kulka i.w. 28.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Huhrak: ano ambitny:) Chcemy zrobić sso z dachem:) Ale jak się nie uda - to zakończymy na stropie i też bedziemy zadowoleni, aczkolwiek mniej:) A Ty? tez zaczynasz dopiero? marpa: to chyba nie Twój wujek:) U nas bedzie budował facet, kóry mieszka na Nowym Dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 kulka i.w. zdaje się że widziałam składanie baraku na twojej działce - wczoraj ktoś coś przywoził ciężarówką z dużą żółtą plandeką a dziś coś rozkładali. Czy masz już zdjęty humus? Tak tak - to u nas:)))) Na naszej działce zdjęty już humus, wytyczony fundament, postawiony śliczny barak od ZabyGoni, i wczoraj przywiezli część bloczków betonowych na fundament:)))) W poniedziałek, najdalej we wtorek kopanie i lanie fundamentów Oby tylko pogoda sie znowu zrobiła ładna:) Wszystko widzę z mojego tarasu To bardzo bardzo dobrze Jak zobaczysz coś co nie powinno mieć miejsca - to od razu alarmuj P.S. a ja jednak nadal nie kojarzę, który to Twój domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 28.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, a ja muszę sie pochwalić, że u mnie już dach zrobiony Prace wewnątrz posuwają się powoli naprzód. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 28.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zaborki spróbujcie tu : P. Małgorzata Szot 602388226 - tyle że do końca przyszłego tygodnia jest na urlopie. Dziękujemy bardzo za namiary, spróbujemy za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.09.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 magdusia113 - ale Ci fajowo:) Też już bym chciala taki stan u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 28.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, a ja muszę sie pochwalić, że u mnie już dach zrobiony Prace wewnątrz posuwają się powoli naprzód. Pozdrawiam Magda Gratuluje serdecznie... fajny to moment, a my teraz najbardziej sie cieszymy z tego ze mamy stan surowy zamkniety i mozemy sobie spokojnie cos robic w środku pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 28.09.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dorhir gratulacje z okazji zalania fundamentów , pierwsze koty za ploty , byle tak dalej . a gdzie budowa ? jaki domek ? pochwal się troche . powodzenia życzę MARPA Budowa w Żórawinie (na południe od Wrocławia). Domek niezbyt wielki - GL 252 z pracowni Studio Atrium (z niewielkimi przeróbkami). W sobotę jadę zobaczyć, jakie są postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 28.09.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, a ja muszę sie pochwalić, że u mnie już dach zrobiony Prace wewnątrz posuwają się powoli naprzód. Pozdrawiam Magda Też chciałbym być już na tym etapie Na razie wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.09.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 P.S. a ja jednak nadal nie kojarzę, który to Twój domek:) Od ciebie patrząc w stronę Wrocławia - czyli na zachód - to ten jasnozółty dom z czarnym dachem i dużym tarasem - widać tez od paru dni drewutnię (chłopaki walczą już dwa tygodnie z tą drewnutnią) Zresztą - to ten domek: http://stare.foto.onet.pl/upload/41/89/_630834_n.jpgpo prawej stronie jeszczemocno niewyjściowo ale zbieramy pieniądze na dokończenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 28.09.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Cześć szanowna grupo wrocławska!Czy ktoś słyszał o dachówce ceramicznej z Czech Tondach? Jakiej jest jakości? A może ktoś ma ją na swoim dachu i może coś więcej o niej powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ElaMa,zobacz tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73393Tam forumowicze omawiają materiały z czech.Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus697 28.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczów. pozwalam sie przyłączyć, by skorzystać z niewyczerpanej skarbnicy wiedzy . Rozpoczynam właśnie budowę, a raczej starania o kredyt na działce w Pęgowie. Staram się o kredyt w PKO BP i natknąłem się na pierwszy problem tj. kosztorys sporządzony przez osobe z uprawnieniami. mam już projekt (kupiłem razem z działką) i częściowo rozpoczetą budowę ale niestety kierownik budowy jest za granicą. Czy ktoś moze mi podać namiary na niedrogiego kosztorysanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zdania o Tondachu slyszalam dwa. Jedno - że ich dachowki juz teraz sa bardzo dobre, oraz ze przeciekają (od konkurencji).Teraz trzebaby najlepiej zapytac uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć Grupo. Jakie macie zdanie na temat kominów systemowych z KOMWENT-u z Karmelkowej. Cena jaką dostałem jest o 1400 zł mniejsza (w porównaniu do Schidla przy 2 kominach i kanałach wentylacyjnych). Podobno też są z ceramiki niemieckiej tylko pustaki są lane u nas ??. Ma ktoś z Was może takie ??Pozdrawiam Secam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć Grupo. Jakie macie zdanie na temat kominów systemowych z KOMWENT-u z Karmelkowej. Cena jaką dostałem jest o 1400 zł mniejsza (w porównaniu do Schidla przy 2 kominach i kanałach wentylacyjnych). Podobno też są z ceramiki niemieckiej tylko pustaki są lane u nas ??. Ma ktoś z Was może takie ?? Pozdrawiam Secam [/b] ja mam ale dopiero montuję. to codo mnie przyjechalo od nich jest bez zastrzeżeń, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja mam ale dopiero montuję. to codo mnie przyjechalo od nich jest bez zastrzeżeń, Udało Ci się jakiś rabat "wyrwać" ?? Moje dotychczasowe sukcesy to 5% ale muszę sobie sam odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 29.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć SECAM kominy z KOMWENT jak najbardzie w porządku , widziałes moja chatke za zdjęciach na spotkaniu , problemów nie było z murowaniem żadnych . Ja kupowała je zimą w martwym sezonie i z transportem dostałam 10% , ale teraz to inna bajka . BK - jaki ładny domek , teraz poprosimy ten piękny taras magdusia 113 - gratulacje wielkie z okazji dachu nad głowa , rozumie ,że wiecha było co by się nie porozsychało i dobrze trzymało . Napisz mi na priva jak się cieśla spisał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Xena, Marpa Dzięki wielkie za radę - to biorę komwent muszę tylko popracować nad rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 29.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja mam ale dopiero montuję. to codo mnie przyjechalo od nich jest bez zastrzeżeń, Udało Ci się jakiś rabat "wyrwać" ?? Moje dotychczasowe sukcesy to 5% ale muszę sobie sam odebrać. Secam my też mamy Komwent z 10% rabatem (kupowane w maju) - jak na razie wszystko z kominami OK. BK śliczny domek. "Moja" kolorystyka napisz jaki masz tynk włącznie z nr koloru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 29.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Marzkanapisałam do Ciebie na priv. Idę dzisiaj walczyć z kredytem, zobaczymy co się uda uzyskać. Halszko.ka zaczynamy 6-7 października - tzn wykonawca wchodzi, ściągnać humus będziemy wcześniej. Jakie teraz są ceny na beton B10, B20- ma ktoś świeże wieści? Ile wcześniej trzeba zamawiać? Pozdrawiam grupędabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts