Frankai 26.03.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Smok - a Ty jak tam - znalazłeś już numer archiwalny Muratora? Wiesz, że prawie zgadłeś? Ten film nie był aż taki, żeby na mnie działał ("Momenty były? Masz..."), ale często gęsto przez filmy dopadał mnie taki stan w delegacjach. Najlepsze lekarstwo, to zap... od rana do nocy, walnąć się spać, itd. Tu się jednak tak nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.03.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 No to już Ci nie będę wysyłał żadnych filmów. Choć wiem, że to tak jak z używkami, wiesz, że Ci szkodzą, ale żyć bez nich trudno. Może spacer, jakiś klub, albo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Smok - w planach mam basen, ale jeszcze parę innych rzeczy trochę mnie zajmuje. Po godzinach pracy, bo w godzinach to się nudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Frankai - OK, będę pamiętać żeby się nie wygadać Ty naprawdę masz tam tak mało pracy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.03.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Ivonesca - tak, ale za to Internetowe życie towarzyszkiem mam bogate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.03.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Frankai i czego się czepiasz Agnieszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2003 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Agacka - ja się nie czepiam Agnieszek - ja mam do nich słabość Duuużą słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Agacka - ze mnie straszny romantyk. Żebyś wiedziała jakie listy piszę po nocach. Jak je czytam rano, to zaraz wiozę siebie do domu wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Agacka - proszę uściślić pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 No co pytasz się czy jestem schizofrenikiem? Tak - mam swój świat. Świat marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.03.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 o odezwało się bogate!!!!!!!!życie wewnętrzne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.03.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Frankai - zajrzyj no na krakowską. Jest tam coś ode mnie co dotyczy jakby nie było Ciebie Aga - ze mną do piekła? OK. A dobrze jesteś ubezpieczona na życie? Bo chodzi o to, że jak Cię wciągnie do piekła (a stamtąd jak wiadomo się nie wraca) to żeby ślubny miał chociaż jakąś kasę na pociechę :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Agacka - może mu nie wystarczy, ale zawsze będzie mógł dla swojego Bóstwa przerobić domek na jakieś Taj Mahal. Będzie też mógł wysyłać Ci Fedex'em wodę mineralną dla ochłody po piekielnych, gorących kąpielach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2003 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Kgadzina - widziałem, ale czekałem aż przestanie palić Cię po siarce, co nastąpiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Smok - kolejny sukces w kwestii wideokonferencji interkontynentalnych. Nauczyłem żonę w zasadzie zdalnie. Jak obsłużyć kamerę, ustawić jej parametry, itp. Połączenie się udało, choć pasmo ograniczało zbyt intensywne używanie kamer. Tu mam szerokie pasmo, ale w Polsce żona była na zwykłej linii telefonicznej. Już przy włączonej jednej kamerze pogarszała się jakość dźwięku. Spróbujemy jeszcze o innej porze. Najbardziej cieszył się mały, jak mu machałem i on mi machał. W "Kąciku ... " opiszę moją kamerkę. Ivonesca - jeszcze nie zainstalowałem gadu-gadu, ale gdybyś chciała posługiwać się audio, to MSN i NetMeeting są ponoć znacznie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 witam wszystkich po dwutygodniowej przerwie, Smok - sorry ze do Ciebie nie dotarlem, nie bylo to jednak ode mnie zależne. Obejrzalem z uwagą wszystkie zdjęcia ale nie wszystkich znam, np. nie wiem jakt ty wyglądasz może jakiś krótki opis zbiorowego zdjęcia ? Ach i oczywiście reflektuję na film podaję swój numer GG 2513502 Ivo - dzieki za pamięć, bardzo chcialem Ciebie w końcu zobaczyć i "dotknąć" mam nadzieje że następnym razem sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 powiedzcie mi co się stalo że krakowiacy stali się tak nagle aktywni ? imponujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 nie zwalaj calej winy a mnie a tak wogóle te gdzie obecnie jesteś w USA ? już sie troche pogubilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.03.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Dobrzykowice - jestem w strategicznym miejscu i nie mogę zdradzać, bo a nuż Saddam się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Cos ty, nie mamy nawet pewności czy on żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts