halszka.ka 22.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Dla wszystkich stałych, sporadycznychi tych którzy tylko tu zaglądająZ okazji Świąt Bożego NarodzeniaŻyczę Wam spokoju i radości,Pięknej tradycyjnej Wigilii,Przy stole z najbliższymi. http://sonia.low.pl/sonia/szopki/szo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu sukcesów budowlanych dla wszystkich forumowiczów w Nowym 2007 Roku życzy Grzegorz Specjalne gratulacje dla WOJTY (chx3) http://preview.gpal1.photosite.com/~photos/tn/7175673_348.ts1166869998357.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 23.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Chciałam przyłączyyć się do wszystkich życzeń. Rzadko odzywam się na forum, ale cały czas tu jestem. Dopiero o tej porze mogę tutaj zajrzeć, bo od kilku dni staramy się przygotować nasz nOwy dom do wigilii. No i chyba nam się udało. Spędzimy śWIĘTA W NOWYM DOMU. W spartańskich warunkach< ale i tak się cieszę. Życzę Wszystkim powodzenia w walce z wykonawcami, chociaż wiem, że będzie dobrze.Bogumiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 23.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 I od nas tez dla wszystkich budujących teraz, w przyszłości i przeszłości - wszystkiego co naj:) http://wozik.com/Kartka_Iwona_i_Jarek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.12.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Bogumiła gratulacje!A nam wszytskim życzę dużo smakołyków na stole i Świąt w rodzinnej ciepłej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 26.12.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Tym bardziej, że Roto to z marszu daje ponad 30% rabatu. To takie psychologiczne podejście do klienta. Gdzie nie pytałem, odrazu był rabat. Ale jakościowo bardzo podciągneli ostatnio i porównując je do Veluxa w moim mieszkaniu niczym nie ustępują, rzekłbym nawet, że jakość jest lepsza. no nie wiem, czy od poczatku dawali na wiosne 30% - z tego co pamietam to dawali 20-25%. Moze teraz daja wieksze rabaty, bo nie zdziwilabym sie, gdyby ceny byly wyzsze niz pol roku temu Witam forumowiczów i życzę wszystkiego dobrego na nadchodzący rok. Pozdrowienia dla Małej Wojty i jej rodziców! Jeśli zaś chodzi o okna dachowe to może warto zakupić w sklepie internetowym? Ja kupiłam dwa Veluxy 78x118 z szybą P1 896zł sztuka do tego kołnierz 164 zł sztuka w sklepie Bemar. W dwóch hurtowniach, gdzie się zaoparywaliśmy nie chcieli nam dać takiej obniżki. Powiedzieli, że to dobra cena internetowa i oni tak nisko zejść nie mogą. Okna przyjechały bez żadnych wad (już są zamontowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 26.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Nam udało sie kupic Veluxy GGL 78x140 za 1156 zł (razem z kołnierzem). Warto zgadac sie w większą ilość osób i negocjowac razem cenę na więcej okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 27.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam!Bardzo proszę polećcie mi dobrą firmę produkującą okna, najlepiej gdzieś w okolicach Oławy lub Jelczapozdrawiam wels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Bardzo proszę polećcie mi dobrą firmę produkującą okna, najlepiej gdzieś w okolicach Oławy lub Jelcza pozdrawiam wels Ja brałam u Rózańskigo w Oławie ( ul. Strzelna) dali najlepszą cenę, ale są uszkodzone i do tej pory serwisant nie naprawił. Ale jestem z tych okien zadowolona. Są ładne i szczelne. Możesz zobaczyć w moim dzienniku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam, kupiliśmy poniemieckiego bliźniaczka i właśnie rozpoczynamy jego przebudowe i remoncik, będe tu chyba częstym gościem Gratuluje dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.12.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam! Bardzo proszę polećcie mi dobrą firmę produkującą okna, najlepiej gdzieś w okolicach Oławy lub Jelcza pozdrawiam wels W Ratowicach jest firma produkująca okna. Jest to miejscowość przed Czernicą. Niezmiennie polecam moich "okniarzy" - Anmar z Brzegu, okna są bardzo fajne (Brugmann). W domu ciepło, okna są znacznie szczelniejsze niż drzwi, np. drzwi Porta za ciężką kasę Drzwi Porta nie polecam (zewnętrznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam! Bardzo proszę polećcie mi dobrą firmę produkującą okna, najlepiej gdzieś w okolicach Oławy lub Jelcza pozdrawiam wels Ja mam okna z Ratowic. cena była do przyjęcia a może nawet konkurencyjna. jakość dobra ( a trochę znam się na oknach) Serwis OK, wygląd super. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 28.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 na marzec będę potrzebowała 3 okna dachowe, może ktoś chce kupować razem ze mną, może rabaty będą większe Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 29.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam Może poradzicie mi gdzie powinienm szukać ekipy budowlanej do stanu surowego? Chciałbym rozpocząć budowę na wiosnę w Żórawinie.Lote II z Archipelagu.Zacząłem rozmawiać z sąsiadem budowlańcem który ma ekipę i właśnie kończy stawiać swój dom na sąsiedniej działce ale prawdę mówiąc boję sięże podczas budowy popsuję sobie z nim stosunki a wolałbym żyć z sąsiadami w jako-takiej przyjaźni...Miałem namiar na ekipę za 50tys ale zanim się zdecydowałem to zaklepali jakąś robotę i teraz mam kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Po ilości postów od razu widać, że większość ma wolne No tak niektórym to dobrze Ale nic straconego można zawsze odpocząc w najbliższy poniedziałek, chciaż to może być wbrew pozorom bardzo ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam! Bardzo proszę polećcie mi dobrą firmę produkującą okna, najlepiej gdzieś w okolicach Oławy lub Jelcza pozdrawiam wels Ja mam okna z Ratowic. cena była do przyjęcia a może nawet konkurencyjna. jakość dobra ( a trochę znam się na oknach) Serwis OK, wygląd super. Polecam Hej scur Czy te okna są plastikowe czy drewniane (mnie bardziej interesują drewniane, najlepiej mahoń meranti)? A jak jest z wyceną? Panowie liczą z projektu czy przyjeżdżają pomierzyć dziury w ścianie? I jeśli mogłabym poprosić jeszcze o jakiś telefon do nich please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 29.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 zaba-gonia, BK, scur - bardzo Wam dziękuję za radę. O oknach z Ratowic też myśleliśmy, ale jeszcze poważnie rozważamy ofertę Styl-plastu z Miłoszyc.pozdrawiam wels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 29.12.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 o której firmie z Ratowic mówicie, bo znalazłam trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Skąd macie swoje kuchnie??? Proszę, podajcie mi namiary na firmy, które wykonują kompleksowo kuchnie, niekoniecznie drewniane. Będę bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts