Wojty 29.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 herbatka z liści malin wczoraj przez cale popoludnie raczylysmy sie tym wywarem - a poczatku troche malo zachecajaco pachnial, ale po pewnym czasie nawet sie w nim rozsmakowalysmy , szkoda tylko ze nie zadzialal . Dzisiaj dodatkowo z inna kolezanka poszlam na sernik z polewa malinowa - zobaczymy, moze to podziala . wroclawskie drogi - ten sposob chyba tez probowalam, ale jutro zamierzam przejechac sie do Raab K. i sprobuje specjalnie przejechac przez Karmelkowa gorace kapiele tez jak do tej pory nie zadzialaly . olej rycynowy - tego nigdy nie probowalam, nawet nie wiem jaki ma smak - rozumiem, ze dosc "specyficzny". Poczekam jeszcze do niedzieli, moze sie skusze - Betty, moze teraz zamiast na herbatke zaprosze cie na olejek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 widzę czasami że kulka bywa na forum, a Betty i Wojty ? U mnie jeszcze 2 miesiące, więc jeszcze trochę pozaglądam:-) U Wojty obstawiam dziewcznynke, a Betty chłopca:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 29.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam, nam zostało około stu stempli, ale nie pamiętam jakiej długości, jutro sprawdzę i dam znać. sprawdź, sprawdź... chętnie zrobimy z nimi porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 29.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam ponownie na forum, dziękuję za wszystkie rady, mam oczywiscie kolejne pytanie, ktore mi dokucza, 1.kto się zajmuje tymczasowym ogrodzeniem placu budowy, firma wykonawcza, ja? 2.Poza tym jakie macie doswiadczenia z pozostawionymi materialami typu bloczki ceramiczne na budowie, znikają w nocy?Obok mojej nieogrodzonej dzialki jest kilka domów zamieszkałych?.... pozdrawiam pyt. 1. zależy jak się umówisz - moja działka jest nieogrodzona, a jest na tyle ciasno ze nie zamierzam jej grodzić jak się wkoło wszyscy budują i nie za bardzo jest jak sie wyrobić ciężarówkami (wzajemnie sobie z sąsiadem po swoich działkach jeździmy, jakoś trzeba sobie radzić ) pyt. 2 u nas bloczki leżały z 2 tygodnie, nic nie zginęło, teraz kominy czekają i też są póki co - teren nie ogrodzony. Ale np. kabli do elektryki, pstryczków nie zamierzam w otwatym domu przechowywać, bo to akturat lekkie rzeczy i łatwe do upłynnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 29.11.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Forumowiczów, Dopiero uczę się poruszać na tym forum. Szukam ekipy do budowy na wiosnę domku z pustaków ceramicznych ok. 188 m2 (juz z z podwójnym garażem).Działka znajduje się koło Długołęki. Chyba chciałbym ekipę która zrobi mi stan surowy zamkniety. Czy możecie kogoś polecić kto robi w tamtej okolicy. Dzięki za pomoc witaj sąsiedzie My budujemy się w Długołęce Dom stawia nam p. Tkaczyk z Długołęki ---------namiary znajdziesz na liście misiów ,/ lista umieszczona w "stopce" u Wojty / ---Facet zyskuje przy bliższym poznaniu -----jest słowny i solidny --pisałam o nim we wcześniejszych postach / Jak chcesz go zobaczyć przy pracy zapraszam na budowę -w piątek i sobotę będzie mi kończył dach / ul. Zachodnia w Długołęce ---/ pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 30.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 herbatka z liści malin Wojty pij 3xdziennie po szklance wywaru (2-3 łyżki na litr wody zagotować z 3 minyty i zostawić do ostygnięcia) - ale z dodatkiem soku do rozcienczania np. malinowym Inaczej wchodzi . Jest naprawdę skuteczne, z forów dzieckowych - wiem, że nawet położne zalecają. Ale trzeba pić jakiś czas - najlepiej od 36 tygodnia . Akcja przychodzi zgodnie z własnym zegarem, ale wtedy dostaje się speeda i zamiast 10 godzin na porodówce jest np. 5. Kulko - masz jeszcze szansę sobie pomóc. olej rycynowy - tego nigdy nie probowalam, nawet nie wiem jaki ma smak - rozumiem, ze dosc "specyficzny". Poczekam jeszcze do niedzieli, moze sie skusze - Betty, moze teraz zamiast na herbatke zaprosze cie na olejek... Specyficzny - to mało powiedziane - proponuję iść do apteki i zapytać się na co stosuje się standardowo ten olejek - działa podobno rewelacyjnie - nie będę tu opisywać . Stosować w celu wywołania akcji i po tym nigdzie po hurtowniach już nie jeździć . Jak chcesz szczegółów - daj znać na skrzynkę muratorową . Acha... najlepiej to rozcienczyć np. w soku pomarańczowym... pozdrawiam dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 30.11.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Anndy wysłałam ci informacje na priv, nie wiem czy dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 30.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witajcie.. dzięki mojemu super wykonawcy który zawsze o wszystkim mówi w ostatnim momęcie na gwałt potrzebuje kupić/ wypożyczyć (w ostateczności ukraść ) stemple. Może ktoś ma na zbyciu, właśnie roszalował, albo wie gdzie wypożyczyć takie systemowe. W leśniczówkach mówią że nie wycinają bo pokończyły się limity poza tym jak nawet coś to krótkie 2,40 a ja potrzebuje 2,70 - 2,80 Mam do odsprzedania około 200 szt. odbiór własny w m. Św. Katarzyna. Z wycieciami na deskowanie. Długość min. 2.9 - 3.0 ale sa też dłuższe po 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witajcie!!! Przyszła i na mnie pora, żeby poprosić Wasze mądre głowy o radę Czy ktoś wie gdzie można dostać w dobrej cenie folię dachową najlepiej 3-warstwową i inne akcesoria do dachu, np. stopnie kominiarskie??? Bardzo ładnie proszę o pomoc Aha i jeszcze zapytam czy znacie miejsce, w którym można kupić klinkier Jopka, ale pełny (w składzie firmowym w Środzie Śl. jest drogi, więc szukam jakiegoś innego namiaru)!!!! Gorąco Wszystkich pozdrawiam! Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 30.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 ranosie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego Boba Budowniczego - Tomka.Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witam odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 rano sie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego boba budowniczego - tomka. Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiam gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witajcie!!! Przyszła i na mnie pora, żeby poprosić Wasze mądre głowy o radę Czy ktoś wie gdzie można dostać w dobrej cenie folię dachową najlepiej 3-warstwową i inne akcesoria do dachu, np. stopnie kominiarskie??? Bardzo ładnie proszę o pomoc Aha i jeszcze zapytam czy znacie miejsce, w którym można kupić klinkier Jopka, ale pełny (w składzie firmowym w Środzie Śl. jest drogi, więc szukam jakiegoś innego namiaru)!!!! Gorąco Wszystkich pozdrawiam! Z góry dzięki za odpowiedź czesc MIchasiek ja kupowałam DORKENA w Domexie na Karmelkowej był w bardzo dobren cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 30.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witajcie!!! Czy ktoś wie gdzie można dostać w dobrej cenie folię dachową najlepiej 3-warstwową i inne akcesoria do dachu, np. stopnie kominiarskie??? Bardzo ładnie proszę o pomoc Wszystkie akcesoria dostaniesz w Lech-Budzie na Irysowej. pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 30.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 rano sie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego Boba Budowniczego - Tomka. Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiam Serdecznie gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 30.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 rano sie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego Boba Budowniczego - Tomka. Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiamhttp://www.bukiety.com.pl/main/img_prod/img_19669.jpg To dla Żony ! A dla tatusia gratulacje ! Oczywiście od wszystkich FORUMOWICZÓW ! Czy to pierwsza dzidzia w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kulka, nie ma co ostawiac, bo bedzie tak jak pisala Betty kilka postow wyzej , no moze jesli nasi lekarze zrobili nas w konia dabell, my z Betty robilysmy wywar z 2 kopiastych lyzeczka na 1 maly kubek i nic nie pomoglo . No coz przyjdzie nam teraz chyba codziennie pic ten specyfik. W gruncie rzeczy nie jest taki zly. Jedynie problem z kupieniem go... Aleksander WIELKIE GRATULACJE!!!! A moze pochwalisz sie fotka najmlodszego (jak do tej pory wroclawwskiego forumowicza;) ). Gdzie rodziliscie?? Moze teraz otworzy sie woreczek i wysypia sie maluchy... Betty, teraz twoja kolej , ja staruje zaraz po tobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Anndy, jesli dobrze pamietam pytales sie jakis czas temu o schody. Znalazles jakas firme? Zrobiles jakies rozeznanie na naszym rynku? Nas niestety ten problem tez dotyczy. Pytalam sie stolarza o koszt naszych schodow to powiedzial 6 000 no i wyglad raczej klasyczny - raczej bez stalowych wstawek... Dzisiaj na Allegro znalazlam takiego sprzedajacego http://www.allegro.pl/item142991167_schody_profesjonalne_efektowne_wykonanie_.html schody fajne, tyle ze wykonawca z Pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 01.12.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam Odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 rano sie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego Boba Budowniczego - Tomka. Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiam Moje Gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 WIELKIE wielkie GRATULACJEEE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 01.12.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam Wszystkich I bardzo dziekuje za gratulacje.Rodzilismy po raz drugi razem na KaminskiegoJestesmy bardzo zadowoleni z tego szpitalaszczegolnie porodowki, panie sa bardzo mile i kompetentneWykonano tam remont porodowki ale za tozrobili parking platny i za kazdy wjazd 3PLN Ponizej zdjecia http://thumb15.webshots.net/t/51/151/3/21/36/2236321360036897635wCdgDB_th.jpg http://thumb15.webshots.net/t/54/54/5/67/80/2097567800036897635xdUpXK_th.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts