniej z boczną szyba ale nie koniecznie dałam do wyceny w jednej firmie i 12 tys za wkład francuski 15 KW, prosta obudowa - trochę trawertynu to chyba dużo? co myślicie o wkładach Invicta, które są aktualnie w promocji w Leroy - warto czy dać sobie spokój? a zestaw do DGP kupiłam na allegro, polecam jakby ktoś potrzebował. W salonie na ten zestaw dostałam cenę 2680 a kupiłam go za 1070 zł uwielbiam allegro pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 22.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 i jeszcze pytanie kupował ktoś w Arisie materiały? http://www.pwaris.ploferta wygląda ciekawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts