kedob 11.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam wszystkich. Pogoda jednak daje popalić, ale w końcu to już listopad. U mnie ściany fundamentowe czekają na kolejne warstwy izolacji..tylko niech słoneczko zaświeci, piasek na zasypki też już na miejscu. Kanalizacja położona.... SŁOŃCA SŁOŃCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 11.11.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Trzymam kciuki za pogodę i za slońce, ktorego tez wyglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witaj Grupo, Wojty jak pompa??? pozdrawiam Aga No pompa pompuje ciepelko (mam tylko nadzieje, ze nie pompuje tyle energii ). W calym domku cieplutko - juz po pierwszym dniu mozna bylo hcodzic w krotkim rekawku . Wbrew pozorom pompa nie halasuje tak, jak to wszyscy mowili. Jednym slowem narazie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 12.11.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam. Mam dwa krótkie pytania a raczej prośby : 1. W Sobótce ( lub jej okolicach ) jest firma zajmująca się wykanwstwem drenaży, odwodnień oraz mają szeroką ofertę kręgów i strudniu betonowych. Potrezbuję namiry na ta firmę. Miał z nią ktoś kontakt ? 2. Muszę kupić dużo, dużo gwoździ do więźby. Ma ktoś może namiary na dobre źródło ? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 12.11.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 witaj grupo ! WOJTY - kto ci robi kafle mój Marian???? Betty - zobacz w internecie , marpa Marpa dzięki za radę flowera ja płacę 9 zł za m2 robocizny. Ekipa kładzie rotband na tynk cementowow- wapienny (ściany równe) Idzie bardzo mało materiału jakieś 2-3 kg na m2. Namiary podam jak tylko skończą u mnie robotę Mają się wyrobić do końca listopada. W Obim zakupiłam już gnizdka do łazienki - trochę drogie były ale do reszty muszę znaleźć coś tańszego. Namierzyłam hurtownię elektr. na Przybyszewskiego - będę się tagować Powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 12.11.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Trzymam kciuki za pogodę i za slońce, ktorego tez wyglądam:) Od środy ma być ładnie i bez deszczu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 12.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No to akurat powinni nam strop zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 hej gruppo! jak się miewacie w błotny czas? słuchajcie, mam megaextrabudowlane pytanie - macie namiary na jakichś wytwórców sukienek/alb komunijnych?? właśnie jestem po ciężkiej jatce przedkomunijnej [już! ]. pewne panie /co to już swym córeczkom zakupiły stringi do komunii - serio, bywają takie, info bezpośrednie od wiarygodnej sprzedawczyni z naszego gieesu :wink:/ próbują przeforsować kiecki za 250 zł yyyyy. rencyma opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.11.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kulka napisałam Ci na priv o Cięciwie bo u mnie też robił dach Pan Łyp to słyszałam, że ma stawki z górnej półki No własnie... Ale też czulam, że nie będzie tani, ale co tam - myślałam - lepiej dac troszke więcej ale mieć spokój:) Ale w takiej sytuacji mój spokój juz teraz zostal zburzony A ja wam powiem, ze po tym co ostanio przezywam z wykonczeniowka to przestaje wierzyc w dobrych i sprawdzonych fachowcow. No coz chlopaki robia najczesciej tak jak im sie uda, albo tak, zeby tylko inwestor w chwili placenia byl zadowolony bo wiele rzeczy wychodzi po kilku tygodniach, a nawet miesiacach. Dlatego tez powtarzam, jak macie jakies zastrzezenia co do wykonawcow z listy to piszcie szybko do mnie, zeby ich jak najszybciej usunac Co do "mojego" dchwca to tez za niego glowy nie daje - moge jedynie powiedziec ze na tle innych miskow, ktorzy u nas pracowali, oceniam ich nie najgorzej - powiedzmy na "4". Jesli ktokolwiek bedzie sie na niego skarzyl to szybko go moge usunac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ivo dzieki za chęc obdarzenia mnie tym zadaniem i zaufaniem ale sam u siebie mam mase roboty.Nie wykonuje prac poza domem i firma. Myślałem że wykona to Twój mąż i chętnie bym pokazał jak to zrobic(tym bardziej że łazienaka na górze jest jeszcze w powijakach i widać jak na dłoni kolejność etapów). Czy tam gdzie będzie boazeria na ścianie bedzie też na suficie?. Musze uciekac do domu . Wiech Wiech - odpisałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hej gruppo! jak się miewacie w błotny czas? słuchajcie, mam megaextrabudowlane pytanie - macie namiary na jakichś wytwórców sukienek/alb komunijnych?? właśnie jestem po ciężkiej jatce przedkomunijnej [już! ]. pewne panie /co to już swym córeczkom zakupiły stringi do komunii - serio, bywają takie, info bezpośrednie od wiarygodnej sprzedawczyni z naszego gieesu :wink:/ próbują przeforsować kiecki za 250 zł yyyyy. rencyma opadają... to Maja już idzie do komunii ale ten czas leci ! wlasnie zastanawiam się co zrobiłam z albą Karoliny ........ chyba oddałam szwagierkowej córce, mogę spytac czy ma ją jeszcze ...chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.11.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 U nas jest tak, że kiecki (alby) kupuje się całą grupą - w szkole lub w parafii. Najkprawdopodobniej weźmiemy z Mama i ja (tak się to chyba nazywa). Na koszty się szykuję - trudno. Popytaj w szkole - pewnie grupą można ceny wynegocjować, a może też i używane kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 13.11.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam- ale mi się trafiła ekipa od pokryć dachowych. Znalazłem ich w Gazecie wrocławskiej z ogłoszenia i wydawali się wiarygodni. Umówiliśmy się na drugi dzień na pomiary i niestety nie przyjechali, ale zadzwonili i przełożyli spotkanie na następny dzień. I tak było przez cały tydzień. W końcu w piątek powiedzieli że już jadą do mnie i ...... nie dojechali Ale zadzwonili wieczorem że w poniedziałek będą o 6.30 więc wstałem rano przed pracą i pojechałem na budowę i..... nie przyjechali i nie zadzwonili Szlak mnie trafił na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Art-p wspolczuje. Jejku, czy sa jeszcze uczciwi wykonawcy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 13.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hej gruppo! jak się miewacie w błotny czas? słuchajcie, mam megaextrabudowlane pytanie - macie namiary na jakichś wytwórców sukienek/alb komunijnych?? właśnie jestem po ciężkiej jatce przedkomunijnej [już! ]. pewne panie /co to już swym córeczkom zakupiły stringi do komunii - serio, bywają takie, info bezpośrednie od wiarygodnej sprzedawczyni z naszego gieesu :wink:/ próbują przeforsować kiecki za 250 zł yyyyy. rencyma opadają... to Maja już idzie do komunii ale ten czas leci ! wlasnie zastanawiam się co zrobiłam z albą Karoliny ........ chyba oddałam szwagierkowej córce, mogę spytac czy ma ją jeszcze ...chcesz?? no idzie, idzie dzięki, najśmieszniejsze, że ja mam gdzieś na strychu już 2 sukienki po kimś tam , ale chodziło o to, żeby były te stroje jednak ujednolicone, bez większych cyrków. no i się zaczął cyrk! ogólnie wczoraj wyszłam z zebrania osłabiona poziomem agresji, jaki się w ludziach wyzwala na dowolnym tle... BK, właśnie teoretycznie kupujemy zbiorczo, ale facetka od sukienek była tak koszmarnie niesympatyczna /oczywiście o pomyśle rabatów nawet nie wpomnę.../ - musztrowała nas jak gestapo: "dyscyplina musi być!!! tylko raz do odbioru przyjadę!!! czasu nie mam!!!!" itd. - więc wolałabym jakąś sympatycznejszą /chętniej tańszą również :wink:/ alternatywę. pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hej gruppo! jak się miewacie w błotny czas? słuchajcie, mam megaextrabudowlane pytanie - macie namiary na jakichś wytwórców sukienek/alb komunijnych?? właśnie jestem po ciężkiej jatce przedkomunijnej [już! ]. pewne panie /co to już swym córeczkom zakupiły stringi do komunii - serio, bywają takie, info bezpośrednie od wiarygodnej sprzedawczyni z naszego gieesu :wink:/ próbują przeforsować kiecki za 250 zł yyyyy. rencyma opadają... to Maja już idzie do komunii ale ten czas leci ! wlasnie zastanawiam się co zrobiłam z albą Karoliny ........ chyba oddałam szwagierkowej córce, mogę spytac czy ma ją jeszcze ...chcesz?? no idzie, idzie dzięki, najśmieszniejsze, że ja mam gdzieś na strychu już 2 sukienki po kimś tam , ale chodziło o to, żeby były te stroje jednak ujednolicone, bez większych cyrków. no i się zaczął cyrk! ogólnie wczoraj wyszłam z zebrania osłabiona poziomem agresji, jaki się w ludziach wyzwala na dowolnym tle... BK, właśnie teoretycznie kupujemy zbiorczo, ale facetka od sukienek była tak koszmarnie niesympatyczna /oczywiście o pomyśle rabatów nawet nie wpomnę.../ - musztrowała nas jak gestapo: "dyscyplina musi być!!! tylko raz do odbioru przyjadę!!! czasu nie mam!!!!" itd. - więc wolałabym jakąś sympatycznejszą /chętniej tańszą również :wink:/ alternatywę. pozdrówka! ta firma o której wspominała BK chyba opanowała cały Wrocław wydaje mi sie że u nas też oni szyli - ale u nas rodzice byli w miarę zgodni i były bardzo skromne alby z bialymi wykonczeniami (żadnych złotych świecidełek), ale i ile kosztowały to nie pamiętam w ogóle:-? wiem że wtedy jak ktoś miał no. albę używaną i trzeba było zmienić obszycie to ta firma robiła to bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 13.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 hej gruppo! jak się miewacie w błotny czas? słuchajcie, mam megaextrabudowlane pytanie - macie namiary na jakichś wytwórców sukienek/alb komunijnych?? właśnie jestem po ciężkiej jatce przedkomunijnej [już! ]. pewne panie /co to już swym córeczkom zakupiły stringi do komunii - serio, bywają takie, info bezpośrednie od wiarygodnej sprzedawczyni z naszego gieesu :wink:/ próbują przeforsować kiecki za 250 zł yyyyy. rencyma opadają... Hejo, wiem, że w Żernikach Wr. jest jakaś babka, która bardzo ładne kiecki szyje, zdobędę jakiś telefon do niej lub adres i podam Ja kupowałam albę dla mojego miśka we Wrocku na ul. Sokolniczej, tam są takie budki murowane. Jak mnie zrobili w konia w sklepie "Mama i ja" i potraktowali w listopadzie z ogromnym zdziwieniem że tak późno przychodzę, to tam na sokolniczej kupiłam albe w tej samej cenie 90zł. i jeszcze na miejscu i buty i bieliznę i skarpety i wszelkie dodatki jakie by mi się marzyły. Życzę powodzenia. AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Oj dziewczyny, nie straszcie mnie z tymi sukienkami . TO juz w listopadzie trzeba rezerwowac sukienke?? Mam nadzieje ze za 8 lat bedzie latwiej A teraz cos z watku budowlanego: czy u was tez po robeniu ocieplenia poddasza bylo widac wkrety??? Chodzi mi moze nie tyle o same wkrety to takie wystajace okragle placuszki po zaszpachlowaniu wkretow... I czy, najwazniejsze, nie bylo to juz widoczne po pomalowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 13.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Placki są widoczne, ale na całej powierzchni powinny być gładkie. Poprawki robi się po pierwszym malowaniu. Wojty, a u Ciebie zrobili i sobie poszli?, bez malowania? U mnie ja malowałam, ale facet przyszedł i zrobił poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 13.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wojty! jest nowy towar na sklepie , może się przejedziesz albo sobie zadzwoń 78 80 841 . pozdrawiam marpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts