Smok 07.04.2003 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Smoczuś pozazdrościł mi forum i rwie się do pisania. Jak z nazwy można wnioskować Smoczuś pochodzi od Smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja tego byłem raczej pewny. Kiedyś na MSN tak mi się zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Smok - dzisiaj przesyłałem duże pliki poprzez MSN (skrzynki pocztowe odrzucały tak duże pliki) i nie miałem żadnych problemów, więc pewnie coś Smoczuś musi przekonfigurować w Waszym serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.04.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ech, no widzisz, coś się porobiło, nie nadążam naprawiać i zmieniać, kolega ma program, który przywraca wszystkie ustawienia na dzień, który chcesz. Muszę go zainstalować. Poza tym szykuje nam się neostrada (jak to brzmi) 512KB/s. Napewno będzie fajnie. Wiem, wiem, masz 2M, ale kto Cię dogoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Smok - ja tam też nie mam czasu wypróbować. W moim wypadku jest to Ghost. Służy do odtwarzania sytemu. Od instalki różni się tym, że odtwarza wszystko - w tym Twoje dane i ustawienia. Mam tylko jedną wątpliwość - Symantec nic nie wspomina o mojej nagrywarce, więc nie wiem, czy zadziała. Internet to jedna z tych rzeczy, która znacznie lepiej działa w tym porąbanym kraju niż w Polsce. Co do prędkości, to nie wiem. Na "Stan" pokazuje mi 12MB. Danych przerzuczonych jest ok. 2GB, a najczęstszy rzeczywisty transfer to 200kB/s. Ponoć Neostarada nie ze wszystkim chodzi (Win 98?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.04.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 teraz używam Me, ale zmienię na XP. Muszę jakoś porządkować te szatańskie sztuczki, bo kiedyś wszystko wybuchnie. http://tsunami.kaniup.agh.edu.pl/~hayduk/anims/explose.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.04.2003 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 No to jak będziesz miał już XP, to paprobujem jesio raz. MSN w XP może być wykorzystany też do audio-wideo. A jak tam sprawy kamerkowe? Zdobyłeś software czy kupujesz webkamerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.04.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 wiem, że można łączyć się zwykłą kamerą, ale jeszcze nie drążyłem tematu (szatańskie sztuczki). Jak na razie to nauczyłem się wstawiać gif-y, ale myślę, że mogą trochę spowalniać otwieranie się stron i inni forumowicze mogą mieć pretensje (jak myślisz?)Czasem przy Twojej wypowiedzi pojawia się kwadracik z X-em (czemu?) czy to Gif-y? Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 08.04.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Siedzę sobie w pracy i odrabiam zaległości "forumowe" i co widzę!Ktoś mnie jeszcze pamięta!!!Potwierdzam, ze ja z tych co dużo czytają, a mało piszą. Czytając Wasze posty dochodzę do wniosku, że z moją wiedzą budowlaną wcale nie powinnam się odzywać.A propos spotkania u Smoka - mam bardzo miłych sąsiadów!Smok nie tylko, że nas nie zjadł, ale wręcz przeciwnie - nakarmił. Mam nadzieję, że się Smoku nie obrazisz, ale moja córka stwierdziła, że jesteś podobny (z charakteru)do Bazylego z Ulicy Sezamkowej.A jeśli chodzi o murarzy dla Baby, postaram się przesłać namiary na priva.Pozdrawiam wszystkich gorąco i przechodzę znowu na czytanie.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.04.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Asia - ale my niekoniecznie pragniemy poznać Twoją wiedzę budowlaną, a z pewnością chcemy sobie pogawędzić. Zgadza się reszto Grupy? Zobacz co się dzieje na Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.04.2003 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Tak, tak, pogaworzyć fajnie jest. Miło mi, że macie dobre wspomnienia ze spotkania, mimo, że widzieliśmy się pierwszy raz. Co będzie dalej ? Wszak wiosna pączkuje.Smok Bazyli hahaha raczej pozytywna postać, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.04.2003 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Mimo późnej pory piszę do Was, by trochę odpocząć. Właśnie skończyłem montaż filmu, a to bardzo wyczerpujące, bo pochłania mnie całego. Nie istnieję dla nikogo a w domu musi być cichutko, tylko podziwiać rodzinkę, bo warczę i prycham. Ale już niedługo, bo w domku mam swój mały kąt, gdzie będę się zamykał i już. Z kąta wyjście na ogród, więc nikt nie będzie musiał słuchać moich wrzasków. A tak na marginesie to lubię robić filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Smoku - wstales już po takich nocnych zawiruchach? dobrzykowice - poczekamy, zobaczymy Frankai - witaj Wielki Bracie ( a raczej ojcze, hi,hi,hi) zza morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.04.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 No to pięknie! zdaje się, ze coś mnie ominęło...Ale za to byłam trzy dni nad morzem (targi fotograficzne) - zimno! Ale pięknie! Jeszcze zanim śnieg zaczął padać i mysleliśmy naiwnie, że to już wiosna.A w domu - na poważnie zabieramy się za posesję, tzn - ogrodzenie i.. słynny taras! Wreszcie! Jak już będzie - spotykamy się u mnie (ale to już chyba mówiłam..). Hej - widzę, że wymieniacie jakieś zdjęcia?? Czy mogę zobaczyć? Ja Wam wysyłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 09.04.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Gagatko, na stronie 30 Sroka zamieścił link, dobrego odbioru.Ivon, wstałem późno i jeszcze musiałem zrobić okładki, kilka kopii, ciężkie jest życie filmowca-amatora. Za to myślę, że spodoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.04.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Smok - ale pewnie Twoja praca przynosi Ci wiele satysfakcji usciski dla małżonki. Acha, nie wiem czy pisałam - nic z Twego filmu Gagata - czekamy, czekamy na ten taras z utęsknieniem. Ostatnio widziałam ładny, prosty, drewniany taras i to chyba było to co też chciałabym mieć. Tylko kiedy to będzie....już w dzienniku pisałam że dopadł mnie dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam wrocławską Jakieś tu u Was dołki, i jakoś tak smutno.A tym czasem są sklepy przyjazne ludziom: Wchodzi facet do sklepu i mówi, że chciałby kupić rękawiczki. Panienka za ladą pyta: - Letnie, czy zimowe? - Zimowe. - To bardzo proszę przejść do następnego stoiska. Przy następnym stoisku: - Chciałbym kupic zimowe rękawiczki. - Skórzane czy zamszowe? Facet lekko wkurzony: - Skórzane. - To proszę przejść do następnego stoiska tam koleżanka pomoże panu wybrać. Gościu mówi do koleżanki, że chce kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z jednym palcem, czy z pięcioma? Gościa pomału zaczyna gul dusić, ale mówi, że z pięcioma. I znowu: .. do koleżanki itd. Przy następnej ladzie facet już dobrze wkurzony zaczyna: - Chciałem kupić zimowe, skórzane rękawiczki z pięcioma palcami. - Czarne, szare, czy brązowe? W tym momencie wpada do sklepu gościu niemalże z pianą na ustach, jedną ręką trzyma spodnie, w drugiej ciągnie za sobą muszlę klozetową wyrwaną ze ściany i krzyczy; Mam taki kibel, takie kafelki, dupę pokazałem wam wczoraj! Sprzedajcie mi jakikolwiek papier!!! Pozdrawiam goraco Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.04.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Agacka - udało Ci się - usmiałam się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 10.04.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 jak mam chandrę to patrzę na stronkę i humor mi się poprawia )) http://www.sapphite.org/funny/lioncut.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts