marpa 19.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 WITAM , WITAM Cały tydzień mnie nie było , myślałam ,że się nie przebije przez ilość wiadomości , a tu TAAAAKA CISZA . Po pierwsze WIELKIE GRATULACJE DLA WOJTÓW , z okazji narodzin maleństwa . Po drugie pozdrowienia dla dzielnie budujących kobiet :kulka , dabell , halszka . PO TRZECIE - DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ JESTEM W PRACY ( OD JUTRA URLOP ) WIĘC MÓJ DOSTĘP DO NETU SIĘ KOŃCZY , WIĘC SKŁADAM WSZYSTKIM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007. KOCHANI DUŻO SIŁY I CIERPLIWOŚCI W DRODZE DO CELU JAKIM JEST WYMARZONY DOM . ZDROWIA , MIŁOŚCI I WIELU SUKCESÓW ZAWODOWYCH I RODZINNYCH . ściskach cieplutko ( bo śniegu nie ma ) MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 słuchajcie podajcie mi proszę namiar do polecanych tynkarzy wewnętrznych , ci z listy kompletnie nie odbierają telefonów poza tym pogubiłam sie kto był dobry a kto mniej....plis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witam .Gratulacje dla rodziców Wojty. Xena z Xary podaje namiary na tynkarzy. Arkadiusz Jarmoluk tynki reczne tel 071-372-22-51 lub kom.696-045-644.Podawałem kiedys namiary do tynkarzy maszynowych (Skurski). ,ale posiałem nr. tel.Poszukaj . Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 marpa - dla Ciebie także samych cudownych chwil na święta:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 dziękuję!słuchajciekto z Was kupował materiały z Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 19.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Halszka O Ty, ja Ci dam Dopiero teraz się przyznajesz, że wpadłaś z wizytą I jak, nie zmieniasz swojego zamówienia na dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 19.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 wszystkim grupowiczom, a zwłaszcza tym nowonarodzonym życzę wiele ciepła i spokoju na nadchodzące święta bożego narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 zanim pojdziecie swiętować to proszę tych, którzy chcą kupowac w najbliższym czasie ocieplenie o prvWiech -dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 19.12.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Halszka O Ty, ja Ci dam Dopiero teraz się przyznajesz, że wpadłaś z wizytą I jak, nie zmieniasz swojego zamówienia na dachówkę ? Jakie "dopiero" ? W niedzielę byliśmy na rekonesansie z M. oglądaliśmy różne szczegóły na dachach i decydowaliśmy co chcemy u siebie, i wpadł mi w oko domek który ...., no po prostu pasował do opisu A zamówienia to oczywiście nie zmieniłam, i chyba na Msze dam że nie zamówilśmy antracytu . marpa dla Ciebie i wszystkich, którzy już nie będą tu zaglądać CUDOWNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 19.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Halszka, skrobnij na jakie szczegóły zdecydowaliście się na swoim dachu. No, i tym wpisem jestem już forumowiczem. Po dwóch latach pobytu na forum. Oszczędna jestem w słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 19.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a pro po dachów ... kładł ktoś dach z Euronitu... nie wszyscy tym handlują, jak na razie znalazłam MB-03 i Lech-Bud. Orientujecie się może, gdzie można jeszcze zapytać o dobre ceny? Xena, kurcze my niestety jeszcze nie na tym etapie, dach będziemy chyba robić dopiero w marcu cos mi sie zdaje że nikt nie podaża takim tempem jak my i trudno będzie zgrać razem jakies zakupy.... a szkoda bo "w kupie siła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Xena - napisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 20.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Anndy, jesli dobrze pamietam pytales sie jakis czas temu o schody. Znalazles jakas firme? Zrobiles jakies rozeznanie na naszym rynku? Nas niestety ten problem tez dotyczy. Pytalam sie stolarza o koszt naszych schodow to powiedzial 6 000 no i wyglad raczej klasyczny - raczej bez stalowych wstawek... Dzisiaj na Allegro znalazlam takiego sprzedajacego http://www.allegro.pl/item142991167_schody_profesjonalne_efektowne_wykonanie_.html schody fajne, tyle ze wykonawca z Pomorza Właśnie skończył się u mnie ( po wielkich cierpieniach) montaż schodów. Uff! Robiliśmy rekonesans po fachowcach z okolicy i jakąś tam wiedzę w tym temacie mamy. Chętnie się nią podzielimy jeśli jeszcze temat jest aktualny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 20.12.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witaj Grupo Ja jak zwykle po prośbie.. Czy ktoś z Was zamawiał schody w firmie RINTAL na Grabiszyńskeij? Jakie mają ceny? Chodzi mi o schody zabiegowe. A może polecilibyscie mi jakąś inna sprawdzoną firmę albo stolarza.. Z góry dziekuję zapomnij o Rinatlu, dobrze Ci radzę schody u mnie wycenili na 18.000, kiedy inni nie oscylowali max w okolicy 10.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.12.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 milaczki mojechciałabym sie zaopiekować drzwiami budowlanyminajlepiej 90 prawe oraz 90lewe.....macie może jakies samotne nieuzywane bezdomne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witaj Grupo Ja jak zwykle po prośbie.. Czy ktoś z Was zamawiał schody w firmie RINTAL na Grabiszyńskeij? Jakie mają ceny? Chodzi mi o schody zabiegowe. A może polecilibyscie mi jakąś inna sprawdzoną firmę albo stolarza.. Z góry dziekuję zapomnij o Rinatlu, dobrze Ci radzę schody u mnie wycenili na 18.000, kiedy inni nie oscylowali max w okolicy 10.000 Własnie dzisiaj był u mnie facet z Rinthala. Z kilka dni będe miała wycenę. A możesz dac mi namiary na tych "innych" bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.12.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 wesołych świąt grupo wrocławska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 22.12.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Swiąt dla całej grupy z Wrocławia przesyła Wiech. PS. Pilnujcie swoich domków przed złodziejami .Słyszałem dzisiaj w radio o plądrowaniu okien ,drzwii,itp przez zorganizowane grupy. Wiech[/img] [/code][/u][/i][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 22.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Świąt prawdziwie świątecznych,ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrzjaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok, Niech zbliżający się Nowy Rokniesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń, W te piękne i jedyne w roku chwile,chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni,i szczęśliwego Nowego Roku – Magda i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 22.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku- aby nadchodzący rok owocował tanimi i niesamowicie zdolnymi wykonawcami i oby mury do góry ART-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts