yemiołka 05.03.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 uwielbiam stawać się z nagła anonimusem, wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 No Anonimowo Yemiołko - jestem jak najbardziej za tym omotaniem, aby zostać do końca. Może tylko przygotujemy jakieś kajdanki dla Agnichy, żeby znowu nam nie uciekła. Bo jak nie mąż z któlikiem, to może znowu jej coś wpadnie czy wypadnie. Choć nie wiem, gdzie ja będę, to rozsądnym terminem wydaje mi się połowa maja - 19.05.2002, godz. 12:00, działka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.03.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 On 2002-03-05 08:54, Frankai wrote: mąż z któlikiem Któlik?? uff, to brzmi grrroźnie.... No właśnie, i znów wszystko przez Skunksa - gdyby przyjechał, na pewno zainteresowałby się tym [podobno wielce przystojnym] KTólikiem. A tak to Któlik porwał nam nieszczęsną Agnichę, mimo że i tak ponoć nie było z niego większego pożytku taaaa, życie jest ciężkie. a potem się umiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Yemiołka - ten Któlik skakał mi po klawiaturze i choć bardzo chciałem nacisnąć "r", to on wskakiwał na "t" - zawsze był szybszy. Gorzej, bo jest bardzo złośliwy i moją muzealną klawiaturę w pracy zdefektował w ten sposób, że są problemy conajmniej z "s" i "h". Właśnie pisałem posta o "skrzynce", a wyszła "krzynka". Wyszedłem na pijaka, co myśli ciągle o "krzynce piwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 05.03.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 19 maj - piękna data, ale jeśli ją wybierzecie to już na pewno maż mnie porwie - bo w ten dzień mam urodziny. Frankai - to czy będę długo czy się urwę - obawiam się nie zależy nawet od kajdanek - gdu bedę musiała to i tak wyjdę - nawet przypięta do grzejnika w knajpie Zależnosc jest taka: mąż w domu - bedę krótko; mąż w delegacji - będę cały dzionek tak to u mnie jest pozdrowionka Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Agniecha - a mąż na spotkaniu? Albo spotkanie w Oławie na budowie u Agnichy? A może "zwalimy" Ci złożyć życzenia? Na marginesie to sądziłem, że jesteś "byczycą". Taki roztrzepany charakterek przynależy zodiakalnym bykom. Ten roztrzepany charakterek tu jest uzyty w rozumieniu osoby, która nie usiedzi na miejscu i ma krótki "patience spot". Tak na poważnie - to co 26.05? Albo od drugiej strony - kiedy ten "mąż zazdrośnik" (Twoje określenie z Piramidy) wyjeżdża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 On 2002-03-05 10:40, Frankai wrote: "mąż zazdrośnik" a jak zobaczy Twoje zdjęcie z Frankaiem, to dopiero będzie zazdrośnik!! [lepiej się módl, żeby nie zajrzał na tę stronę! ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.03.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 wrrr, postanowiłam! zmieniam ksywę na Gall Anonim to byłam znów ja, Yarząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 05.03.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Domyśliłam się, że to Ty Yemiolka - ani się waż z tym zdjęciem !!! Myślę, że 26.05 jest ok Frankai - mój mąz wyjeżdża marzec-kwiecień i jest do listopada w delegacji - wraca do domu na niektóre weekendy - rzecz w tym, że nie wiem na które. Na spotkanie jechać nie chce i rozstawać się ze mną nie chce A co do roztrzepania - oj prawda - niejednokrotnie zapomniałam zabrać głowę z domu. Już w podstawówce głównym słowem uzywanym do opisu mojej osoby było "rozstzepana" Ja uwielbiam swoje roztrzepanie - denerwuje mnie jedynie czasami gdy czegoś zapominam a nie powinnam Ale cóż - nobody's perfect (chi, chi) Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Agnicha - a na którym piętrze mieszkasz? Ja podczas studiów mieszkałem na 4 (bez windy) i jak jednego razu musiałem się 2 razy po coś wrócić, a już wcześniej dostałem w kość na WF-ie - to miałem dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Aha - a Ty jemu na co pozwalasz? Jak byłem w Chinach, to żona mi zastrzegła "żebym tylko nie przywiózł żółtego dziecka". Mogła tak sobie gadać, bo wie że białego też bym nie przywiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 05.03.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Frankai - miszkam na 1 piętrze więc teoretycznie nie mam daleko, ale chorobliwie nie lubię się wracać po coś co zapomniałam - drażni mnie bieganie po schodach. Co do meża - to pozwalamy sobie na wiele - chyba podobnie jak u Ciebie. Widziałeś przecież, że byłam na spotkaniu i mogłabym zostać dłużej, ale po co wprowadzać nerwową atmosferę - mąż chory pomyślałby jeszcze, że jest mniej ważny niż forum (swoją drogą dalej nie wyzdrowiał i przestaje to już być śmieszne). Ale dość już o mnie i o mężu - don't worry - poradzę sobie i kiedyś go przekonam do wyjazdu ze mną Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.03.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Co inni myślą o terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Czytaliście o spotkaniu w Warszawie? Zamienia się na coś podobnego do naszego. Nie po to chciałem jechać te 300km. Cuś mi się widzi, że pojadę tylko po to by spotkać się z 3-5 osobami, z którymi puszczałem emalie i bardziej motywuje mnie na nasze majowe spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.03.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Może faktycznie wykorzystamy Gagatę, skoro się zaoferowała. Moja budowa chyba nie przeżyłaby takiego najazdu, na razie na podłodze mam wybebeszone wszystkie instalacje i muszę zrobić zasypkę i szlichtę, a że cierpię na brak kasy, to muszę chronić jeszcze przez jakiś czas moje biedne peszle przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Alanta - no to Twoja budowa jest super miejscem. Studenci medycyny też uczą się na pacjentach "pootwieranych". Czasem co prawda bywają dość nieżywi, czego oczywiście nie życzę Twojej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.03.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 No właśnie, ja też jej tego nie życzę i dlatego wstrzymam się z zaproszeniem do momentu wykonania podłogi. Sama uszkodziłam przypadkiem jeden kanał ogrzewania i połamałam kilka peszli, mam istny labirynt i chyba zacznę wchodzić na piętro po drabinie przez okno, będzie to mniej kosztowne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.03.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 On 2002-03-05 14:16, Frankai wrote: Co inni myślą o terminie? my z Janem 26.05. odpadamy :smile: Gagata, a w której części Wrocka masz chatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 A może rozpuścić emalią tabelkę z datami, gdzie się wykrzyżykujemy lub wyplusujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.03.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 On 2002-03-06 10:51, Frankai wrote: A może rozpuścić emalią tabelkę z datami, gdzie się wykrzyżykujemy lub wyplusujemy? czemu nie? od razu pozbieralibyśmy wszystkie adresy do tzw. kupy - taka lista dystrybucyjna może nam się kiedyś do czegoś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts