Smok 05.04.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Rety, skunksy się już obudziły z zimowego snu i baby nagabują. Wiosna niechybnie nadeszła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 05.04.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 http://www.eng.bahcesehir.edu.tr/compe/html_picts/animated3/skunks.gif nagabują ...??? - oferują raczej ... pozdro smoku sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.04.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Wyjątkowo perfidny zwierz. Nawet fotki przesyła. I to oko !Wyczuwam zagrożenie dla wszystkich dziewczyn z wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.04.2003 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Smok - jesteś młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 06.04.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Smoku- budowa we Wrocławiu- Leśnicy.Z betonu komórkowego. Proszę o namiar na ekipę, ew. info ile wzięli za stan surowy (z dachem czy bez i z jakim stropem).Skunksie witaj- kopę lat nie widziałam twego wdzięcznego pyszczka. Wracam na forum, teraz będę częściej, skoro budowa rusza...baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.04.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Frankai, tak tak, wiem o fanklubie, jeszcze przysięgi nie składałem, ale skoro Skunks obudził się ze snu zimowego to dokonam aktu braterstwa Baba, spytam, budują blisko Leśnicy, w Wilkszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 06.04.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Na tym forum zmiescimy się - baba, Smok, Frankai i sku ... i wielu, wielu innych Akt braterstwa ... fajna sprawa ! (właśnie godzine temu ogladałem Winnetou i wiem teraz na czym polega ) Poza tym - łatwiej nam się zbratać bo ten sam gatunek prezentujemy Baba - startuj ostro z wiosną - powodzenia pozdrówka sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 06.04.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Dzięki za miłe powitanie, przy okazji następne pytanie (ale rymy!), gdzie jest tania silka ? Konkretnie kształtki wentylacyjne.Smoku a zdradź jeszcze ile im płaciłeś? I za co.baba [ Ta wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2003-04-06 18:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.04.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Baba, ściany fundamentowe z bloczków - 20zł/m2 ściany z suporeksu - 13 zł/m2 (nie odliczaliśmy otworów, za to nadproża w cenie) komin murowany + dwa kanały went. - 100 zł/ m wysokości komin systemowy- 200zł/ 7m więźba 250 m połaci dach - 3750 położenie dachówki cementowej - 4000 chudziak w budynku - 8 zł/m2 Szkoda że nie byłaś na spotkaniu, ale jeszcze nic straconego, zapraszam gdy trochę się ociepli. A teraz podwijam rękawy i idę oddać się ceremonii do "świątyni" Skunksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 06.04.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.04.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 :lol: Sku to nie ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.04.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Baba - polecam U-kształtki na nadproża. Mają 2 plusy: bez problemu przeprowadzisz instalacje nad oknem. W razie konieczności minimalnego poszerzenia otworu nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 06.04.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 07.04.2003 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Gdzie ta wiosna?!!!? Siedzę sobie w necie, cieplutko, a tu szuuu, szuuu, szufla do śniegu za oknem. Nie bawię się tak! Żaden murarz nie wyjdzie do roboty w śniegu za walonki....baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 07.04.2003 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Frankai dzięki za radę, te kształtki już mam ( i większość bloczków też).Wczoraj byłam na budowie oglądać silkę na wentylację i wygląda całkiem OK. Można też w niej zamiast w bruzdach puścić kanalizację.Nie było właścicieli więc nie wiem gdzie to kupić.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Baba - oczywiście, że można wykorzystać wszystkie naturalne rzeźby terenu Jeżeli jednak miałabyś faktycznie tam mieć wentylację, to niekoniecznie będzie to dobry pomysł. Tego typu rzeczy robi się ewnetualnie by uniknąć przeróbek podczas drobnych remontów. Na dzień dobry żadnej prowizorki. Jak wentylacja, to wentylacja. Instalacje można puszczać tam gdzie akurat są jakieś przypadkowe kanały. Często korzystałem z kanałów w stropie przy kładzeniu instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 07.04.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Że babeczka ma "kształtki" czy raczej kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.04.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 On 2003-04-02 16:55, Ivonesca wrote: dobrzykowice - ależ ja tam byłam z meżem No wiesz ????? Jestem profesjonalistą, mąż nawet nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.04.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 I tak oto miliony dowiedziały się o tajnych zamiarach profesjonalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Smok - widziałem nowego użytkownika: Smoczuś. Mówi Ci to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts