kulka i.w. 01.12.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 http://thumb15.webshots.net/t/51/151/3/21/36/2236321360036897635wCdgDB_th.jpg http://thumb15.webshots.net/t/54/54/5/67/80/2097567800036897635xdUpXK_th.jpg Jakie śliczności )) Już się nie moge doczekać swojego maleństwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 01.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam Odnosnie zdwojenia postaci to moja malzonka we wtorek o 6 rano sie rozdwoila i mamy teraz do pomocy 3kg malego Boba Budowniczego - Tomka. Wkrotce ich odbieram ale niestety jeszcze do mieszkania. Pozdrawiam GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Panie Bogucki! Takie cudo to nie przelewki!!!!! )))))) Aż się rozczuliłam i wzruszyłam!!! Jak to miło popatrzeć sobie na takie maleństwo Wieeeeelkie gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 01.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Dabell stoczyłam wczoraj bój z panią z apteki aby sprzedała mi olej rycynowy Patrzyła na mnie baaaaaaardzo dziwnie ale w końcu zdecydowała się mi sprzedać Wypiłam zgodnie z sugestią 1/4 szklanki wymieszaną...... z colą (nic innego w domu nie był) no i kilka godzin miałam z głowy Teraz czekam na efeky- niestety jeszcze nic konkretnego się nie wydarzyło Maluszek czeka pewnie na Mikołaja. Wojty ty się mną nie sugeruj- ródź kobieto! Ja poczekam Aleksander Bogucki synuś przecudowny!!! Oczywiście zazdroszczę w pozytywny sposób, że macie już szkraba przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pytalam sie stolarza o koszt naszych schodow to powiedzial 6 000 no i wyglad raczej klasyczny - raczej bez stalowych wstawek... Wojty - 6000 to dużo?? Tez intersują mnie schody i jak robiłam rozeznanie to 6000 to jedna z nizych stawek dla prostych drewnianych schodów... ja chcę klasyczne więc może podasz mi namiar na tego stolarza....robił coś u Ciebie? jesteś zadowolona? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.12.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Betty&M, Wojty - masowanie sobie brzucha przyspiesza poród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Betty&M, Wojty - masowanie sobie brzucha przyspiesza poród. i biegi po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.12.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Betty&M, Wojty - masowanie sobie brzucha przyspiesza poród. i biegi po schodach tak tak i noszenie worków z cementem też a te kłopoty to pewnie z tego że chłop nie bił ile trzeba w jak byłyścice ciąży spokojnie ciąża nie trwa wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Dabell stoczyłam wczoraj bój z panią z apteki aby sprzedała mi olej rycynowy Patrzyła na mnie baaaaaaardzo dziwnie ale w końcu zdecydowała się mi sprzedać Wypiłam zgodnie z sugestią 1/4 szklanki wymieszaną...... z colą (nic innego w domu nie był) no i kilka godzin miałam z głowy Teraz czekam na efeky- niestety jeszcze nic konkretnego się nie wydarzyło Maluszek czeka pewnie na Mikołaja. Betty - takie jest właśnie działanie olejku rycynowego - ale efekty uboczne - jednocześnie pobudzają do działania inne mięśnie i o to chodzi. Możesz powtórzyć - zwiększając dawkę - i tak najczęściej na porodówce na dzień dobry proponują zabieg o podobnym działaniu. Ty będziesz miała z głowy - a to naprawdę pomaga - ja nie musiałam się wspomagać - natura sama zadziałała - podczas pierwszego porodu na tydzień przed terminem pierwsze godziny spędziłam w pewnym uroczym zakątku . Trzymajcie się razem z Wojty - i myślcie pozytywnie - kiedyś to musi się skończyć . Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Dabell stoczyłam wczoraj bój z panią z apteki aby sprzedała mi olej rycynowy Patrzyła na mnie baaaaaaardzo dziwnie ale w końcu zdecydowała się mi sprzedać Wypiłam zgodnie z sugestią 1/4 szklanki wymieszaną...... z colą (nic innego w domu nie był) no i kilka godzin miałam z głowy Teraz czekam na efeky- niestety jeszcze nic konkretnego się nie wydarzyło Maluszek czeka pewnie na Mikołaja. Wojty ty się mną nie sugeruj- ródź kobieto! Ja poczekam Aleksander Bogucki synuś przecudowny!!! Oczywiście zazdroszczę w pozytywny sposób, że macie już szkraba przy sobie Betty, ty desperatko!!!!!! Rozbawilas mnei niezle tym olejkiem , az mnei brzuch ze smiechu zaczal bolec A co do mojego rodzenia, jesli mowisz, ze nie bedziesz sie bardzo wkurzac, jak cie wyprzedze to dobra - ide rodzic , tylko nie wiem kiedy. A poza tym dzisiaj pomyslalam sobie, ze musze jeszcze wybrac sprzet do kuchni, wypoczynek do salonu, kostke brukowa... No troche tego jest, apotem, z kilkudniowym Maluchem to raczej trudno mi bedzie biegac po sklepach Aleksander synek wspanialy - przeslodki!!! Mi sie tez Kaminskigo spodobalo - bylam tam kiedys na izbie przyjec, no i raz na "inspekcji przedporodowej". Ivonesca te 6 000 to tylko za trepy i moze za balustrade - moja 2 polowa nie zrozumiala czy wchodzi w to jeszcze balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A jeszcze musze sie pochwalic, ze u mnie polozono dzisiaj pierwsze panele!!!!! (odrazu uprzedzam pytanie - nie mam zdjec, zapomnialam aparatu ). Pokoje wygladaja suuuper!!! A co lepsze pierwszy raz spotkalam sie z ekipa, ktora bez prosb z mojej strony sama wszystko posprzatala, poskladala kartony nawet owineli tasma klejaca, dzieki temu zamiast wielkiej sterty papierow mam kilka "klockow" . Aha, no i rachunek zaokraglili w dol . no i dziisaj niestety na tydzien musialam pozegnac mojego "strusia pedziwiatra", czyli kafelkarza ( w przyszlym tygodniu robimy gladzie). No i on tez wszystko posprzatal za soba, poukladal.. . Nie che zapeszac, ale moze chociaz na koniec trafili mi sie normallni wykonawcy . Ide sie upic (oczywiscie herbatka z lisci malin - chyba mi posmakowala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Woty, Betty .... a może tak małe mycie okien to podobno też dzieciaczki nieźle mobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 albo mała przebieżka.... no nic trzymajcie się dziewczyny, i meldujcie czy sie aby USGsowiec nie pomylił i nie ma dwóch chłopczyków;) przed ucieczką na salę porodową podajcie mi plis namiary do sprawdzonego tynkarza, regipsiarza, kafelkarza oraz posadzkarza.... czyli ogólnie tych wykańczających na koniec misiów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Hej, mycia okien, jak narazie nie uskutecznialam, ale za to jeszcze tydzien temu malowalam sypialnie, miesiac temu kafelkowalam... dziaisj zreszta mam zamiar tez moze cos pomlaowac i moze autk umyje... Xena mojego tynarza to najwiekszemu wrogowi bym nie polecala Betty zreszta tez (mialysmy tego samego kolesia). Podobnie z regipsiarzem - no moze jesli chcialabys przez 2 miesiace miec ocieplane poddasze... A potem tylko znajdowac kolejne niedorobki Wylewki robil nam Latka - jest na liscie. Kafelki mial robic ten sam co regipsy i ocieplenie zewnetrzne, ale ostatecznie robi mis polecany przez Marpe. Jak narazie wszystko oki, ale poczekajmy na wszelki wypadek na koniec - teoretycznie do konca roku ma sie wyrobic, wiec cierpliwosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 no jasne, tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 03.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam Forumowiczów!Mam do odsprzedania 9 palet bloczków silikatowych gr. 18 cm z Ludyni po atrakcyjnej cenie. Tyle materiału zostało nam po wymurowaniu ścian ( po błędnych wyliczeniach). Czy są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 03.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Anndy, jesli dobrze pamietam pytales sie jakis czas temu o schody. Znalazles jakas firme? Zrobiles jakies rozeznanie na naszym rynku? Nas niestety ten problem tez dotyczy. Pytalam sie stolarza o koszt naszych schodow to powiedzial 6 000 no i wyglad raczej klasyczny - raczej bez stalowych wstawek... Dzisiaj na Allegro znalazlam takiego sprzedajacego http://www.allegro.pl/item142991167_schody_profesjonalne_efektowne_wykonanie_.html schody fajne, tyle ze wykonawca z Pomorza W końcu zdecydowałem sie na lokalnego stolarza, widziałem jego dzieła u znajomych, cena 5000 z montażem 17 stopni (bez podstopnic) i bez poręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 03.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Anndy wysłałam ci informacje na priv, nie wiem czy dotarło EBU nic nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 W końcu zdecydowałem sie na lokalnego stolarza, widziałem jego dzieła u znajomych, cena 5000 z montażem 17 stopni (bez podstopnic) i bez poręczy. Anndy, to moze pochwal sie, jak ci juz zamontuje . A co z poreczami, masz juz jakis pomysl/wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witaj Grupo Ja jak zwykle po prośbie.. Czy ktoś z Was zamawiał schody w firmie RINTAL na Grabiszyńskeij? Jakie mają ceny? Chodzi mi o schody zabiegowe. A może polecilibyscie mi jakąś inna sprawdzoną firmę albo stolarza.. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts