kulka i.w. 22.11.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 dabell - nie namieszalaś, a naświtliłas problem:))) Zaraz sobie o tym poczytam i poagdam z moim fachowcem, żeby złej decyzji nie podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 22.11.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam ponownie! Mam pytanie o dostawcę drewna. Już drugi zrobił mnie na szaro. Nawet nie odbiera ode mnie telefonów. Drewno nie musi być typowo kominkowe czyli ładnie pocięte, bo potrzebuję go do pieca na holtzgaz. 691 967 682 rano zadzwoniłem , o 15 było wyładowane przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.11.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 mtwPRZEDbezwzględnie PRZEDpłacisz za czas pracy koparki - po co chcesz płacić za kopanie w nawiezionej ziemii?Nawieź na samym końcu - kiedy usuniesz tez wszystkie śmieci, gruzy itp.z budowy, Mnie czeka nawiezienie mysle z 20 kamazów.....żeby było na superzicher....straszne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremius 22.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Szanowni Grupowicze. Szukam pilnie osoby, która naprawiłaby odcinek ogrodzenia z siatką. Są do wyprostowania 4 słupki plus wymiana siatki ogrodzeniowej (25m). Jak dotąd nie znalazłem nikogo, kto byłby z okolic Tyńca Małego i podjąłby się tego. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 witam. Marzana Guzikowska. wydaje mi sie że drenaż najlepiej wykonac po wymurowaniu ścian fundamentu, przed zasypaniem .Układa sie tuz przy ławie ze spadkiem .na podsypce żwirowej .Rure drenarska układa sie w geoowlókninie lub bez z otuliną kokosową.Powinno sie dać w narożnikach domu studzienki kontrolne do czyszczenia . Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ela Ma. Te dane które podalaś nijak sie mają do wyceny .Musisz podac ilość punktów elektr. czy w cenie jest tez montaż osprzetu. tablicy elektr. przyłącza ,wykonania pomiarów . Czy to jest sama robocizna ,kto kupuje matriały itp. Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 22.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Woprz , Huhrak bardzo dziękuje za informacje o szafach , myśle ,że jak z budową sobie radzę to te szafy też poskładam . pozdrawiam marpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Co do szaf.Zrobiłam casting, był p. Marek L. był pan z firmy Szafex z Kamieńca. Wrażenie zrobili OK, wyglądają na solidnych. Ale niestety to rzemieśnicy, nie ma co marzyć o designie z nieco tylko wyższej półki. Oni robią takie normalne szafy. A mnie się marzy coś więcej. W Komandorze ceny są naprawde o kilkaset zł wyższe - a uważam że warto więcej zapłacić żeby to jakoś wyglądało. Ikea też wygląda też o niebo lepiej niż design made by rzemioszka (bez obrazy - panowie którzy u nas byli są naprawdę OK). Zastanawiam się czy lacobel (kolorowe szkło lakierowane i powlekane specjalnymi foliami) będzie OK do przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Co do szaf. Zastanawiam się czy lacobel (kolorowe szkło lakierowane i powlekane specjalnymi foliami) będzie OK do przedpokoju. co tu się zastanawiać zamykasz oczy i widzisz śliczne łąpki twoich pociech odciśniete na szybkach i wiesz wszytko ja właśnie pozbyłem się szklanych drzwi we wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam ponownie! Mam pytanie o dostawcę drewna. Już drugi zrobił mnie na szaro. Nawet nie odbiera ode mnie telefonów. Drewno nie musi być typowo kominkowe czyli ładnie pocięte, bo potrzebuję go do pieca na holtzgaz. 691 967 682 rano zadzwoniłem , o 15 było wyładowane przed domem Wielkie dzięki. Można wiedzieć po ile sobie życzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 22.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mam pytanie dotyczące alarmu i systemu powiadamiania. Z jakim kosztem należy się liczyć, łącznie z opłatą miesięczną dla firmy za ochronę, np. Impel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 23.11.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam! Dzisiaj strasznie smutny dzień , wielka tragedia ludzka .W takich dniach jak dzisiaj zastanawiam się czy warto tak pędzić , żyłować się i szarpać .Gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla drugiego człowieka . Może trzeba zwolnić , zatrzymać się na chwile i zastanowić co jest w tym życiu najważniejsze . Mam nadzieje ,że słowa księdza Twardowskiego "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" nie bedą mnie dotyczyć i w tym całym szleństwie dnia powszedniego zawsze będę pamiętać o bliskich . Sory jeśli ktoś odbierze moje słowa za niestosowne , zapisane nie w tym miejscu , ale może warto ...... MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 23.11.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Drodzy forumowicze! Uświadomcie mnie, proszę, jaki jest koszt wykonania domowej instalacji elektrycznej. Mam wycenę na 6 tys. ( dom nieduży - 135 m2 ). Czy to nie za dużo? ElaMa a to jest cena tylko za samo wykonanie? bez kabli? pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 23.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Co do szaf. Zrobiłam casting, był p. Marek L. był pan z firmy Szafex z Kamieńca. Wrażenie zrobili OK, wyglądają na solidnych. Ale niestety to rzemieśnicy, nie ma co marzyć o designie z nieco tylko wyższej półki. Oni robią takie normalne szafy. A mnie się marzy coś więcej. W Komandorze ceny są naprawde o kilkaset zł wyższe - a uważam że warto więcej zapłacić żeby to jakoś wyglądało. Ikea też wygląda też o niebo lepiej niż design made by rzemioszka (bez obrazy - panowie którzy u nas byli są naprawdę OK). Zastanawiam się czy lacobel (kolorowe szkło lakierowane i powlekane specjalnymi foliami) będzie OK do przedpokoju. Pana z firmy Szafex znam. Jest to bardzo solidny fachowiec. Z tego co wiem to jest w stanie zrobić wszystko co jest osiągalne na rynku. Widziałem kuchnię zrobioną na wzór z 'włoskich salonów' z tym, że kosztowała dużó mniej. Niestety im bardziej wyszukane fronty i materiały różnice mogą maleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 23.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czy ktoś z as korzystał z usług projektanta/ki wnętrze? I może kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 23.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Sory jeśli ktoś odbierze moje słowa za niestosowne , zapisane nie w tym miejscu , ale może warto ...... marpa - twoje słowa absolutnie nie są niestosowne, a bardzo prawdziwe. I mnie refleksja dopadła. A przede wszystkim taka, ze szkoda życia na kłótnie, swary i konflikty... Bo za krótkie ono jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 23.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Czy ktoś z as korzystał z usług projektanta/ki wnętrze? I może kogos polecić? Jestem w tej chwili na etapie oczekiwania na propozycje od projektanta z polecenia. Nie jest to tania usługa ale będę negocjował po zobaczeniu pierwszych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 23.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 kulka i.w. ja i Wojty korzystaliśmy usług Rafała Witczaka (tel. w stopce u Wojty) Można się dogadać a ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 23.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 kulka i.w. ja i Wojty korzystaliśmy usług Rafała Witczaka (tel. w stopce u Wojty) Można się dogadać a ceny przystępne. Cześć. Mówimy o tym samym Panu Jak zdrówko ? Mocno kopie ? Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 23.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Flowercia - cena 6 tys. za elektrykę wewnętrzną - sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts