zara 17.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witaj Grupo Mam kominek,mam kominek........ Jak fajnie jest teraz w domku, cieplutko, milutko i wogóle super. Chciało by się posiedzieć i nic nie robić. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 17.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No tak gapa ze mnie... Może się komus przyda. Wkład 14kw z pyrolizą na szybie (to naprawdę działa), obudowa z marmuru, fronty z łupanego, półki normalny, górna belka również marmurowa, montaż. Całość kosztowała nas 8800. Nie wiem ile przepłaciłam ale ogólnie jestem zadowolona. Jak ktoś jest zainteresowany podam namiary. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja kończę kłaść dachówkę mam pytanko bo się pogubiłam w misiach - ktorego tynkarza polecacie?I czy macie może jakiegos fajnego elektryka oraz posadzkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Xena - no właśnie, Ty ostatnio robiłaś więźbę, skąd brałaś drewno i jak je oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 napisałam Ci na privka przeciętne terminy w tartakach to podobno 3 miechy...... ale właśnie! mam na zbyciu z 200mb łat, deski do pasa nadrynnowego, oraz 8 belek 6x22 11stometrowych mam też na zbyciu 1 palete gazobetonu 24-rki...kto chce zapisywać się do kolejki bo zaraz nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No tak gapa ze mnie... Może się komus przyda. Wkład 14kw z pyrolizą na szybie (to naprawdę działa), obudowa z marmuru, fronty z łupanego, półki normalny, górna belka również marmurowa, montaż. Całość kosztowała nas 8800. Nie wiem ile przepłaciłam ale ogólnie jestem zadowolona. Jak ktoś jest zainteresowany podam namiary. pozdrawiam Aga Zara Proszę o namiary, będą przydatne, bo właśnie się zastanawiam nad wyborem kominka - już na etapie murowania chciałabym mieć ustawione wszystko pod konkretny model. dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Xena - trochę mnie nastraszyłaś, ale chyba nie jest tak źle. Dzwoniłam do tartaków i np. w Tyblach, na trasie do Warszawy za Kępnem (często tamtędy przejeżdżam) jest , czeka się ok.2 - 3 tygodnie, a cena 842 pln za m3, impregnaca zanurzeniowa 120 pln za m3. Czy to drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 18.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No tak gapa ze mnie... Może się komus przyda. Wkład 14kw z pyrolizą na szybie (to naprawdę działa), obudowa z marmuru, fronty z łupanego, półki normalny, górna belka również marmurowa, montaż. Całość kosztowała nas 8800. Nie wiem ile przepłaciłam ale ogólnie jestem zadowolona. Jak ktoś jest zainteresowany podam namiary. pozdrawiam Aga Zara Proszę o namiary, będą przydatne, bo właśnie się zastanawiam nad wyborem kominka - już na etapie murowania chciałabym mieć ustawione wszystko pod konkretny model. dabell Ja tez poprosze o namiary a moze wkleisz zdjęcia?, wlasnie szukamy kominka DZIEKUJE z góry i pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 18.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Xena - trochę mnie nastraszyłaś, ale chyba nie jest tak źle. Dzwoniłam do tartaków i np. w Tyblach, na trasie do Warszawy za Kępnem (często tamtędy przejeżdżam) jest , czeka się ok.2 - 3 tygodnie, a cena 842 pln za m3, impregnaca zanurzeniowa 120 pln za m3. Czy to drogo Dziewczyny w Chrząstawie jest pełno tartaków, bo az 5, pierwszy przy wjezdzie do Małej, drugi w Małej ale nie na glownej ulicy tylko trzeba skręcic w prawo chyba kolo pierwszego sklepu na rogu , albo pierwsze skrzyzowanie (1 wczesniej) potem 3 w Chrzastawie Wielkiej!! Sprobujcie pozdrawiam flowerica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 18.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 2004 - czy zdecydowałaś się na DOMINO, czy już kupiłaś? Ja, jak patrzę na zdjęcia dachu pontypendy, to .... ach, marzy mi się .. A w ogóle, to dlaczego tak rzadko tu do Grupy zaglądasz? Halszka, domino mam już zamówione, będzie prawdopodobnie w drugiej połowie listopada. Trochę sobie poczekam na dach, mam nadzieję, że jego wygląd mi go wynagrodzi:) Jak będziesz chciała, to zapraszam na oglądanie Halszka, oglądałaś Tegalit w Mokronosie? Trafiłaś na ten dach ? Zaglądam tutaj, ale nie mam czasu na pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 dabell - twoje budowanie robi na mnie duuuuuuże wrażenie Podziwiam zdolność planowania, i wiedzę!!!! Moja budowa to jedna wielka improwizacja , a przynajmniej w porównaniu z budową taką jak Twoja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 18.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zara, podaj namiary na wykonawcę kominka, jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Halszka, domino mam już zamówione, będzie prawdopodobnie w drugiej połowie listopada. Trochę sobie poczekam na dach, mam nadzieję, że jego wygląd mi go wynagrodzi:) Jak będziesz chciała, to zapraszam na oglądanie Halszka, oglądałaś Tegalit w Mokronosie? Trafiłaś na ten dach ? Zaglądam tutaj, ale nie mam czasu na pisanie. 2004 - napisz proszę ile dałaś za domino ( ew. na priva) jak duży jest Twój dach, a domino widziałam w Bielanach Wr. i do tego piękna biało szara elewacja ......ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 18.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Halszka - najlepiej drewno zamawiać przez cieśle , zestawienie w projekcie ( długości , szerokości elementów ) często nie sprawdzają się przy montaże coś jest za krótkie ,albo nie takie .Cieśle mają też w tartakach dobre ceny i to co najważniejsze , mogą wymieniać złe drewno i nie czeka się długo .PROPONUJE ZACZĄĆ OD WYKONAWCY . ZARA - gratulacie , miło wygrzewać sobie kosteczki przy kominu w taką jesienną pogodę . BARDZO PROSZĘ O NAMIARY NA WYKONAWCE NA PRIVA . KULKA - powodzenia i trzymam kciuki za tą nową brygadę POZDRAWIAM MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zara - ja też, ja też........... a zdjęcia gdzieś, są lub mogą być..........? Marpa dzięki za radę, czy dachowcy z listy robią też więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 18.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam- coś ostatnio tutaj nie jestem zbyt często.... ale chciałem się pochwalić naszym szkielecikiem w stanie surowym;-)http://paduch.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Wilkoński 18.10.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Xena - trochę mnie nastraszyłaś, ale chyba nie jest tak źle. Dzwoniłam do tartaków i np. w Tyblach, na trasie do Warszawy za Kępnem (często tamtędy przejeżdżam) jest , czeka się ok.2 - 3 tygodnie, a cena 842 pln za m3, impregnaca zanurzeniowa 120 pln za m3. Czy to drogo zara halszka Ty nie jesteś z Tyńca Małego??? bo jeśli z Tyńca to masz tartak w Domasławiu, jadąc z Tyńca skręcasz w prawo za torami jakiś miesiąc temu to wołał 700 za modrzew !!! +100 impregnacja do tego VAT ale można było pokombinować z ok 7% ja swego czasu uważałem, że to drogo i pokarało mnie tak że straciłem 3 miesiące i mam teraz drugą więźbę choć też nie z Domasławia tani nie jest ale odpada Ci koszt transportu zwłaszcza przy dużych elementach Kuba Wilkoński Tyniec Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Kuba Wilkoński - witam gorąco sąsiada . Gdzie w Tyńcu budujesz, a może już zbudowałeś? My stawiamy swój domek przy Biskupickiej, i podziwiamy z przyszłych okien inwestycję w Biskupicach. Jak widać z materiałem nie powinno być problemów, tylko zaś - z ekipami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 2004 - wysłałam zdjęcie, napisz proszę, jak wrażenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 18.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie Dziewczyny i Chłopcy Namiary na pana od kominków postaram się podać jutro. Jak się uda to wstawię zdjęcie pozdrawiam Aga' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts