kulka i.w. 03.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 No jeszcze jutro, zaraz po wylaniu, , zanim beton stezeje. Zadzwon do swojego miska zaraz z rana i sie upewnij Tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 kulka, jeszcze jedna wazna sprawa - nie zapomnij o wibratorze. No nie. Dziwczyny no co wy. O czym wy rozmawiacie no, jak zwykle, poruszamy zawsze (no moze prawie zawsze) sprawy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 No nie. Dziwczyny no co wy. O czym wy rozmawiacie O wibratorze secam:) O wibratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A ty secam, co tak sie cicho skradasz i oddzywasz sie, jak zobaczysz interesujacy cie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A ja jak taki nietoperz, siedzę, nasłuchuję i łup, gdy coś ciekawego. A nie odzywam się bo sie dopiero uczę Ale przy temacie wibrowania betonu nie wytrzymałem A popatrz, że są faceci którzy nie dopuszczają kobiet do spraw budowy - oj błąd, duży bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 03.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 MTW1! Małgosiu, nie wiem dlaczego nie wychodzą moje wiadomosci na priva, a znajdują się w folderze "do wysłania". Dlatego odpowiadam ci tu. Tak, mam podpisaną umowe na stan surowy otwarty (murarze) dom 145 mkw i garaż wolnostopjący 50mkw za 26.500zł Właśnie jestem na etapie szukania dekarzy. Co się tyczy okien - to w projekcie mam drewniane z okiennicami, więc takich szukam. Do wyboru mam firmy - M&S na Czekoladowej, "Okna"na Swojczycach i król cenowy Gebauer. Innych firm nie znam. Ale w M&S robią też plastikowe - zobacz tam. Skąd masz dekarzy? Pozdrawiam. natalia. witaj Natalio, Dekarza mam lokalnego z Długołęki ---właśnie skonczył kłaść wieźbe. Na dniach inspektor nadzoru "rzuci okiem" na robotę , jak będzie oki --dam Ci namiary / mam nadzieje , że będzie ok-----bo osoby oglądające , chwalą , że jest zrobione porządnie/. mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 03.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Kochani Podzielcie się informacjami jakie wybraliście okna / drewniane czy PCV ?/ Jaka firma jest godna polecenia we Wrocławiu / jeżeli chodzi o okna PCV/ chodzi mi o solidność wykonania i dobre profile / Licze na Was.... Pozdr. MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kochani Podzielcie się informacjami jakie wybraliście okna / drewniane czy PCV ?/ Jaka firma jest godna polecenia we Wrocławiu / jeżeli chodzi o okna PCV/ chodzi mi o solidność wykonania i dobre profile / Licze na Was.... Pozdr. MTW1 mam drewniane Gebauera od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 04.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 my zdecydowalismy sie na 6-cio komorowe PCV z Budvaru. Konkurencyjna cena w porównaniu z reszta 5-cio komorowych. Co do reszty narazie nie wiem bo dopiero zamontuja je 17 pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kochani prosze podajcie jakieś namiary na misiów od ocieplenia w wełnie. To jakaś tragedia wszyscy pozajmowani albo w wełnie nie robią. Bardzo Was proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam po dłuuuugiej nieobecności - cały tydzień nie miałam internetu . Ale za to budowa ruszyła , ściany rosną aż miło, tylko ten deszcz..., czy wiecie czy będzie długo padać ? Obiecuję jutro wkleić zdjęcia, aż mnie paluszki swędzą żeby się pochwalić . Pozdrawiam wszystkich mimo deszczu - optymistycznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ja miałam zakontraktowane, że tylko dwa dni będzie padać ale widać nikomu tu nie można wierzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 04.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Od soboty ma być ładnie. Tylko, że .... misie nie chcą w soboty pracować.W sumie się nie dziwię, jak ich ten deszcz i nieróbstwo wymęczy, to człowiek musi se odpocząć nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Iwonesca,proszę napisz czy jesteś zadowolona ze swoich okien (Gebauer) po paru latach użytkowania. I jeszcze taka kwestia - czy masz na oknach szprosy? Użytkownicy czesto piszą ,że okno ze szprosami wygląda jak zakratowane. Gebauer zaczał robić szprosy rownież mosiężne między szybami - bardzo ładne, aczkolwiek drogie. Pozdrawiam. natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 04.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 halszka.ka gratuluję rozpoczęcia robót MY nie sikaliśmy do fundamentów pierwsze słyszę o takich praktykach zatopiliśmy jednak puszkę dla potomnych (pieniążki, zdjęcia coś na szczęście) Betka gratuluję wprowadzki i baaaaaaaardzo zazdroszczę Mam apel do budujących - poszukuję naszych ukochanych tynkarzy z Rybnika dowodzonych przez Marcina Kieżuna. Ktokolwiek wie gdzie teraz pracują to proszę o informację. Mają u mnie do dokończenia tynki (niedoróbki i pęknięcia) u innych forumowiczów podobne poprawki. Dla zainteresowanych mam telefon do ojca pana Marcina. Chociaż on odbiera telefon i świeci oczami za syna. Obiecał przekazać sprawę synowi jednak ten nie kwapi się z oddzwonieniem. Oczywiście dodzwonić się do niego nie można ( nie odbiera telefonu) Kto wie jaki jest tryb postępowania czysto formalnego? Mam z nim podpisaną umowę i fakturę za wykonaną pracę. Niestety po miesiącu wyszły pęknięcia (dość liczne) i wady w strukturze- jak formalnie wezwać wykonawcę do naprawienia szkody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 04.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kochani Podzielcie się informacjami jakie wybraliście okna(...) Hej My wybraliśmy PCV Thermoplast. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. I z jakości i z koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 04.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kochani Podzielcie się informacjami jakie wybraliście okna(...) Hej My wybraliśmy PCV Thermoplast. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. I z jakości i z koloru My mamy okna avante kupowane i montowane przez firmę Krysiak z ulicy Balonowej. Zamontowali nam wszystkie okna z roletami w sobotę. Jestem zadowolona z montażu i okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.10.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja mam okna Gebauer, ale firma we wrocku się rozsypała i problem z gwarancją. Poza tym dawała większe rabaty niż macierzysta. Ja teraz mam kłopot z drzwiami. Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa z gwarancją, bo szyba pękła, a firmy nie ma. Nie podpisałam protokołu odbioru i nie mam faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Iwonesca, proszę napisz czy jesteś zadowolona ze swoich okien (Gebauer) po paru latach użytkowania. I jeszcze taka kwestia - czy masz na oknach szprosy? Użytkownicy czesto piszą ,że okno ze szprosami wygląda jak zakratowane. Gebauer zaczał robić szprosy rownież mosiężne między szybami - bardzo ładne, aczkolwiek drogie. Pozdrawiam. natalia jestem bardzo zadowolona dodatkowo mam tez okiennice montowane razem z oknami - też jestem zadowolona szprosów nie mam - możesz zajrzeć do mojego dziennika, są tam zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja mam okna Gebauer, ale firma we wrocku się rozsypała i problem z gwarancją. Poza tym dawała większe rabaty niż macierzysta. Ja teraz mam kłopot z drzwiami. Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa z gwarancją, bo szyba pękła, a firmy nie ma. Nie podpisałam protokołu odbioru i nie mam faktury. a ja mam inne zdanie o oddziale wrocławskim (ale prosze pamiętać że kupowałam okna 3 lata temu) - człowiek który wtedy pracował w oddziale był nie do życia i nic z nim nie można było załatwić dlatego wszystko załatwialiśmy w siedzibie - miło i sympatycznie, problemów z reklamacjami nie było - cieżko otwierały się nam drzwi tarasowe to przyjechał zaraz montażysta i uregulował a tak w ogóle to wtedy podpięłam sie do 4 rodzin z Warszawy, złożyliśmy 5 zamówień i uzyskalismy lepszy rabat - oczywiście skrzyknęliśmy się tu -na forum Betka - a kto Ci montował okna? własna ekipa czy Gebauer? myślę że jak porozmawiasz z ludzikami w siedzibie to jakoś się dogadacie - a przynajmniej próbuj - przeciez to nie Twoja wina że zamknęli wrocławski oddział. pozdrawiam i zyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts